Bim'deki ürünler hakkında..

işin kötü yanı bu sefer açılmış bir örnek vardı kokladım ama gene karar veremedimkaydirigubbakcemile3

işin kötü yanı bu sefer açılmış bir örnek vardı kokladım ama gene karar veremedimkaydirigubbakcemile3

Ozaman kendini hiç almak için kasma canım sonradan pişman olmaktansa..Yanlız sende klendimi gördüm valla bende çok kararsız kalırım parfüm konusunda bende parfümü aldım sonra şüpheye düştüm iyi mi değil mi diye ama sonra karar değiştirdim ii olduğuna kanaat getirdim..Bakalım sonra caymam yine inşallah

tamam canım sağol.topu topu kaç lira sanki ama ne bileyim işte.alıpta kullanmadığım çok parfüm var.neyse bi ben karasız değilmişimzemuszemus

ben bugun kajalın maskarasını aldım, daha doğrusu ısyerındekı ablamız sağolsun almıs gelmıs bana
yarın sabah deneyecem
aksam cıkısta da bı uğrayım dedım
kajalın o adını beceremıcem sımdı kaydirigubbakcemile3 ruj dıyelım bız ona, heh ıste pembe rujunu aldım

ya bı de o cıps gıbı olan cıkolatadan aldım
aman Allah ım nasıl bırsey o oyle ya
kılo almayacagımı bılsem oturur tum kutuyu bıtırırım yemın ederım

rexona yı da gordum fekat alamadım, çünkim yanımda para kalmamıstı
yarn sansımı bı deneyecem
kalır ınsallah

ben sabah 11 e geliyodu saat gittim ve iki tane eyeliner, bitane dipliner üç tane mavi tarak dışında hiç bişey kalmamıştı( diplinerı aldım kalçama baka baka çıktım bimden:)) sabahın köründe, kargalar kahvaltısını yapmadan kapıda bekliyomuş insanlar.. bende kızımın uyanması karnını doyurmam hazırlanmamız derken anca o saatte çıktım. her hafta bişe kaçırıorum yaa.. artık bende zabanan kapısına dayanıcam bimin:))

kızlar az önce bim e şeker almaya gittim parfümlerden bir tane bile alan olmamış siz burda bitti diyorsunuz off alsam mı çok karasız kaldım nasıl olsa duruyor alan yok burda:)

Tavsiye etmem. Ben almıştım kokusuna bakmadan haliyle ama hoşuma gitmedi kokusu. Bugün geri vericem. Çok ağır gecelerde filan kullanılabilir ancak kanaatimce:hulya:

Tavsiye etmem. Ben almıştım kokusuna bakmadan haliyle ama hoşuma gitmedi kokusu. Bugün geri vericem. Çok ağır gecelerde filan kullanılabilir ancak kanaatimce:hulya:

şişesi kadın vucüdü gibi de mi..
çok hoşuma gitti şişesi süs niyetine biblo diye koyabilirim yatak odasına:)

Canım Ben de Blenior markalı ürünü aldım ve çok memnun kaldım.Ürün başta korka korka almıştım, bimde herzaman satılan bir ürün galiba, eskiden sadece Veet kullanıyordum, sesu vivet falan sir ağda bantlarında çok kötü bir kez kullanmıştım; bir de çok pahalılar. Kullanımla alakalı olarak Koltukaltını almak kolay olmayabilir, biraz uzmanlık gerekiyor çünkü hangi ağda olursa olsun tüylerin çıkış yönüne doğru yapıştırp tersine doğru bir seferde cildi gererek çekmek gerekiyor. Bir de koltukaltı tüyleri çok güçlü ve sık ve kısaysa ağdayla almak doğru değil; tüylerin uzaması gerekiyor. Ama ben bleniorun koltukaltı bölgesi için olanları bikini bölgesi için kullanmanızı öneririm; ben denedim süper sonuç veriyor. Ayrıca bacakta ve yüzde ürün süper tüy alıyor. Ürünün fiyatı kalitesine göre acayip ucuz, 4,95tl sadece. Bu hafta veet vardı 12,95 tl ye 40 adeti yine bimde, blenior ise 36 lı ve yarı fiyatından az diye veet almadım, boş boşuna markaya para vermek yerine blenior aldım. Ayrıca eşimde bacak için olanları sırt ve göğüste de kullandım 2 hafta önce mükemmel sonuç verdi. Bu yaz denize girmek isteyenlere özellikle tavsiye ederim. Herzaman Bim'den alınacaklar listeme ben bu ürünü ekledim ben hanımlar. Ayrıca kutusu da çok cici....
mujuxxx

Son düzenleme:
cuma sabahı eşimi diktim kapısına güneş kremi alsın diye kimseler yoktu dedi beklemiş o kadr almadan gitmeyim demiş sağolsun
akşam süt almak için tekrar uğramış kremler çakılı duruyodu dedi bana boşuna beklettim adamı

Güneş kreminden ben de almaya niyetlendim, tamam marka falan ama çok pahalı yine de. Belki heryerden daha ucuz ama bilmiyorum, bence kendi bim markasında güneş ürünü çıkarmalılar....medsun diye bir marka almıştım geçen sene for you dan memnun kalmıştım, hala bitmemiş şişesi duruyor, son kullanma tarihi de geçmemiş:), bronzlaştırıcı yağı beni arap gibi yapmıştı :) Mujux!!!

bu hafta ne var bımde bılen varmı kızlarkaydirigubbakcemile2

bu hafta deniz ürünleri var bim aktüelde, şişma su yatağı yelek falan, fiyatları çok cazip görünüyor, tatil için fena fikir değil, tatil yerlerinde çok pahalıya satılıyorlar çünkü:gitme:

bu cuma mikrofiber havlu ve temizlik seti var daha önce kullanan varmı acaba halıda uygun gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…