Canım Ben de Blenior markalı ürünü aldım ve çok memnun kaldım.Ürün başta korka korka almıştım, bimde herzaman satılan bir ürün galiba, eskiden sadece Veet kullanıyordum, sesu vivet falan sir ağda bantlarında çok kötü bir kez kullanmıştım; bir de çok pahalılar. Kullanımla alakalı olarak Koltukaltını almak kolay olmayabilir, biraz uzmanlık gerekiyor çünkü hangi ağda olursa olsun tüylerin çıkış yönüne doğru yapıştırp tersine doğru bir seferde cildi gererek çekmek gerekiyor. Bir de koltukaltı tüyleri çok güçlü ve sık ve kısaysa ağdayla almak doğru değil; tüylerin uzaması gerekiyor. Ama ben bleniorun koltukaltı bölgesi için olanları bikini bölgesi için kullanmanızı öneririm; ben denedim süper sonuç veriyor. Ayrıca bacakta ve yüzde ürün süper tüy alıyor. Ürünün fiyatı kalitesine göre acayip ucuz, 4,95tl sadece. Bu hafta veet vardı 12,95 tl ye 40 adeti yine bimde, blenior ise 36 lı ve yarı fiyatından az diye veet almadım, boş boşuna markaya para vermek yerine blenior aldım. Ayrıca eşimde bacak için olanları sırt ve göğüste de kullandım 2 hafta önce mükemmel sonuç verdi. Bu yaz denize girmek isteyenlere özellikle tavsiye ederim. Herzaman Bim'den alınacaklar listeme ben bu ürünü ekledim ben hanımlar. Ayrıca kutusu da çok cici....
mujuxxx