Bim'deki ürünler hakkında..

bende bu ürünü dün aldım, henüz kullanmadım ama işe yarayacağına eminim..
sende böyle diyorsan tavsiye ederim..guclubacismile
hem çok ucuz, içerisinde 36 tane bant var..20 vücut, 8 yüz, 8 koltukaltı, 4 tanede temizleme mendili..buyrunnnnnnnnn

Bingo bebeğim seti gelmiş. Daha önce yüzey temizleyicisini kullanmıştım muhteşem kokusu vardı. Hatta forumda da çok tavsiye etmişlerdi, yumuşatıcısı da olsa diyordum bu set içinde var tavsiye ederim. Bebek şampuanı gibi kokusu var.

ben yarın erkenden gideceğim.
eşime el çantası ve kemer alacağım..
zaten normal alışverişte yapacağım
şu makine temzileycisinden alamyı düşünüyorum..şu sopalı temzilik setinden alsammı yaa kafam karıştı fiyatı uygunmu hiç sormadım türevlerini daha önce

bende az önce gittim merserize erkek çorabı aldım geldim.kemerler çok basit geldi gömlekler falanda dandik bence.
bebegim seti guzel temizlik ürünleride çoktu ancak yarın alırım bebekle taşıyamam diye almadım.

sabah 9.05 te ordaydım.ama aman Allahım oda ne park edecek yer yok..müsteri otoparkı,yan yollar her yer dolu.neyse biri çıktıdan ben onun yerine girdim..baktım acaip kalabalık.bir tane erkekler için deri çanta kalmıştı büyük boyu onu aldım.zaten ihtiyacıda vardı eşimin.millet kollarına ayakkabıları,kemerleri,çantaları doldurmuştu..3-5 tane kalmıştı 5 dk içinde.mikrofiber temizlik seti hiç yoktu hele..hep milletin elindeydi.kalmamıştı sepette..
çamaşır makinası temizleyici aldım,bide renkliler için toz leke çıkarıcı..sonra alışverişimi yapmaya başladım.ama karınca gibilerdi. ne mp3,ne bisiklet var..ben gelene kadar yani 5 dk da bisikletler mp3 ler tükenmiş..
çalışanlar diyordu..apartmandan çıkarken 2 kişiyi görmüştüm bisikletleri almış geliyorlardı...

50 adeti 10 lira olan bulaşık makinası tableti aldım. Fiyat bana çok uygun geldi.
Diğer bütün kaliteli markaları da kullandım hiçbirinin diğerinden farkı yok.
Bulaşık makinası kokusu aldım tavsiyleriniz üzerine umarım güzel çıkar.

Promosyon ürünlerden hiçbirini almadım mp3 çalar kalsaydı hediye olarak alacaktım bitmiş.

Baklavalık yufka aldım ama börek yapacağım ,kol böreği umaırm çıtır olur.
Deneyip onu da sizinle paylaşacağım.

baklavalık yufkasını ben kullandım bir kaç kez.ama 2 tane sarın arasına margarin sürüp tek olunca dagılıyor.burma yaptım ben.tepsiye diizilen baklavası çok kötü oluyor..tavsiyem burma olarak yapılmalı..

bende aldım kullandım çok memnun kaldım boşu boşuna markaya para vrmeye gerek yoklmaz:

Abovvvv sizin Bim i yağma ediyorlar nerdeyse delikafadulden Bence sizin oraya bir kaç şube daha açsınlar. Mesela bizim burdakinde bulamayınca bir kaç sokak ötede yine var oraya gidiyorum. Orada bulamazsam bir kaç metre ileride yine var. Sizin oralarda pek şubesi yok galiba.

Siz,baklava mı yaptınız..?
Börek yapsam da dağılır mı dersiniz..
yapmadım biraz sonra yapacağım merak ettim şimdi ..
bende burma gibi işte kol böreği yapacağım nasıl olur ki..?

Off mp3 çalarlar zaten 3 tane gelmiş ark.lar benim yakın tanıdıım bim de çalışıyo ben imkansız gidemem zaten,köyde oturduumuza burda bim yok yarım saat uzak yani bebek setini ayırttırdım Allah razı olsun bugün alıp getiricek.
Ama dün akşam söyledim mp3 çalar kalmamış çalışanlar almış zaten 3 tane nedir ki? klava:
Bugün ıstanbul'dan döndüm.ıstanbul'da sabah 9 gibi eşimi kapıya dikktim girdii gibi sormuş demişler kalmadı mp3 çalar.Bu kadar az mı getirilir yaa :umursamaz:

Siz,baklava mı yaptınız..?
Börek yapsam da dağılır mı dersiniz..
yapmadım biraz sonra yapacağım merak ettim şimdi ..
bende burma gibi işte kol böreği yapacağım nasıl olur ki..?

Canım yapınca burdan da bilgilendir bizi olur mu.Ben de hep görüyordum baklavalık yufkasını ama cesaret edemedim alıp da yapmaya.Senin fikrini alıyım da o zaman, güzel olursa yaparım ınşallah....

Son düzenleme:
Ay canım yapınca burdan da bilgilendir bizi olur mu.Ben de hep görüyordum baklavalık yufkasını ama cesaret edemedim alıp da yapmaya.Senin fikrini alıyım da o zaman, güzel olursa yaparım İnşallah....

Sevgili redlight,
Börek şekil olarak,hafiflik olarak görüntü ve çıtırlık olarak mükemmel oldu.
Ancak,kokuyor... :umursamaz:
Yufkayı açtım garip bir koku vardı dedim herhalde tarihi geçmiş baktım ağustos son kullanma tarihi.
Problem yok,yufka hmm nişasta maya karışımı ağır bir kokuya sahip ben soğanlı patatesli iç kullandım dedim kokusu pişince gider..
ama gitmedi..!!
yerken insanın midesini kaldırıyor ama görüntü kıvam on numara..
benim için hayalkırıklığı oldu.
yiyemedik böreği çiğ köfte sipariş ettik -tatlicadiarzu-

Ay canım ya üzüldüm,emeğine yazık olmuş.İyi ki alıp da yapmamışım.Cevabın için teşekkür ederim canım.Sevgiler....opuyorumnanaktan

ben börek hiç denemedim bilemiyorum.ama koku olayı yoktu benim aldıklarımda şaşırdım...

günaydın kızlar bende bugün gidicem bakalım tabi dündne bişi kaldıysa kaydirigubbakcemile3

ben aks ın yer temizliyicisini almayı istiyodum fiyatı çok uygundur bakalım kaldıysa onu alırım :hulya:

aslında küçük sayılabilecek bir ilçedeyim 3 tane var..ben en yakındakine gittim..ihtiyacım olan bişey yoktu öyle mp3 bisiklet falan..eğer olsaydı hepsini gezerdim sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…