Bim'deki ürünler hakkında..

bende korse aldım geldim l beden aldım 2 tane gidp değişştireceğim
sanırım m beden almam gerek
toparlamadı göbeğimi filan
ama süper kalite dikişsiz olması daha iyi

sorma valla cnm annem neyse ist dan aldı sağolsun taa ist la tel açtım
iççamaşırı alabilmiş saks ın çok güzel dedi çok begenmiş bir beyaz birde siyah takım almış

güzel işte ama pamuklu değil.ben de çamaşır da pamuklu olmasına dikkat ediyorum da ondan dedim.yoksa kaliteli.hadi güle güle kullan opuyorumnanaktan

hıcbısey klammaış ya cantalarda naylon gıbıdı hıc begenmedım 2 3 tane kalmış oda,hepsinı almışlar,bende korse aldım,peynır bıde bebe kolanyası aldım hava sıcak eve gelene kadar dkundum durdum guzel kokuo amaboshayallersmile

bende l aldım benimkide büyük oldu ama benim hatam mağazadaki kız bana kaç giyiyorsan bir beden küçük al demiştialsanaalsanasmile

ya ben kaç beden giydiğimi bilmiyorum,bilmiyorumkismileher pantolonda farklı yazıyo,bi 34 bi 36 bi 38 bide 40 her bedenden pantolon mevcut bende kaydirigubbakcemile3kalıplar farklı hepsini ölçüyorum pantolonlar aynı ama farklı yazıyo neyse ben zaten s ve m arasında kaldım allahtan L almadım yani.ilk önce s ye baktım pek küçük geldi gözüme sonra dedim m olsun aldım ama bi fayda yok.:1no2: aslında iyi bişey bu demekki o kadar şişman değilmişiz :jeyyar:

aynen öle kızlar.ciddi diyorum aslında.kendiniz öle daha kilolu düşündünüz heralde ondan bu olmaz diye düşünmüssünüzdür.ama benim bildiğim bim de değiştirme yapıyorlar.aldığınız boşa gitmesin yani

ya şimdi gidip değiştirmeye üşeniyorum zaten 4 lira bişey bide şimdi gittim diyelim hiç kalmadıysa nasıl değiştirsinlerki ben gittiğimde kadınlar baya aldılar şimdi kalacağını sanmam.

bende 74 kilo olmama rağmen l aldım toparlamadı
m aldım eh işte
s bedende çok sıkar diye almadım
dikişsiz olması çok güzel

dikişsiz atlet ve kilod takımını aldım ben. bıtane aldım denemek ıcın.atlet kısa geldı önce sonra gıyıp bı baktım yumusacık vücuduma yapıştı rahat hıssetmııyorsun sankı cok hoşuma gıttı alıcam tekrar keske sıyahı olsa. hep beyaz vardı...

Burda yazılanlara istinaden bimin profitrolünden aldım özsüt üretiyormuş Ama özsütün kendi mamülleriyle arasında dağlar kadar fark var Resmen su ile yapmışlar çikolata sosunu Bence vasat bir tatlı

şu meşhur bim profiterolleri yüzünden geçenlerde rezil oldum
son kullanma tarihine daha 10 gün vardı bende aldım eve getirdim eşime anneme kardeşime kendime servis açtım profiterolleri bi güzel süsledim fıstıkla falan ama kaşığı ağzıma aldığımız gibi çıkarmamız bir oldu yutamadım bile o nasıl iğrenç bir tattı öyle
daha öncede yemiştim ve bayılmıştım, annemlere de öve öve bitiremedim aldım götürdüm rezil olduğumla kaldım
bozulmuş hepsi, topladığım gibi bime gittim iade ettim, son kullanma tarihine 10 gün daha olan tatlı nasıl bozulur anlamadım, ekşiyi geçmiş artık acı bir tadı vardı iğrençti.

kondisyon bisikletini alan var mı aranızda??aldıysanız kısa da olsa görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

malesef ben alamadım,kalmamış.

Merhaba arkadaşlar :) Aranıza yeni katıldım fakat tanışma kaynaşma bölümünü göremediğim için konu açamadım umarım beni mazur görürsünüz..
Siteye girmeden önce araştırma yapıyordum burası takıldı gözüme ben Bim`de çalışıyorum Bim`de sattıgımız ürünler ile ilgili sormak istediginiz öğrenmek istediginiz veya aklınıza takılan herhangi birsey olursa cevaplamaya hazırım :) begenmediğiniz ürünlerde buna dahil :)
Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar dilerim..

demek s bedende büyük CADIARZUo zaman bizde bi sorun yok.ama kıyafeti falan düzgün gösteriyo işte
bnde aldım m beden çok fazla farketmesede ddiğn gibi kıyafeti düzgün gösterio . zaten daha öncede almıştım bimden memnunum yani hihoyyythihoyyyt

hihoyyyt süper bişi olursa sosrarız teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…