Bim'deki ürünler hakkında..

geçenler de iç çamaşırı aldım bim den hem kendime:kedi:
2 ay önce eşime almıştık çok iyi çıktılar
bende aldım bayanlar için olanlarıda süper
tavsiye ederim kızlar

Kızlar bim de satılan şu hazır ağda bantlarını kullanan var mı?Memnunmusunuz merak ediyorum iyi alıyor mu nasıl die? Kullanan varsa cevap yazabilir mi ona göre alıcam da kaydirigubbakcemile3 ..

allh allh demekki kimse almamışş o bantlardan??Hiç mi kullanan yok yaw kızlar.. Nasıl acaba yaa alsam mı ne dersiniz ?? fisfisfis

Burda yazılanlara istinaden bimin profitrolünden aldım özsüt üretiyormuş Ama özsütün kendi mamülleriyle arasında dağlar kadar fark var Resmen su ile yapmışlar çikolata sosunu Bence vasat bir tatlı

arkadaşlar,bu cuma gelecek olan kondisyon bisikleti hakkında ne düşünüyorsnuz?

daha önce de gelmişti alıp da memnun kalan var mı?

geçen gün bimde ki yetkiliye sordum memnun kalmazsam iade oluyor mu dedim,spor aletlerinde zor oluyor dedi.paketi açmadan getirirsek iade oluyormuş.bu da biraz canımı sıktı.sonuçta ben kullanmadan nasıl bileceğim iyi mi değil mi?

Yaa başlarına iş olmasın uğraşmasınlar diye demiştir.Uyuz oluyorum insanı geçiştirmeye çalışanlardan.Paşa paşa almak zorunda geri,istemiyorsan.
Allah Allah vahiy mi inecekte nerden anlican memnun kalıp kalmayacaını hasta mıdır nedir.

Bu arada bimde dondurmalı rulo pasta var içi dondurma kenarları kek ve çilek mi vişne mi ne sosu var arasında süpper bişi ben çok beendim :)

Son düzenleme:
Kızlar bim de satılan şu hazır ağda bantlarını kullanan var mı?Memnunmusunuz merak ediyorum iyi alıyor mu nasıl die? Kullanan varsa cevap yazabilir mi ona göre alıcam da kaydirigubbakcemile3 ..

selam canım..bende herkes gibi çok tereddüt ettimalıp almamak konusunda.çünkü çok hassas bir cildim var..ama bugün dayanamadım aldım ve sonuç harika.en küçük noktaları bile aldı..fiyatıda uygun bence denemekta fayda var..delikafaduldendelikafadulden

Aaa gerçekten mi cnm.iyimiş ozaman :jeyyar:. Benimde hassas bi cildim var oyüzden çok tereddütlüydüm evet fiyatıda çok uygun haklısın bi deneyelim bakalım teşekkürler arkadaşım a.s.

bende o bisikletten alıcaktım ama A101 e de geliyor 99 tl ondan alıcam ben....

Kızlar yarın Bim 'e gelen vakumlu poşet setinin fiyatı çok uygun daha önce alan var mı ben düşünüyorum almayı.

Kızlar yarın Bim 'e gelen vakumlu poşet setinin fiyatı çok uygun daha önce alan var mı ben düşünüyorum almayı.

Ben almıştım büyük ve orta boy olarak kaydirigubbakcemile2 süper ama set değildi settekilerin boyutu ne kadar bilmiyorum. okdar çok almıştım ki 20 tl di içinde 2 adet vardı 80 tl tutmuştu.Bütün yorganlarımı eşyaalrımı felan koydum ne raahtlıkmış kesinlikle tavsiye ederim hatta yine alıcaktım ama eşim kızar ee o kadar para verdi zemuszemus

fiyatı nekadar canım bende alıyımbilmiyorumkismile bimde hiçte dikkat etmemişim hangi reyonda acababayanssulusmile

canım valla 4.5 tl di pedlerin durduğu yerde sanırım çabuk bitiyor her zaman olmuyor bende yeni aldım yoktu aslında bidahaki uğradığımda kız geldi dedi daha deneyemedim ama çok uygun fiyatı.

selam kızlar.bim den geliyorum hemen yazayım dedim.
çantalardan aldım ben.afişte görülen gibi 2 çeşit değil.bir sürü model var.bazılar biraz uyduruk gözüküyor ama gayet kaliteli olanları da var.ben kesin bi bakın derim.
dikişsiz çamaşır dan aldım saks markasının.likralı.aslında likralı sevmem ama o paraya dikişsiz çamaşır bulmak da zor.kalitelide aslında.alınabilir.
ben çanta için gitmiştim alsam mı almasam mı diye teredütde olanlar bi gitsin baksın derim ben.

BENDE ANNEME SÖYLEDıM GıDıP BAKACAK BENıM ıÇıN BULURSA SAKS ıÇÇAMAŞIRI SıYAH VE BEYAZ ALACAK
AZ ÖNCE ıŞYERıNDEN KIZLAR SÖYLEDıLER BıME GıTMıŞLER ÇANTALAR FALAN KAPANIN ELıNDE KALIYORMUŞ ıZDıHAM GıBı ELıNDEN ÇANTAYI ÇEKMıŞLER NASIL BıR MÜŞTERı PROFıLı ÇÖZEMEDıM . BıRDE ıŞE GEÇ GELDıLER ÇATLAKLAR BıM UĞRUNA :lepi:BıR GÖMLEK BıRDE ıÇÇAMAŞŞIRI KAPABıLMıŞLER GECEN HAFTA DA EŞıM GıTMıŞ BıLMEDEN KIYAMET KOPUYORDU DEDı ANA BABA GÜNÜGıBıTYMıŞ

bende gittim sabah 8 de 1 saat bekledim korse aldım bi tane m ten rengi denedim evde ama pek karnımı saklamadı gibi bilmiyorumkismileyoksa s mi almalıydımki s ve m arasında kalmıştım m aldım keşke s alsaymışım :mymeka:ama çok rahat sıkmıyo hiç

hadi ya biizm burdaki bim o kadar kalabalık değildi.toplasan 6-7 kişi bekliyorduk bim in önünde.çoğu da kond. biiskleti için gelmiş zaten.ama bu müşteri prfilini ben sosyete pazarlarından biliyorum pek bir tehlikeli yauuu kafamçokkarıştı delikafadulden

sorma valla cnm annem neyse ist dan aldı sağolsun taa ist la tel açtım
iççamaşırı alabilmiş saks ın çok güzel dedi çok begenmiş bir beyaz birde siyah takım almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…