Kızlar bim de satılan şu hazır ağda bantlarını kullanan var mı?Memnunmusunuz merak ediyorum iyi alıyor mu nasıl die? Kullanan varsa cevap yazabilir mi ona göre alıcam da kaydirigubbakcemile3 ..
arkadaşlar,bu cuma gelecek olan kondisyon bisikleti hakkında ne düşünüyorsnuz?
daha önce de gelmişti alıp da memnun kalan var mı?
geçen gün bimde ki yetkiliye sordum memnun kalmazsam iade oluyor mu dedim,spor aletlerinde zor oluyor dedi.paketi açmadan getirirsek iade oluyormuş.bu da biraz canımı sıktı.sonuçta ben kullanmadan nasıl bileceğim iyi mi değil mi?
Kızlar bim de satılan şu hazır ağda bantlarını kullanan var mı?Memnunmusunuz merak ediyorum iyi alıyor mu nasıl die? Kullanan varsa cevap yazabilir mi ona göre alıcam da kaydirigubbakcemile3 ..
selam canım..bende herkes gibi çok tereddüt ettimalıp almamak konusunda.çünkü çok hassas bir cildim var..ama bugün dayanamadım aldım ve sonuç harika.en küçük noktaları bile aldı..fiyatıda uygun bence denemekta fayda var..delikafaduldendelikafadulden
bende o bisikletten alıcaktım ama A101 e de geliyor 99 tl ondan alıcam ben....arkadaşlar,bu cuma gelecek olan kondisyon bisikleti hakkında ne düşünüyorsnuz?
daha önce de gelmişti alıp da memnun kalan var mı?
geçen gün bimde ki yetkiliye sordum memnun kalmazsam iade oluyor mu dedim,spor aletlerinde zor oluyor dedi.paketi açmadan getirirsek iade oluyormuş.bu da biraz canımı sıktı.sonuçta ben kullanmadan nasıl bileceğim iyi mi değil mi?
Aaa gerçekten mi cnm.iyimiş ozaman :jeyyar:. Benimde hassas bi cildim var oyüzden çok tereddütlüydüm evet fiyatıda çok uygun haklısın bi deneyelim bakalım teşekkürler arkadaşım a.s.
bende bugün aldım deneyeceğim.
Kızlar yarın Bim 'e gelen vakumlu poşet setinin fiyatı çok uygun daha önce alan var mı ben düşünüyorum almayı.
fiyatı nekadar canım bende alıyımbilmiyorumkismile bimde hiçte dikkat etmemişim hangi reyonda acababayanssulusmile
BENDE ANNEME SÖYLEDıM GıDıP BAKACAK BENıM ıÇıN BULURSA SAKS ıÇÇAMAŞIRI SıYAH VE BEYAZ ALACAK
AZ ÖNCE ıŞYERıNDEN KIZLAR SÖYLEDıLER BıME GıTMıŞLER ÇANTALAR FALAN KAPANIN ELıNDE KALIYORMUŞ ıZDıHAM GıBı ELıNDEN ÇANTAYI ÇEKMıŞLER NASIL BıR MÜŞTERı PROFıLı ÇÖZEMEDıM . BıRDE ıŞE GEÇ GELDıLER ÇATLAKLAR BıM UĞRUNA :lepi:BıR GÖMLEK BıRDE ıÇÇAMAŞŞIRI KAPABıLMıŞLER GECEN HAFTA DA EŞıM GıTMıŞ BıLMEDEN KIYAMET KOPUYORDU DEDı ANA BABA GÜNÜGıBıTYMıŞ