Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gamzelim_ bi sorum olcak antikalk çamaşır makinası kireç çözücüsünü hangi firma üretiyo,bide makinaya zarar vermez dimi
teşekkür ederim gamzelim a.s.fiyatı gerçekten uygun calgona o kadar para dökmeye gerek yok sanırım.
teşekkür ederim gamzelim a.s.fiyatı gerçekten uygun calgona o kadar para dökmeye gerek yok sanırım.
vişne reçelini tavsiye ederim sanırım adı ilkgündü gerçekten güsel ve yoğun su gibi değil
ben yine ne olur ne olmaz kullanıyorum kireç sökücü
bende ağda bantlarından aldım
te tük tüy çıakr göğüs ucumda onalrı aldım gayet kullanışlı gerçi üzerinde göğüs ucunda denemeyin demiş ama denedim valla lülülülülülü
Kireç sökücü derken makina için tuz lar kireç için zaten ondan bahsediyorsunuz değil mi.Çaydanlık vs için kullanılarn kireç sökücülerden deil bilmiyorumkismile
yok çamaşır makinası için reziztans kireç tutmasın diye bimde var antikalk markası yeni ürün sayılır.daha yeni başladım kullanmaya önceden calgon kullanıyordum.
geçen gün dondurma aldım pasta gibi vanilya ve kakao.kırmızı kutusu wardı yanlış hatırlamıyosam.güzeldi tadı beğendim
Rulo mu hmm. yummy :)