Bim'deki ürünler hakkında..

canım koku önleyıcılerden ben kullanıyorum sürekli. onu bı takıyorsun bı daha bıtene kada dokunmuyorsun ona. zırt pırtta bıtmıyor zaten. fıyatıda cok uygundu 2 lıramıydı öyle bişeydı. ferah bı koku bırakıyor. bazen makıneler cok kötü kokuyor ben cok tiksindiğim için aldım memnunum şahsen

Ben burayı daha önce niye görmedimki ben Bimden alışveriş yapıyorum.Evimin hemen yanında market var ama n 5 blok ötemdeki Bime gidiyorum.Hemen hemen tüm ürünlerini kullanıyorum Hatta ismi uyduruk ürünlerini hangi firmalara yaptırmış bunları bile biliyorum benim garip huyumdur nerden ne alırsam alayım firma kendimi üretmiş başkasınamı yaptırmış bakarım. Çoğu yerde anlatıyorum burdada anlatayım Dost süt- Ak gıda (yani ülker) Dost yoğurt-Sütaş Ak gıda karışık,Jucy meyve suyu-Tamek meyve suyu Mantı- Kerevitaş( yani super freş), Elde yıkama bulaşık deterjanı-hayat Kimya (yani Bingo)
Makina toz deterjan-Turk Henkel(yani pril) Tablet olan deterjan- Alman firması, Sempre şampuan(canan kozmetik (yani ipek şampuan),Bhery sıvı sabun-Evyap-(yani duru sabun) diğerlerinide yazarsam uzun olacak aslında beni bu bilgilerle Bime almaları lazım okadarda reklamını yapıyorum eşe dosta bakın isimleri uyduruk diye çoğu tedirgin davranıyor ama çevirip baksa kim üretmiş diye bilgi sahibi olacak. Bende bu yüzden Bimin ürünlerini güvenerek alıyorum biliyorum ki benim daha önce kullandığım markayı Bim aynı firmaya başka isimle yaptırmış bana satarkende o firmanın ürününden daha ucuza satıyor yani ben marka için fazladan para ödemiyorum.Bu bilgileri Bimin çoğu elemanı bile bilmez belki ama dedim ya bendeki garip bir huy markalı bir kıyafet bile alsam bakarım kim üretmiş nerde üretmiş diye( lcw waikiki çoğu ürününü kendi yapmıyor Bangledeş -Hindistan ve Malezyada üretiyor Türkiyede ürettiği mal çeşidi az.)Belki çoğunuz aman ne garip bir düşünce diye bilirsiniz ama benim için son kullanma tarihi ve içindeki maddedeler kadar önemli üretici firma belki ışletme mezunu olmamında katkısı vardır.

bende bimden bişey alırken kim üretmiş diye bakıyorum örneğin sıvı sabunları evyap üretiyo centro gofretlerde ülkerin olması lazım eşim bimde çalışıyo spot günlerini seviyorum :)

Aramızda Bilinçli bir BİM müüşterisi görmek ne güzel :)
Evet cogu müşterilerimiz ürünün nerde üretildigine dair çok fazla bilgi sahibi değil..Ama ben inanıyorum gün geçtikçe Bim müşteri daha da akıllıca davranarak ürünün markasın ave ambalajına degil ürünün kendisine para ödeyecek .. :)
ee boşuna demiyoruz Aklın yolu BİM :)

Gamzelim dedimya sadece Bim için değil alışkanlığım belki bilinçli müşteriyim yada fazla ayrıntıcı biri. Markalara Bim sayesinde fazla para ödediğimizi farkettim Bimde mantı kalmamıştı misafirimde gelecek mecbur başka yerden super fressın aldım ve Bimdekinin 2.5 katı para ödedim 2 sini aynı firma üretiyor ama ben adı super fresh olunca fazla ödüyorum.Belki kimi diye bilir aynı firma üretsede kalite farklıdır diye bence değil.Bimin Türkiye çapında 2000 mağazası var şu an göze gözükmesede Türkiyenin en büyük marketi konumunda adamlar kalitesiz mal ürettirim 2000 mağazayı tehlikeye sokarmı ucuz fiyat sürümden kazanım.Evet beğenmediğim 2-3 ürünü var okadarda olsun artık.Biri şişede olan Etkin limonatası uludağınkinden güzel değil. Diğeride XL ın çokomeli ülkerin çokameli daha güzel.

yok canım aslında tam olarak öyle olmuyo, yani süperfreshi kerevitaş üretiyo, mesela örnek veriyorum migros pizza aldım ucuz diye, neden aldım çünkü kerevitaş üretiyomuş
süperfresh pizzadan farkı yoktur dedim ama iğrençti yiyemedik
yani demek istediğim üretim tesisleri kendi esas markalarını farklı, bim, migros, tansaş yada yan markaları, (daha ucuz olan markaları) farklı üretiyor, kalite farklı kesinlikle oluyor. yani sadece bim için geçerli durumlar değil, diğer market markaları, yan markalar içinde geçerli

o ama o farklar benim için çok önemli değil diyenler için ekomomik alternatifler oluşturuyo tabii

gıda dışındaki ürünler önemli değil zaten ham maddeleri aynı sonuçta, temizlik maddeleri vs...

evet canım marka adı altında marketlere bir sürü para ödüyoruz akannehirmesela akşam bime gittim 4 poşet dolu dolu herşey aldım yanlızca 40 lira tuttuohaoldumsmile eşim bimi pek beğenmiyor lmaz: ama elimdekileri görünce oda şaşırdı söylesesi ayıp rolonundan tutta kaşar peynirine varana dek bütün ihtiyaçlarımı aldım başka marketlerde mümkünmü bu 60 liradan aşağı tutmazdı olumunekankayizsmileben çok memnunum bimden :kedi:sadece sebze ve meyvesi dışında her şeyini beğeniyorum onlarıda taze olmadığı için almıyorumlmaz:şoktan alıyorum çok güzel oluyor taze geliyor aynı pazar gibi hemde ucuz oluyor

Eylül ve barış benim eşimde baştan şüpheyle yaklaştı ama ben ambalajın üzerindeki üretici firmaları gösterdikçe fikri değişti,Tabi herhesin fikrine saygı duyuyorum ben ordan alışveriş yapmayı seviyorum.Şu ana kadar da bir tek teneke salçada bir sorun oldu.salçayı aldım eve geldim plastik kapağın altındaki teneke kapağı açılmış aldım geri götürdüm kasadaki görevlide şaşırdı sanırım biri açmış tadına bakmış geri yerine koymuş.Buda Bimin değil o işi yapan kişinin suçu ne insanlar var almıyacaktın niye açtın.Meyve-sebze düzenli olarak almıyorum çünkü semtimde haftada iki kere pazar kuruluyor.Acil zamanlarda alıyorum ama kışın salatalığı ve domatesi arada aldım sanki yaz sebzesi gibi tatları vardı.

şimdi makinayı çalıştıracağımız zaman alıyomuyuz o kokuyu

canım o küçük bı paket zaten askısı var ustunde onu makınenın ust rafına takıyorsun askı gıbı asıyorsun en arka tarafına as. sonra calıştır makınenı onun içinde yeşil sarı sıvı var o sıcak suya karısıyor ve ferah koku bırakıyor. maıkeyı bi açıyorsun sanki içinde limon çiçekleri var arada bir bak o sıvı azaldımı bittiğini anlarsın zaten .buyrunnnnnnnnn

Kızlar bu haftanın ürünlerine baktınız mı?Almayı düşündüğünüz birşey var mı?
Ben Valiz düşündüm ama nasıldır ki kullanan var mı bimden alıpta?

bu hafta ekmek yapma makinesinde gözüm var aslında.. ama markayı tanımadığım için şüpheliyim alıp almama konusunda...
ikili dumble da varmış ondanda alabilirim belki.. önümüzdeki hafta kamp sandalyesi gelicek ben onu bekliyorum.. 4 adet alıcam... tanesi 10.90

slm sekerler ya bende bimden dün 36lı sir agda bandı aldım blennior yazıyo üstünde kullanıp memnun kalan varmı kullanmadan bi sorayım dedim varmı bir fikriniz canlar??????

ay evet migros pizayı bizde aldık berbattı..nerde süper fresh nerde migros BÖÖĞĞk

ama ben bimden dondrurlumuş gıdalardan milföyü çok sık alırım..bir sürü şey yapılıyor hemde çok çok uygun..

kızlar kaçta açılıyor bu bim hiç dikkate etmedim..ben gittiğimde bişey kalmıyorda...
şimdi baktım ab trainer,kaydırmaz zemin,şampuan,masa örtüsü,kırlent almak istiyorum...
ab trainer eşim istemeyebilir ama (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…