Bim'deki ürünler hakkında..

gamzelim_ bi sorum olcak antikalk çamaşır makinası kireç çözücüsünü hangi firma üretiyo,bide makinaya zarar vermez dimi

gamzelim_ bi sorum olcak antikalk çamaşır makinası kireç çözücüsünü hangi firma üretiyo,bide makinaya zarar vermez dimi

Merhaba LOCA..
Bahsettin Anti Kalk Kireç önleyicisi SUDESAN Temizlik Ürünleri ve Ambalaj Sanayi Tic.A.ş tarafından üretiliyor Ayrıca Bu şirket ISO 9001 kalite sertifikalıdır ve Bim A.Ş Adına ürettirdigimiz bir üründür.O yüzden Hiç tereddüt etmeden rahatlıkla kullanabilirsin..Fiyatıda çok uygun..
Teşekkürler :)

teşekkür ederim gamzelim a.s.fiyatı gerçekten uygun calgona o kadar para dökmeye gerek yok sanırım.

teşekkür ederim gamzelim a.s.fiyatı gerçekten uygun calgona o kadar para dökmeye gerek yok sanırım.

Rica ederim ne demek .. Fiyatı cok uygun ve aynı işlevi görüyor o yüzden dışarıdaki kireç önleyicilerine para dökmeye gerek olmadıgı kanısındayım :)

lülülülülülükızlar ağda bantlarını aldım ve kullandımhihoyyyt
hem fiyatı uygun hemde güzel yerimseniben
burdan bize tavsiye eden arkidişlere teşekkür ederim:lepi:

ben makinama kireç sökücü almıyorum.servisi bakım için geldiğinde gerek yok kullanmaya demişti.deterjanların içinde bulunuyomuş kireç sökücü.kaliteli deterjan alıyorum artık calgon almıyorum.

bende ağda bantlarından aldım
tek tük tüy çıkar göğüs ucumda onları aldım gayet kullanışlı gerçi üzerinde göğüs ucunda denemeyin demiş ama denedim valla lülülülülülü

Son düzenleme:
ben yine ne olur ne olmaz kullanıyorum kireç sökücü

Kireç sökücü derken makina için tuz lar kireç için zaten ondan bahsediyorsunuz değil mi.Çaydanlık vs için kullanılarn kireç sökücülerden deil bilmiyorumkismile

bende ağda bantlarından aldım
te tük tüy çıakr göğüs ucumda onalrı aldım gayet kullanışlı gerçi üzerinde göğüs ucunda denemeyin demiş ama denedim valla lülülülülülü

bende çenemde çıkan tüylerde denedim süper....bayanssulusmile
4 hafta kalıcıymış hemdea.s

Kireç sökücü derken makina için tuz lar kireç için zaten ondan bahsediyorsunuz değil mi.Çaydanlık vs için kullanılarn kireç sökücülerden deil bilmiyorumkismile

yok çamaşır makinası için reziztans kireç tutmasın diye bimde var antikalk markası yeni ürün sayılır.daha yeni başladım kullanmaya önceden calgon kullanıyordum.

yok çamaşır makinası için reziztans kireç tutmasın diye bimde var antikalk markası yeni ürün sayılır.daha yeni başladım kullanmaya önceden calgon kullanıyordum.

Ay ne şeyim yaa sanki bulaşık makinasından başka makina yok kaydirigubbakcemile3.Ben bulaşık makinası için bindaktif parlatıcı kullanıyorum ondan bul. için sandım kaydirigubbakcemile3.Ben calgon kullanıyorum daha doğrusu 2 li paket almıştım ama bitmesin diye kullanmıyorum pek kaydirigubbakcemile3 napiim çok pahalı hmmm bitince bende bim inkini denerim...
Bu arada bind aktif ürünlerini tavsiye ederim.Parlatıcı makine temizleyici felan kullandım tablet i de fena değil yalnız koku var ya o biraz dandik çünkü pek kokmuyor ve kıytırıktan yapılmış,sürekli makinanın içine düşüyor.

bulaşık makinası kokusu hiç kullanmadım,bide ona para veremem :dilcikar:üstelik sık sık düşer napıcan biliyonmu makinaya bulaşık koyarken nefesini tutucan hemencik koyup kapatıcan kapağını hiç koku falan duymazsın ben öyle yapıyorum :roflol::roflol:gelelim çamaşır makinasına bende önceden calgon kullanıyordum baktım bim çıkarmış hemde 2 lira çok ucuz aldım hemen bulaşık makinasına finish falan kullanıyorum bi ara bimden alıyordum makinayı tıkatıyor dediler bıraktım.partacısını bimden alıyorum

bulaşık makinesinde parlatıcı kullanmıyorum ben yerine sirke kullanıyorum bardaklarım parlıyo makinede sirke kokusu gelmiyo.parlatıcı kimyasal bırakıyo diyolar

şu royal ın çikolatalı pastasını her gittiğimde bulamıyorum ne çabuk bitiyor.yaz sezonu da geldi şunların miktarlarını arttırsalarda gittiğimizde alabilsek.
bu arada yeni ürün olarak bayan atlet ler gelmiş 3 tane aldım çok beğendim.

geçen gün dondurma aldım pasta gibi vanilya ve kakao.kırmızı kutusu wardı yanlış hatırlamıyosam.güzeldi tadı beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…