Bim'deki ürünler hakkında..

ya ben de saat 10 gibi gittim twister ve baharatları alacaktım ama maalesef kalmamış:sinifsinif:,ayna ve borcam seti vardı ama onları da ben almadım.

Kızlar bim de satılan şu hazır ağda bantlarını kullanan var mı?Memnunmusunuz merak ediyorum iyi alıyor mu nasıl die? Kullanan varsa cevap yazabilir mi ona göre alıcam da kaydirigubbakcemile3 ..

hiçbirşey kalmamıştı sadece çikolatalar vardı.
bende almadım yaz günü gerek yok diye..
aynalar falan bitmişti çoktan
öyle..

sevgili bimci güzelleri;
ben bugün bime gittim parfüm almak için fakat koklamak istedim açamayız dediler aslında kalıcı koku edp olunca baya kalıcı oluyor edt lere nazaran..hangi rengini alayım güzeller hangisi güzel acep alıpda kullananlarsengözlerimebaksanab

ya ben de saat 10 gibi gittim twister ve baharatları alacaktım ama maalesef kalmamış:sinifsinif:,ayna ve borcam seti vardı ama onları da ben almadım.

benim gittiğim şubede baharat çoktu bide alman çikolata ve kurabiyeleri vardı bolca almadım onlardan.daha öncede gelmişti o kurabiyelerden çok lezzetliydi.

ben birisini kokladım ama hatırlamıyorum maviydi heralde hiç güzel kokmuyorduaklinialirimsmile hatta hiç kokmuyordu diğerlerinede bakmadım zaten şişeleri çok enterasandı boru gibi ipince :kedi:

benim gittiğim şubede baharat çoktu bide alman çikolata ve kurabiyeleri vardı bolca almadım onlardan.daha öncede gelmişti o kurabiyelerden çok lezzetliydi.

çikolataları bende gördüm ama üzerinde almanca yazıyordu güvenemedim oyüzden almadıkkaydirigubbakcemile

dekoratif ayna aldım borcam seti alacaktım ki bitirmişler
haftaya da güzel ürünler var

twister yoktu kalmamış

bisikleti almak istiyorum ama pişman da olmak istemiyorum.

(bimden) kondisyon bisikletini daha önce alıp kullanan var mı??

--------------------------------------------------------------------------------

sevgili bimci güzelleri;
ben bugün bime gittim parfüm almak için fakat koklamak istedim açamayız dediler aslında kalıcı koku edp olunca baya kalıcı oluyor edt lere nazaran..hangi rengini alayım güzeller hangisi güzel acep alıpda kullananlar

aa testır yokmuydu testır olması gerek halbuki küçük adı neydi erkekte yeşil olan süper bayanda mor olan fena değil bi tanesi çok güseldi ama hangi renkti hatırlarsam söleri,m

aa testır yokmuydu testır olması gerek halbuki küçük adı neydi erkekte yeşil olan süper bayanda mor olan fena değil bi tanesi çok güseldi ama hangi renkti hatırlarsam söleri,m

bu hafta gelen ürünlerden bahsediyorum ben yeni gelen yani.iki renk vAR lacivert ve açık mavi...mor yok yani ismi ise Bayan Parfüm
French Style

Haftaya bayan deri çanta geliyormuş.Ben port bebe takımı almıcam anakucaı aldım bebişime ve şu çantalardan alsam bi yere giderken bebişin eşyalarını koymak için bakım çantası gibi.Çünkü bakım cantaları 70 ten aşaı değil olur mu acaba?
İçinin gözlü felan olması çok önemli mi??

neden olmasın canım bende öyle birşey aldım içinin çok gözlü fermuarlı falan olması çok gerekli değil bence bende bavul tarzı güzel büyükçe bir çanta aldım çocukların kıyafetlerini onlara dolduruyorum çokta rahat hem kendi eşyalarımıda koyuyorum bence al derim

Teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…