ben burdaki paylaşımlardan dolayı bimdek bir çok ürünle tanıştım... güzel paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum..
bim dincilerin marketi
daha bi sürü versiyonu var
A101, onur, gökkuşağı, kiler vs.
katılıyorum arkadaşım sana bırakalım bu marketleri
bak bizim özümüz kendi canımız marketlerimiz var mesela 100/51i yunanlı ortağın olan
migrosumuz tansaşımız şokumuz var
sonra yarısı türkleri çok seven! fransızların olan carrefourumuz diamız gimamız var
bütün bunlar dururken ne işin var senin kesinliği belli olmamış ama söylentisi çok olan bu marketlerde değilmi ama
ben de kalıcam kesin geçen haftakilerden aldım 2 tane girişe attım büyük halı koyamıyorum yemek odam olduğu için ama oturma odasında minnacık kaldı büyüklerii göremedim aktüel sayfasında
vazgeçemediğim ürünlerden başta geleni temizlik bezleri..yeşil ve mavi havlu gibi olan.arkadaşlar bimden aldığınız ve memnun kaldığınız ürünleri paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler.
hihoyyyt
arkadaşlar benim kızım bimdeki keloogs mısır gevreğine bayılır süt falan katıyorsunuz çok güzel tadı tavsiye ederim ton balığı harika almadan çıkmam ayrıca zemuszemus
konunun nereye gelmek istediği alıntı yapılan e-maillerden belli oldu....siz listenizi yapmaya devam edin ,.daha sonra başka bir topic açıp bu "şirketler şeriatçı sakın ola buradan alış-veriş yapmayın" diye beyan edersiniz....sonra başka arkadaşlarımızda başka bir topic açıp " efendim şu şu şirketler Atatürk çü..sakın ola buralarla bir ilginiz olmasın " der.......istediğiniz bu mu..?sonrası ne olur..?bence iyi düşünün....................................herkese iyi geceler diliyorum ..................