Bim'deki ürünler hakkında..

makyaj ürünleri var evet
far,rimel,dudak parlatıcılar,pudra ve fondöten,eyeliner,ayna,törpü gibi şeylerde vardı

sonracıııma clean and clearın bütün ürünleri(temizleme jelleri,maskeler,losyonlar tonikler)
6.95 miş çok çok uygun hatta uygun ötesi..çoğu 150-200 ml zaten

ben clean&clear alacağım kesinlikle

bende yoğurdu, patatesi,kaşar peyniri,beyazino diye beyaz peynir var onu biden alıyorum.,hürrem tavuk bulyon harika özellikle.kayseri mantısı yağlı gevreği falan çok güzel.evime çok yakın olması sebebyle her gün mutlaka uğruyorum cuma günü gelen yeni ürünleri bende muhakkak takip ediyorum özellikle giysiler için tüy toplayıcı alet amıştım bir çok kazağım falan yeni gibi oldu. bulaşık makinası için tuz ve parlatıcıyada ordan alıyorum.

yaban mersini var bu hafta ben 100 gr almıştım geçen aktardan 3 yada 4 liraydı burda çok uygun geldi bana haberiniz olsun arkadaşlar

ben seviyorum mısır gevreğini arada alıyorum, hatta meyvelisi filan da var. Ama tok tutuyor mu dersen. Haaaaayırrrr....

arkadaşlar yarın indirimdeki golden rose ürünlerini önerirmisiniz
aranıza kullunıpta memnun olan veya olmayan var mı
sabahın köründe boşuna dayanmayayım bimin kapısına
özellikle eyeliner rimel ve pudrası nasıldır??

Son düzenleme:
Dove yoğun saç bakım maskesi aldım 3 çeşitti onarıcı olanı aldım nette 11 tl idi 4,5 tl çok uygun geldi bana..

Kajal'ın farını aldım ama keşke diğer renklerini de alsaydım diye çok pişman oldum uygun mu bilmem fiyatı ama 2,5 tl tonları ve kıvamı çok iyi kaliteliymiş..

iki taraflı ponza taşı ve ayak rendesi aldım malum yaz geliyor :)) ayaklara bakmak gerek..

golden rose ürünlerini internet sitesinde bulamadım belli ki bim için ürettikleri ürünler almadım.
pudra fena durmuyordu ama renk seçme şansımız yok tek renk..

bende bugün siyah nokta giderici peeling,yüz temzileme fırçası,bide saç bakım kremi alayım diyorumm..tabi kaldıysa :)))

ah ah eskiden her cuma giderdim şimdi bebek var öyle evde oturuyoruz babamız hasta olur diye biryere göndemiyormafoldumben

kızlar mikrofiber bezlerinden aldım genel temizlik için bide camlar için olanından aldım ama su lekesi kalıyo benmi kullanamıyorum acaba???memnun kalanlar söylese bana bi

kızlar mikrofiber bezlerinden aldım genel temizlik için bide camlar için olanından aldım ama su lekesi kalıyo benmi kullanamıyorum acaba???memnun kalanlar söylese bana bi

canım şu mavi yeşil iki renk olan mikrofiber bezden bahsediyosun herhalde ben memnunum çok güzel temizliyo su lekesi bırakıyomu bilmem ben arkasından kuruluyorum camları ama tv de ve etrafta bırakmıyor yalnız aynaları güzel silmiyor :hulya:

bu gün gercekten cok güzel ürünler vardı..ben bime hiç ugramazdım..bi kaç gün önce golden rose ürünleri geliceğini duydum vee

clean&clear..
2 tane elidor 7/24
golden rose ruj
golden rose allık
golden rose pudra
ve yüz temizleme fırcası aldım..daha sonra çikolata almak için migrosa uğradım..ve clean&clear ve elidor sekillendiriciler 2 katıydı..cok hesaplı bir alışveriş oldu..bundan sonra bimi tek gecerim..

bende gittiğimde hemen clean and clear a baktım 1 tane bile kalmamış..
kasiyere sordum ilk yarım saat bitti..3 er 5 er aldı millet dedi
hemen eşimi aradım öğle arasında işten çıktığında bütün bimleri gezsin diye..çok şükür istediğim siyah nokta giderici peeling jeli bulmuş..1 tane kalmış onuda bir kadınla savaş vererek almış..ilk eşim aldığı halde resmen bi elimden çekmediği kaldı diyor.
bende pudra,yüz temizleme fırçası ve dove onarıcı bakım kremi aldım

yüz temizleme fırçası gerçekten çok güzel temizledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…