Bim'deki ürünler hakkında..

siz de dinsiz avcısımısınız yoksa

ayrıca dincinin hangi anlamda kullanıldığını bir araştırırsanız dindar ile arasındaki kullanım farkını da göreceksiniz

arkadaş dinci derken dini hayatının her bölümünde çıkarı uğruna kullanan dini duyguları sömürerek maddi kazanç sağlama aracı gibi gören bazı kesimleri kastediğini biliyorsunuz sorun çıkarmaya çalışıyorsunuz bence

evet uzatmayalım malum sitede bu tarz düşüncelerden bahsetmek yasaaakk

siz arkadaşın avukatımısınız..?bence dini hayatının her bölümünde çıkarı uğruna kullanan kişiye şarlatan denir, dinci denmez... niye sorun çıkarmak isteyeceğimi düşündünüz anlamış değilim....sadece .insanları bu şekilde sınıflandırmak bana aykırı .."siz dinsizmisiniz?" sorusu nasıl rahatsız edici ise efendim şu kurum şeriatçı , şu kurum solcu demekde bence gereksiz ve rahatsız edici...

işte söylemek istediğim buydu yasnur.elbette inanılmaz.buna bakarsak danone,ülker vb vb birsürü ürün için birçok karalama yapıldı yapılıyor.ama kimse kanıt göstermiyor.bu ticaret karışık birşey.ürünler büyüdükçe kazanç çoğaldıkça pastadaki paylar küçüldükçe herkes daha büyük pay sahibi olmak için herşeyi yapıyor.olan tüketiciye oluyor akıllar karışıyor ekonomi karışıyor falan.

ya herkez istediğine inansın ne 2 dir milletin gözüne gözüne yazı sokuyosunuz anlaşıpta gelmişler ürünleerden bahsediliyor burda aklinialirimsmile

En sonunda topiği kapattırcaksınız arkadaşlar,şu mevzuyu uzatmayın artık.Herkes anlıycağını anladı..

siz arkadaşın avukatımısınız..?bence dini hayatının her bölümünde çıkarı uğruna kullanan kişiye şarlatan denir, dinci denmez... niye sorun çıkarmak isteyeceğimi düşündünüz anlamış değilim....sadece .insanları bu şekilde sınıflandırmak bana aykırı .."siz dinsizmisiniz?" sorusu nasıl rahatsız edici ise efendim şu kurum şeriatçı , şu kurum solcu demekde bence gereksiz ve rahatsız edici...

hanımefendi ben öyle başlığı aşağıdan izleyip ayyy şimdi ne olacak acaba diye dışardan bakınan üyelerden değilim çok merak ettiyseniz açıklimm..

ayrıca toplumda düşüncelerimizi söylememiz yadırganır hale mi geldi ki birilerinin avukatı olalım..

tabiriniz hoş değildi neden hoş olmadığını da verdiğiniz tepkinin gereksiz oluşunu da dinci ile dindar arasında ki farkı anlatarak dile getirdim zaten..

ortada bir iddia var arkadaş bunu dile getirmiş

merak edenler araştırsın diyoruz ne var bunda

insanları sınıflandırmak istemiyorsanız önce insanların inancının olup olmadığını sorgulamamayı öğreniniz..

yaa gercekten de topic kapanacak arkadaşlar yada ban yiyeceğiz birilerimiz lütfen sakin olalım

tesadüfen gördüğüm bir başlıktır

bazı arkadaşların tek derdi başlığın kapanması galiba..

fikirlerini söylemek isteyenler gitsinler yani ...

iyi peki gidebilecekleri bir başlık varmı acabaaa

hayır o da yok yani kimse konuşmasın görmesin duymasın herkes dalgasına baksın...

ee iyi kolay gelsin o zaman...vereliniortak

allam dayanamıycam ya bim hakkında şöyleci böyleci dendi cevap verildi hala nediye iddialar var diye diretiyosuz anlamıyorum dincide ne demekmiş ayrıca yüzde 90 sanı müslüman diğerleri başka dinden olabilir dincilerinmiş çok çirkin bi tabir

ben kendi adıma tartışmaya dahil olduğum için üzgünüm dayanamadım yani işi dine kadar getidiler inş topic kapanmaz

puzzle ları çok merak ediyorum malumm dışarda çok pahalı.kesin 1 tane alıcam en güzel desenlisini.

konunun nereye gelmek istediği alıntı yapılan e-maillerden belli oldu....siz listenizi yapmaya devam edin ,.daha sonra başka bir topic açıp bu "şirketler şeriatçı sakın ola buradan alış-veriş yapmayın" diye beyan edersiniz....sonra başka arkadaşlarımızda başka bir topic açıp " efendim şu şu şirketler Atatürk çü..sakın ola buralarla bir ilginiz olmasın " der.......istediğiniz bu mu..?sonrası ne olur..?bence iyi düşünün....................................herkese iyi geceler diliyorum ..................

konunun nereye gelmek istediği alıntı yapılan e-maillerden belli oldu....siz listenizi yapmaya devam edin ,.daha sonra başka bir topic açıp bu "şirketler şeriatçı sakın ola buradan alış-veriş yapmayın" diye beyan edersiniz....sonra başka arkadaşlarımızda başka bir topic açıp " efendim şu şu şirketler Atatürk çü..sakın ola buralarla bir ilginiz olmasın " der.......istediğiniz bu mu..?sonrası ne olur..?bence iyi düşünün....................................herkese iyi geceler diliyorum ..................

iyi geceler hoppidicik kendine iyi bak
üzme kendini sen de hamişsin anlaşılan:emir_bebek:

gecen sen arkla osman hamdi bey miydi tam hatırlayamadım kaplumbağa terbiyesicisi puzzleını yaptık
gelmişse onu düşünebilrim çok zevkliydi

ewt katılıyorum sana amannn boşver geçti bitti işte sıkma canını iigeceler

o emailde şeriatçı lafını nereden buldunuz ve bunu ATATÜRK le bağlama ihityacı niye buldunuz bakın hala ayrım yapmaya çalışıyorsunuz

o email de ne anlatılıyor okudunuz mu

o okuduklarınızın yalan olduğnu kanıtlayacak belgeleriniz ya da kişilerden gelen yalanlamalarınız varmı

peki o email de yazan şeyler gerçekse sizin değerlerinize göre olmalı mı olmamalı mı

o email de hissesini devreden kişinin kim olduğnu biliyormusunuz araştırdınız mı..

yahuu birşeyi tartışacaksanız körü körüne yapmayın

şeriatçının karşısına ATATÜRKÇÜ yü getirerek uyduruyorsunuz yineliyorum o email de öyle bir söylem yok

siz konuşmakdan irdelemekten korkuyorsanız başka

ama yaftalamayı karalamayı bırakın lütfen

diğer tepki gösteren arkadaşların da derdi belli oldu ki başlıklarında siyaset yapılmasından rahatsız olmaları falan değilmiş

tam tersi kendi düşünce tarzları dışında düşünce duymak istemiyorlarmış ki

arkadaşa teselli msj atmışlar merak etmeyin siz varken o kendini üzmez zaten

dürüst olun biraz dürüst

ya da susun da her seferinde yüzünüze vurulmasın hııı

ben burdaki paylaşımlardan dolayı bimdek bir çok ürünle tanıştım... güzel paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum..

X