Bim'deki ürünler hakkında..

sağol amonra.orda evirdik çevirdik metal biyerlere tutturmaya çalıştık falankaydirigubbakcemile3 emin olamamıştık :)

benim bu huyum var zaten giderim bakarım karar veremem geri dönerim sonra koşa koşa almaya giderim tabi benimi bekleyecek biter yasakkelime

almayın canım o kalorifeaskılıgını bir arkadaş düzgun durmuyor demişti bende de var kaloriferde durmuyor asıyorum yere düşüyor bana kayınvalidem vermişti ama işe yaramıyor atıcam

ben de öyle durmuyodu ama sonuna kaadr telin nerdeyse 2. kısmına gelecek kadar çekince gayet sağlam duruyo ben memnunum ama ağır çamaşır asmamk gerek iççamaşırı çorap için ideal

merhaba,
kalorifer askılığı 80 santimden büyük peteklerde durmuyor... çünkü arkasınını peteğin iç kısmındaki yereler sıkıştırmak gerekiyor.... ben koşa koşa gid,p 2 tane almıştım ama bir tane 80 cm lik petek olduğu iç,n diğerini iade etmek zorunda kaldım... eğer sıkıştırabilseniz peteğ, problem yok.. ben kullanıyorum..

Kızlarr bimin dostino diye meyveli yoğurtları varya bisküvilisine bayıldım çilekliside çok güzel dehşet yaa kesinlikle tavsiye ederim.Hem daninodan daha ucuz hem daha lezzetli.

bugün gidip şu kızartma tenceresini ve puzzle ları gören var mı? ben uğradığımda cuma namazı dolayısıyla dükkan kapalıymış da giremedim

ben puzzle ve kızartma tenceresi aldım kızlar ikiside çok kaliteli.hele puzzle dışardakinin 5 te biri fiyatı.

bende çok alıyorum acaip hesaplı..
pastalara kullanmak için yarım yağlı sütünü alıyorum..
hancı bergamot aromalı çayına hastayız..
dost yoğurt,dağhan sucuk,çooook nadir alıyoruz ama cipsleride güzel.kuruyemişleri..

Bende BİM'den çok alışveriş yapıyorum.
Yarım yağlı süt çok iyi, yoğurdu da DOST, tuvalet kağıdı ve havlu peçete. Kuruyemişleri de çok iyi. Bir de haftada bir gelen ürünler süper. Ama Cuma sabahı saat 9 da BİM'in kapısında kuyruk oluşuyor ve kaliteli ürünler hemen bitiyor vallah.
Ama gerçekten hesaplı ve kaliteli.

bende en çok hamburger ekmeğiyle köftesini alıyorum. güldal çamaşır suyu aldım koyu kıvamlı olandan memnun kaldım. sonra tatlıları güzel. ama biz yoğurdunu sevemedik bir türlü. gerçi yıllardır bozüyük tava yoğurduna alışmışız başka marka yoğurt yiyemiyoruz.
yağlı gevrek çok güzel. ilkgün marka çilek reçelini alıyorum, eşim çok seviyor.
sonra dondurulmuş mantı, patates ve milföy hamuru sadece bim'den alıyorum.
oda spreyleride güzel. sebze meyvede taze oluyor.

bende en çok hamburger ekmeğiyle köftesini alıyorum. güldal çamaşır suyu aldım koyu kıvamlı olandan memnun kaldım. sonra tatlıları güzel. ama biz yoğurdunu sevemedik bir türlü. gerçi yıllardır bozüyük tava yoğurduna alışmışız başka marka yoğurt yiyemiyoruz.
yağlı gevrek çok güzel. ilkgün marka çilek reçelini alıyorum, eşim çok seviyor.
sonra dondurulmuş mantı, patates ve milföy hamuru sadece bim'den alıyorum.
oda spreyleride güzel. sebze meyvede taze oluyor.

canım hamburger köftesinden bende almayı düşünüyorum.nasıl memnunmusun canım.
tadı kötü olur belki diye tereddüt ediyorumdabilmiyorumkismile
birde kayseri mantı mı aldığın ben almıştım memnun kalmadımda pişince kocaman olduakannehir

biz okulda çay saatleri için kurabiyelerini alıyoruz,kutuda olanlar üzümlü sultan falan:)gayet lezzetli.Kepek ekmeği ve grissinisi de güzel. Yoğurdu ve yarım yağlı sütünü de beğeniyorum,bir de Le Mandy die bir içecek var gerçekten çok iyi!! Kazandibi de arkadaşların dediği gibi harika! Kahvaltılık ezmesi güzel ımmm:) baya bi ürününü kullanıyorum hm bir de acıbadem kurabiyesi!:eek:

canım hamburger köftesinden bende almayı düşünüyorum.nasıl memnunmusun canım.
tadı kötü olur belki diye tereddüt ediyorumdabilmiyorumkismile
birde kayseri mantı mı aldığın ben almıştım memnun kalmadımda pişince kocaman olduakannehir

köftenin tadı güzel biz çok seviyoruz, memnunum yani.
evet kayseri mantısı, doğru kocaman oluyor ama diğer aldğım markalara göre en iyisi bu gibi geldi.

kızlar 16nisandan itibaren çok güzel şeyler var biz bayanlara göre tam.haftayı iple çekicem:lepi:

mantısı çok güzel evet içinde irmik olduğu için çok büyüyor aslında irmik olmasa daha iyi olur

Vayy Bim vay üniversite yıllarımızın en büyük destekçisi..Ucuz diye oraya çullanırık hep:) Ortaklaşa birşeyler alır,yurtta gizli saklı yerdik..En çok kahvaltlık soslarını severdim ben:KK66: Uğramayalı epey oldu Bim'e:))

ayyy ben dondurmalarınıda seviyorum valla cartedor dan royalden farkı yok..
magnum gibi olanın adıda adore miydi neydi onu da seviyoruz çokta uygun..
hem dondurmaları ükerin fabrikasına yaptırıyormuş

evet haklısın canım dindar insanlara dinci denmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum ama dinciden kasıt budur genel kullanımda...

kavramlara girersek çıkmak da zor olur malum kavramlar artık insanları karalamak adına kullanılıyor

ATATÜRKÇÜ olmak da dinsizlik gibi algılanıyor bir çok kesim açısından değilmi..

uzatmıyorum aslına bakarsanız..

uzatmak isteseydim bu arkadaşa neden böyle tehditkar bir çıkış olduğunu irdelerdim ama gerek yok..yerimseniben

çok haklısın.

ben de bim den alış veriş yapanlardanım.. bim in kendi ürünü değil genelde aldıklarım doğrusu ama aktüel ürünleri çeşitliliği ve hesaplı oluşundan bim i tercih ediyorum ben de .. bi de güven oluştu aldığım şeyler taze çıkıyor hep .. çok fazla alış veriş yapıldığı için tabii..

X