konunun nereye gelmek istediği alıntı yapılan e-maillerden belli oldu....siz listenizi yapmaya devam edin ,.daha sonra başka bir topic açıp bu "şirketler şeriatçı sakın ola buradan alış-veriş yapmayın" diye beyan edersiniz....sonra başka arkadaşlarımızda başka bir topic açıp " efendim şu şu şirketler Atatürk çü..sakın ola buralarla bir ilginiz olmasın " der.......istediğiniz bu mu..?sonrası ne olur..?bence iyi düşünün....................................herkese iyi geceler diliyorum ..................
o emailde şeriatçı lafını nereden buldunuz ve bunu ATATÜRK le bağlama ihityacı niye buldunuz bakın hala ayrım yapmaya çalışıyorsunuz
o email de ne anlatılıyor okudunuz mu
o okuduklarınızın yalan olduğnu kanıtlayacak belgeleriniz ya da kişilerden gelen yalanlamalarınız varmı
peki o email de yazan şeyler gerçekse sizin değerlerinize göre olmalı mı olmamalı mı
o email de hissesini devreden kişinin kim olduğnu biliyormusunuz araştırdınız mı..
yahuu birşeyi tartışacaksanız körü körüne yapmayın
şeriatçının karşısına ATATÜRKÇÜ yü getirerek uyduruyorsunuz yineliyorum o email de öyle bir söylem yok
siz konuşmakdan irdelemekten korkuyorsanız başka
ama yaftalamayı karalamayı bırakın lütfen
diğer tepki gösteren arkadaşların da derdi belli oldu ki başlıklarında siyaset yapılmasından rahatsız olmaları falan değilmiş
tam tersi kendi düşünce tarzları dışında düşünce duymak istemiyorlarmış ki
arkadaşa teselli msj atmışlar merak etmeyin siz varken o kendini üzmez zaten
dürüst olun biraz dürüst
ya da susun da her seferinde yüzünüze vurulmasın hııı