siz dinsizmisiniz..?
kızlar bu hafta halı yıkama makinesi geliyomuş nasıldır acaba???
siz dinsizmisiniz..?
arkadaşlar benim kızım bimdeki keloogs mısır gevreğine bayılır süt falan katıyorsunuz çok güzel tadı tavsiye ederim ton balığı harika almadan çıkmam ayrıca zemuszemus
bence kişileri dinci , şeriatçı gibi yaftalamak insana yakışmaz...sonuçları tehlikelidir ve şu an türkiye nin çekilmek istendiği durumda tamda bundan ibarettir...artı şu an elinizde geçerli bir belge olmadan bir kurumu zan altında bırakmak hem sizin için hemde site için hiç iyi olmaz ..o kelimeyle neyi kastettiğimi yazmıştım zaten
başka tarafa çekip kendinizi haklı göstermeye çalışmayın
siz de dinsiz avcısımısınız yoksa
ayrıca dincinin hangi anlamda kullanıldığını bir araştırırsanız dindar ile arasındaki kullanım farkını da göreceksiniz
arkadaş dinci derken dini hayatının her bölümünde çıkarı uğruna kullanan dini duyguları sömürerek maddi kazanç sağlama aracı gibi gören bazı kesimleri kastediğini biliyorsunuz sorun çıkarmaya çalışıyorsunuz bence
evet uzatmayalım malum sitede bu tarz düşüncelerden bahsetmek yasaaakk
bu tartışmaya girmek istemiyıorum ama banada bi mail gelmiş paylaşmak isterim.sadece konu hakkında yapılan spekülasyonlar hakkında bir fikir olsun.herkes başka birşey diyor.hangisine inanmak isterseniz yada hiçbirine inanmazsınıız olur biter.gerçi bunlar hep söylem ben bir kanıt göremedim.
YORUMSUZ
''YAKIŞIR OĞLUMUZA''
Babası başbakan olduğu yıllarda o'nu bir işadamı, hayrına ABD'de okutuyordu. Olsun !..
Birkaç yıl önce ABD başkanı BUSH o'na Dünya Bankasında iş bulmuştu. Olsun !..
Evvelce evi, arabası falan yoktu. Şimdi trilyonluk evleri, arabaları hatta gemiCİKleri var. Olsun !..
Aşağıdaki gibi bir ''bakkal dükkanına'' ihtiyacı vardı, Allah onu da verdi !..
OLSUN, YAKIŞIR OĞLUMUZA !..
Babasının televizyonlara çıkıp :
''Mahallelerdeki bakkal dükkanlarını kapatın'' demesinin sebebi şimdi anlaşılıyor.
---------------------------------------------
(Tezgah böyle hazırlanır. )
YAKIŞIRRRR BEEE !.. Kimin oğlu o !..
BİM marketlerini Başbakanın 28 yaşındaki oğlu aldı.
Bakkallar kapanıyor,
Bildiğimiz gibi ilaçlar da artık, marketlerde de satılacak.
Tabi her markette değil. Şimdilik sadece BİM Marketlerinde.
Bugünkü bu görüntünün temelleri taa iki yıl öncesinden atılmaya başlanmıştı.
Bildiğimiz gibi 2-3 yıl öncesi itibariyle BİM marketleri bu kadar yoğun değildi. Ama,
Bugün 30 bin nüfuslu küçük bir ilçede bile, 6-7 bazılarında 8-9 şubesi olan BİM marketleri, bu ilaç paradigmasının uzantısı olarak çoğaltılması işlemi şuurlu şekilde gerçekleşti. Bildiğimiz gibi Cüneyd Zapsu denen biri BİM hisselerini sattı ve bu satış akabinde en büyük payı Sayın Başbakanın 28 yaşındaki oğlu aldı. Hani şu 26 yaşında 13 tane şirketin CEO sunu yapabilecek beceri ve kapasite(!)deki oğlu...
Ve bunun diğer temelleri hükümet ile Eczacılar arasında bir ay öncesinde yaklaşık 2000 kalem ilaç üzerinde fiyat anlaşmazlığı yüzünden çıkan sonuçta atıldı.
Mahalle bakkallarıda teker teker kapatlıyor. Vergi indirimi, Kredi, Af , YOOOKKK onlara.
Veeeeeeeeee, ne diyelim, (Tezgah böyle hazırlanır. )
bu tartışmaya girmek istemiyıorum ama banada bi mail gelmiş paylaşmak isterim.sadece konu hakkında yapılan spekülasyonlar hakkında bir fikir olsun.herkes başka birşey diyor.hangisine inanmak isterseniz yada hiçbirine inanmazsınıız olur biter.gerçi bunlar hep söylem ben bir kanıt göremedim.
YORUMSUZ
''YAKIŞIR OĞLUMUZA''
Babası başbakan olduğu yıllarda o'nu bir işadamı, hayrına ABD'de okutuyordu. Olsun !..
Birkaç yıl önce ABD başkanı BUSH o'na Dünya Bankasında iş bulmuştu. Olsun !..
Evvelce evi, arabası falan yoktu. Şimdi trilyonluk evleri, arabaları hatta gemiCİKleri var. Olsun !..
Aşağıdaki gibi bir ''bakkal dükkanına'' ihtiyacı vardı, Allah onu da verdi !..
OLSUN, YAKIŞIR OĞLUMUZA !..
Babasının televizyonlara çıkıp :
''Mahallelerdeki bakkal dükkanlarını kapatın'' demesinin sebebi şimdi anlaşılıyor.
---------------------------------------------
(Tezgah böyle hazırlanır. )
YAKIŞIRRRR BEEE !.. Kimin oğlu o !..
BİM marketlerini Başbakanın 28 yaşındaki oğlu aldı.
Bakkallar kapanıyor,
Bildiğimiz gibi ilaçlar da artık, marketlerde de satılacak.
Tabi her markette değil. Şimdilik sadece BİM Marketlerinde.
Bugünkü bu görüntünün temelleri taa iki yıl öncesinden atılmaya başlanmıştı.
Bildiğimiz gibi 2-3 yıl öncesi itibariyle BİM marketleri bu kadar yoğun değildi. Ama,
Bugün 30 bin nüfuslu küçük bir ilçede bile, 6-7 bazılarında 8-9 şubesi olan BİM marketleri, bu ilaç paradigmasının uzantısı olarak çoğaltılması işlemi şuurlu şekilde gerçekleşti. Bildiğimiz gibi Cüneyd Zapsu denen biri BİM hisselerini sattı ve bu satış akabinde en büyük payı Sayın Başbakanın 28 yaşındaki oğlu aldı. Hani şu 26 yaşında 13 tane şirketin CEO sunu yapabilecek beceri ve kapasite(!)deki oğlu...
Ve bunun diğer temelleri hükümet ile Eczacılar arasında bir ay öncesinde yaklaşık 2000 kalem ilaç üzerinde fiyat anlaşmazlığı yüzünden çıkan sonuçta atıldı.
Mahalle bakkallarıda teker teker kapatlıyor. Vergi indirimi, Kredi, Af , YOOOKKK onlara.
Veeeeeeeeee, ne diyelim, (Tezgah böyle hazırlanır. )
ozaman din istismarcıları tabirini kullanırsak daha iyi olmaz mı
çünkü toplumumuzda dindar insanlarada malesef dinci deniyor
ister istemez konu bunoktaya kadar geldi
dediin gibi uzatmamak lazım
şaka yaptım yassnur cum çok midem bulanıyor zaten cnm bişi çekmiyor
rahatsız olma olurmu
evet haklısın canım dindar insanlara dinci denmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum ama dinciden kasıt budur genel kullanımda...
kavramlara girersek çıkmak da zor olur malum kavramlar artık insanları karalamak adına kullanılıyor
ATATÜRKÇÜ olmak da dinsizlik gibi algılanıyor bir çok kesim açısından değilmi..
uzatmıyorum aslına bakarsanız..
uzatmak isteseydim bu arkadaşa neden böyle tehditkar bir çıkış olduğunu irdelerdim ama gerek yok..yerimseniben