Bim'deki ürünler hakkında..

konuyu uzatmayalım arkadaşlar
dediğiniz gibi burası tavsiye amaçlı bir topic
konu amacını aşmasın lütfen...

CADIARZU bilinçli olmak iyidir arkadaşlar

kimisi için ekonomisi ön planda olabilir tabiki böyle şeyler onu ilgilendirmeyebilir

fakat kimimiz bunları bilerek seçim yapmak isteriz

konu sen ben konusu olmadan neyse

o konuşulabilir bence

evet katılıyorum yerimseniben

valla amacım din yada siyaset konuşmak değil, zaten forumda yasak
ama bunu duyduğum iyi oldu, araştırcam bu konuyu
eğer doğruysa ordan asla alışveriş etmem, zaten belli bi kaç bişey alıyordum tariş kuru incir ve kazandibi
benim alışveriş etmem yada etmemem onlar için farketmez ama benim için çok şey fark eder.

ben yarın kızartma tenceresi almayı düşünüyorum
bunun dışında kireç çözücüsü ve mikrifiber bezinden almayı düşünüyorum ark lar

bende kızartma tenceresi ve puzzle almayı düşünüyorum.bu arada ilker markalı yağlı gevreklerini sizlerin tavsiyesi üzerine bugün aldım çok güzelmiş gerçekten.

aburcuburlarından krinkıl çubuk krakere bayılıyorum ya
hindistancevizli çikolatası eti ninkinden daha güzel zaten

aburcuburlarından krinkıl çubuk krakere bayılıyorum ya
hindistancevizli çikolatası eti ninkinden daha güzel zaten

Krınkıl Çubuk Kraker 150 gr. olandan bende alıyordum ama birkaç kez yoğun kızartma yağı kokusu aldım ve şikayet ettim. bir dahada almadım benneyaptımki

bende genelde bimden alışveriş yaparım ürünleri çok kaliteli bim hakkında söylenen asılsız sözlerede inanmam :1closedeyes: bazı yorumları görünce yazmadan edemedim zaten birilerinin ifade ettiği gibi şöyleci market diye söylendiği için kötüleniyor isteyen alsın istemeyen almasın herkezin aklı kendine yeter :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…