Bim'deki ürünler hakkında..

Bu bim denilen şeyi bi de bana açıklayabilirmisiniz acaba bilmiyorumkismile

Bide bu benim bildiğim bim ise eğer yani market olan bimse kuruşuluşcusunun yani sahibinin halansının abdllah öclnın danışmanının karısı olduğunu okudum az önce internette araştıramanızı tavsiye ederim
Aldığımız ürünlerin parası bize şehit olarak dönmesin Allah korusun

bim guzel bir magaza, bende cok sevdim bu yaz bol bol ugradim kendilerine :)
knorr corba cesitleri ve dudak koruyucu kremlerini topladim
ayrica buradaki aldi ve lidl magazlarinin aynisi super...

Birleşik İslam Marketleri diye biliyorum açılımını
bilmiyorumkismile

eminmisin canım yaaa:uhm:
böyle birşey olsa çoktan duyulurdu bence bir yanlışlık olmasınbilmiyorumkismile

Ben bunu bir yakınımızdan duydum önce sonra da internetten araştırmaya başladım ama heryerde farklı bir açıklama yapılmış ama tüm bilgilerin ortak tarafıysa bu adamın başlardada olsa bim sermayelerine ortak olduğu sahibi olduğuydu.Tamam biz herşeyin ucuzunu alarak içimizi rahat tutuyoruz ama bunun başka bi boyutuda var bayanlar. kesinlikle araştırmalıyız kulak ardı edilicek bir konu değil çünkü.

Bir arkadaşımızda demişki böyle birşey olsa duyulurdu demiş sence biz bize herşeyin söylendiği iyiliklerimizin düşünüldüğü bi ülkede mi yaşıyoruz? ki bu bilgiler bize verilsin iyiliğimiz istensin

Ben her söylenilene inanmama taraftarıyım özellikle şu izlediğim belgeselden sonra

bim ortaklarına baksın merak edenler tabiii

sonra o ortakların beyanlarını okusunlar

umurunda olanlar bu konu üzerine çooookk düşüneceklerdir..

Bence de Bim hakkında söylenen şeyler,tamamen rakiplerinin çıkardığı söylentiler.Vaktiyle bir çok mağaza için aslı astarı olmayan bir sürü şey yazıldı,çizildi.Bu topiğin esas amacı Bimden aldığımız memnun kaldığımız ya da kalmadığımız ürünleri paylaşmak....

alındım açıkcası çünkü din kültürü öğretmnyim bu tabirden hoşlanmıyorum
onları desteklediğim için kesinlikle değil bunu samimi olarak söylüyorum
dinci deyince ayrım yapılmış gibi olarak düşünüyorum cok aferdersiniz diğer insanlar dinsiz mi oluyor
başka bir tabir kullanalım lütfen

katılıyorum sana dinci lafı ne demek hepimiz müslümanız hepimiz dinimize baglıyız o zaman hepiniz dinciyiz evet

Arkadaşım burası tavsiye bölümü değilmi?
Ben de gördüğüm duyduğum bi bilgiyi ucu açık paylaştım araştırma yapılmadan alışveriş yapılmamasını tavsiye ettim
sadece bundan ibaret

şeriatçı diyelim o zaman :)
ayrımcı bir tabir değil bu olan bişeyi söylüyorum dinci deyince bir dine inanmayı kastedmiyorum tamamen siyasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…