bimin birçok ürününü alıyorum ,sorun yşamadım .bugün 3 lü pakette hassas ciltler için ıslak bebek havlu su aldım. çamaşır deterjanı bebek bezi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum kızlar.kuzenim bebeğine kullanıyo ve memnun bezinden
ben de bunu sorusturuyorum ne zamandir ama cevap bulamadim bir turlu..Merhaba arkadaşlar, yarın bime buharlı elektrikli mop geliyormuş, 69liraya. Nasıldır sizce, daha önce görmüş müydüünüz bimde bu ürünü?
ben de bunu sorusturuyorum ne zamandir ama cevap bulamadim bir turlu..
internette bakindim bimde satilan elektroniklerle ilgili sikayetlere, vazgectim. ins pisman olmam :)
bulaşık makinesi parlatıcı ve tablet deterjanını almış komşum denemem için 3-4 tablette bana verdi memnun kaldım ve şuan arada bir devam ediyorum.ara arada fairy kullanıyorum yinede
Bind Activit marka bulaşık makinası tabletinden çok memnunum. Özellikle camlar hiç çizilmedi ve her seferinde pırıl pırıl çıkıyor. Bunu kullanırken hiç tuz ve parlatıcı koymuyorum (sürekli ışığı yansa bile).
Bulaşık makinası kokusu da süper. Ama limonlusunu alacaksınız. Bir de turunçgiller yazanı var ki hiç koku vermiyor.
Ekmecik marka kıymalı mantısına bayılıyorum, bana mantıyı sevdiren mantı :)
Dost yoğurt ve dost süt zaten favorim.
Aslında herşeyini çok seviyorum ama yeni taşındığım evimin etrafında BİM olmadığı için şu an onu A101 ile aldatıyorumO da gayet başarılı ürünler içeriyor.