Bim'deki ürünler hakkında..

Sosis sucuk ve diğer etlerinde çıkmıştı tavuk dönerinide tavsiye etmem içinde yağa benzer şeyler var soslu değilse tavuk but kanatda sorun olacağını sanmam ama soslularını almayın..

yok soslu değil,normal marketlerde de satılan tavuk.
döneri söyleyeyim almasın bir daha bari

teşekkürler ben zaten sucuk salam filan almıyorum bimden gıda ürünlerinden çok az şeyi kullanıyoruz

bız 3 haftadır kofte alıyoruz cok guzel tadına bayıldık emın marka ıkı cesıdı var ıkısınıde denedık tavsıye edrım paketın ustundebanvıt yazıyor zaten guvenle alıyoruz...

Mart ayında bir klozet kapağı satılıyordu,hem çocuk için hem yetişkin için iki oturağı vardı,salak gibi almadım,daha oğlum bezleniyor diye.şimdi bezi bıraktık,gidip nalburdan sordum 70lira dedi.bimde 16liraydı.acaba takrar gelir mi telefon etsem söylerler mi kızlar?

Bim marketin genel müdürlüğünü arayıp bulunduğunuz yerin bölge numarasını isteyin hangi tarihte gelen ürünse kaçırdığınızı söyleyin size en yakın markete 2 gün içerisinde yolluyorlar..Ben hep öyle yapıyorum ayırtıp alıyorum..

ooo süpermiş bu

hakikatten süpermiş:)
keşke önce mesajınızı görseymişim.
Ben bugün müşteri hizmetlerini aradım,bana bölge müdürlüğünün numarasını verdiler.arayıp söyledim,numaramı aldılar,istediğiniz ürün size yakın bir mağazada kalmışsa haber verelim dediler.sonra haber geldi,bir mağaza adresi verdiler,oğluşumla gittik aldık klozet kapağımızı.bir de hemen mağaza önünde park vardı,girdik oğluşla oynadık,bir de kazandibi aldık bime girmişken,onu da parkta yedik oohh ne güzel oldu.:)

bim'i ben de seviyorum..
herşeyin marka olması gibi bir şartı olmayanların kendilerine rahatlıkla bulabileceği şeyler var.
tam buğday, tam tahıllı ekmek, pamuk, yağlı gevrek, garnitür, yufka, yumurta,
ped, desenli peçete, kağıt havlu, tuvalet kağıdı, bebek bezi(evy baby yapıyor diye yazıyor arkasında bu arada)

ayrıca bulaşık deterjanını(tablet olanı) bosh'un 6 proglamlısında kullanıyorum gayet memnunum.

Afiyet olsun ohh ne güzel olmuş size hem alışveriş hem eğlence.. Ben daha önce yazmıştım ama gözden kaçmış olabilir bu uygulama A101 de de var çok güzel tavsiye ederim..

Kışın ince çorap almıştım. Açıp giymek bugüne kısmetmiş. Çok beğendim valla. Keşke çok alıp depolasaymışım. Bacakta duruşu harika. SAbah arkadaşın biri görür görmez çorabın ne güzelmiş dedi

selam bu hafta bım e teflon 3 lü tencere takımı gelıyor nasıl guzel mıdır sızce kullanan varmı fıyatıda uygun 40 tl...

kokusuz-dumansız mangal geldi de ben mi kaçırdım acaba?
bilgisi olan var mı?

bu cuma gelen bluelight vucüt analiz baskülünden alan oldu mu?
ben aldım ancak evdeki hassas tartımla 4 kilo gibi bir fark var arada
doktorumdaki tartıyla başa baş giden bir baskül doğruluğundan eminim aslında
ama şüpheye düştüm eczanede tartılıp geri vericem sanırım hala fazla çıkarsa sonuç

Son düzenleme:

ben daha önce geldiğinde almıştım,aynısı..
bendekinin kilo ve analizleri doğru..çalıştığım serviste benzer baskül vardı ve analizleri aynıydı..evdeki digital tartımlada aynı sonucu veriyor..

evet galiba doğru söylüyorsun
komşuma çıktım şimdi tartıldım aynı çıktı bimden aldığımla sonuç
evin yanındaki eczaneden de aynı sonucu aldım
sanırım benim baskülüm bozulmuş
en son 2 ay önce doktora gittiğimde aynıydı sonuçlar
birden yaklaşık 4 kilo kendimi fazla görünce aklım uçtu
tartımın oyununa geldim çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…