Bim'deki ürünler hakkında..

birde artmatik diye çamaşır deterjanı iyiymiş diye duydum bunu kullanan yada bilgisi olan varmı

valla benım kayınpederim bim'den bir deterjan alıyor çamaşır deterjanı adını bılmıyorum ama süper birşey hem cok guzel kokuyor hemde tertemız yapıyor. birde perwoll var ama bımde varmı yokmu bılmıyorum. birde toz deterjanların çamaşır makınesıne zararlı oldugunu duydum ne kadar dogru ne kadar yalan bılmıyorum

kızlar farkettiniz mi bimin sütü de hiç bozulmuyor :)
içinde koruyucu çok mudur nedir biz bi yere gitmiştik 10 gün açık kaldı sırf meraktan çok az içtim tadı aynı duruyo bozulma falan yoktu ama attım tabi :)

kızlar şu kedili chef tencerelerden bir daha gelir mi?
bir de bazı ürünleri belli aralıklarla görüyorum tekrar.
sizce bu ürün ne zaman gelir?

ben lezzetli salça çok aradım en son bimdeki tatlı biber sosunu denedim yemeklerime lezzet geldi dolma ve kısırım eskisinden daha lezzetli denemenizi tavsiye ederim kokusu aynı biber gibi diğer markalar miğdemi bozdu ev yapım salçam kalmayınca çözüm bimdeki oldu

bimden vakumlu poşet alan varmı?arkadaşlar birde bimde niccer diççer doğrayıcının benzeri varmış:aranızda kullanan varmı,nasıl memnunmusunuz?

Bugün erkenciyim nedeni bime gidecek olmam kamp sandelyesi alicim 2 adet şu sıralar çok lazım oluyor.Geçen hafta a101 gelmişti kaçırmıştım tam isabet oldu bu hafta

Bugün erkenciyim nedeni bime gidecek olmam kamp sandelyesi alicim 2 adet şu sıralar çok lazım oluyor.Geçen hafta a101 gelmişti kaçırmıştım tam isabet oldu bu hafta

A101 gelen buna göre daha ucuzdu ama kalite olarak aynılar kilolu biri oturursa kırılabilir 10 TL biraz daha pahalı olarak metro marketlerde var daha dayanıklı eğer alamazsınız oradan da alabilirsiniz..

piknik seti almıştım.eve gelince baktım tabağı 4 tane gidip değiştirdim.

1 tane kalmıştı onu aldım...

bimden vakumlu poşet alan varmı?arkadaşlar birde bimde niccer diççer doğrayıcının benzeri varmış:aranızda kullanan varmı,nasıl memnunmusunuz?

sakın sakın sakın diyim arkadaşım, hiç deneme, tecrübemi anlatıyım hemen,
5-6 yıl önce ilk çıktıklarında, tv satışlarında görmüştüm, 3 boy poşet 70 lira gibi bişeydi, 5 paket almıştım, bahar temizliği öncesi ciddi para ödeyerek baya bi aldık, çünkü evimizde yer sıkıntısı var ,kışlıklarda çok yer kaplar bilirsin, o bahar bütük kışlık kazaklarımı, yorgan, yastık battaniyeler aklına ne gelirse hepsini poşetledik ,vakumladık, üst üste dizdik, o kadar rahat yerleşti ki hepsi,ohh dedik annemle yer kaplayan hurçlardan kurtulduk, kocaman yorgan yastık kadar oldu vakumlanınca,

ta ki, sonbahar temizliğine kadar, kışlık kazaklarım vakumdan çıkardık ezilmişler resmen, yün kazaklarımın tüyleri yapışmış ,incecik olmuşlar, battaniyeler ,yastık, yorgan aynı şekilde, puf puf ,yumuşacık halleri hiç kalmamış, tamamen yapsımış, ezilmiş hepsi, o kazaklarımın inan giyilecek hali yoktu, hepsini vermiştim, vakumlu poşetlerin hepsinide toplayıp çöpe attım

sakın sakın sakın diyim arkadaşım, hiç deneme, tecrübemi anlatıyım hemen,
5-6 yıl önce ilk çıktıklarında, tv satışlarında görmüştüm, 3 boy poşet 70 lira gibi bişeydi, 5 paket almıştım, bahar temizliği öncesi ciddi para ödeyerek baya bi aldık, çünkü evimizde yer sıkıntısı var ,kışlıklarda çok yer kaplar bilirsin, o bahar bütük kışlık kazaklarımı, yorgan, yastık battaniyeler aklına ne gelirse hepsini poşetledik ,vakumladık, üst üste dizdik, o kadar rahat yerleşti ki hepsi,ohh dedik annemle yer kaplayan hurçlardan kurtulduk, kocaman yorgan yastık kadar oldu vakumlanınca,

ta ki, sonbahar temizliğine kadar, kışlık kazaklarım vakumdan çıkardık ezilmişler resmen, yün kazaklarımın tüyleri yapışmış ,incecik olmuşlar, battaniyeler ,yastık, yorgan aynı şekilde, puf puf ,yumuşacık halleri hiç kalmamış, tamamen yapsımış, ezilmiş hepsi, o kazaklarımın inan giyilecek hali yoktu, hepsini vermiştim, vakumlu poşetlerin hepsinide toplayıp çöpe attım

çook sağolasın arkadaşım
tam zamanında yetiştin bende bu haftasonu aldırayım diyordum
özellikle yün yorgan elyaf yastıkları koyacaktım
çok teşekkürederim

Mercy body sprey aldım sarı olan güzel fena değil

Göz maskesi alıcaktım ama gelmemiş firma sıkıntılı bir durummuş

bime bir kaç şikayet maili attım hiç oralı olmadılar ilk defa böyle bir firmaya denk geliyorum. dia'ya şikayet maili atmıştım üretici firmayla irtibata geçmiş bana yönlendirmişlerdi. üretici firma da özür mahiyetinde bir hediye paketi bile göndermişti. bim geri bir mail bile atmıyor.

çook sağolasın arkadaşım
tam zamanında yetiştin bende bu haftasonu aldırayım diyordum
özellikle yün yorgan elyaf yastıkları koyacaktım
çok teşekkürederim

rica ederim, yazık etme yorganlarına, battaniyelerine, çünkü ne kadar yıkasanda eski puf puf hali olmuyor, eskimiş gibi oluyor, kat izleri hiçbir şekilde kaybolmuyor,

Kızlar bende tutkulu bir bim müşterisi olarak sizlere bişey sormak istiyorum.Daphne pudinglerin tadı bi acaib bana mı öyle geliyo yoksa sizde farkettinizmi.

gebeliğimde rahatlıkla kullandığım olan iç çamaşırları, hem de 46 beden bile satıyorlar, yanı sıra fanilaları da gayet güzel
akdağ peynir (kutuda olanı)
pervin tereyağı
mavi renkteki bulut yumuşatıcı
yeşil renkli wc kağıdı
ilker yağlı gevreği
tam buğday ekmeği, pişmaniyesi
meyveli sodaları,, vs vs
hepsinden gayet memnunum:KK66: denediklerim arasında sadece yaprak sarması çok kötü

X