Bim'deki ürünler hakkında..

sütü ve yoğurdu lezzetli , bakliyatları güzel ,
çamaşır ve bulaşık toz deterjanı kötü
çerez ve fındık ezmesi çokk güzel,
yumurtası renksiz,
dondurma ve dondurulmuş ürünleri güzel,
yufkası kötü
peçetesi bulaşık teli,süngeri kaliteli ve geri kalan tümm ürünlerinden ve fiyatlarından memnunum. etrafımdaki nerdeyse herkez bim den yapıyorlar alışverişlerini. yalnızz BİLMEDEN AXE PARFÜM ALMIŞTIM (ERKEK) ARKASINDA İSRAEL YAZDIĞINI BAYAĞI KULLANDIKTAN SONRA GÖRDÜM. 15 gün sonra kasiyere dedim ki bim buna nasıl müsaade ediyor şikayet edicem nereye ediyim mail adresiniz nedir diye cvp olarak bana "boşuna uğraşmış olursunuz emin olun dedi" AXE ALMAYINNNN LÜTFEN

Son düzenleme:
Yoğurdu ayran gibi, ben beğenmiyorum. Sütü kokuyor ama şu haftalık gelen ürünleri çok iyi oluyor. Bir kere mutfak gereci aldım Chef marka. Şimdi baktım biraz da derin dondurucu geliyormuş 399 tl diyor alsam mı bilemedim, bayram geliyor et ve sebzeleri saklamak için çok lazım. Ürün şu adreste " Bim 4 Ekim Heifer Derin Dondurucu | Aktüel Ürünler " var ama sanırım kullanan hiç olmadı.
Gelince alacağım kullanıp yorum yapacağım.

kırmızı,siyah mercimek kanadadan pek güneş görmeyen ülkeden geliyor zaten tadıda yok ama pirinci mısırdan olduğundan lezzetli ,

tereyağı daha lezzetli olabilirdi sanırım katkılı ben en çok peynirini seviyorum koku yok aknaz markası olandan

kaymağı güzel bulmuyorum.
kahve kremasını sevmiyorum.
pudingleri pek sevmedim, dr oetker gibi olmuyor.
powerdent diş macunu kötü geldi bana.

şimdiiii gelelim sevdiklerime

kahvaltılık sosuna bayılıyorum!
aknaz peynirini seviyorum!
süt, yumurta da alırım.
triplex 5li gofreti var, eşim pek sever.
atıştırmalıklar da alırız.
kepekli sandviç ekmeği güzel, iş yerine götürüyorum öğlen için.

son keşfim ise sufle. çikolatalı sufleyi çok beğendim. başka pahalı yerden 6-7 liraya tanesini alıyorduk, bimde 2si 3 tl. fırına at 12 dk da süper, üstüne pudra şekeri sepiyorum mmmmm deneyin

aklıma gelenler bunlarr

bulaşık süngerini denemiştim yeşil yeşil boyası aktı hiç iyi değil nescafesini sevmiyorum
diş macunu güzel değil
çamaşır deterjanı pek temizlemiyor
elde yıkamak için bulaşık deterjanından ve zeytinyağından memnun kalmadım ama diğer ürünlerini kullanıyoruz özellikle
dondurucu tarafında duran mantısı çok lezzetli
dondurulmuş mısır
wc ve kağıt havluları iyi
pirinci,çerezleri,sıvı yağı,bulyonu,meyva suyu,sütü,yoğurdu güzel

garnitürü
kaşar peyniri
salatalık turşusu en çok kullandığım ürünlerdi.
şimdilerde buna sufleyi ekledim.
fiyat/performans olarak gayet iyi.
tadı suflenin bitimine yakın hafif bayar gibi oluyor ama başarılı bir ürün kesinlikle.

bizim oraya bim açıldı açılalı biz oradan alışveriş yaparız. mesela yıllardır sole sıvıyağı kullanırız gayet iyi yemekte koku yok biz alıştık. tuvalet kağdını da oradan alırız. haftalık fırsat ürünleri çok iyi oluyor toptan fiyatına satılıyor. benim bir akrabamın eşi helva fabrikasında çalışıyor. bim ile anlaşma yapıp o helvaları bim de satılacakmış. bim fabrikanın tuvaletine kadar inceliyormuş. temizlik açısından kalite açısından hepsine bakıyormuş. bunu duyunca içim daha da rahat oldu. yıllardır oradan alışveriş yaptığım için sevindim ama bizim esnafları da unutmamak lazım oralardan da alışveriş yapıyoruz:)

tahini güzel oluyor yanlış hatırlamıyorsam sarel markaydı...yumurtası kokuyor...çamaşır yumuşatıcısı bulut mor olanı çok güzel kokuyor...aknaz beyaz peyniri de güzel oluyor.. sütü ve yoğurdunu da beğeniyorum veeeeee en beğendiğim ise cevizi sinbat marka çok güzel oluyor sürekli bimden alırım cevizi

bu hafta gelecek olan dikey süpürgeden kullanan varmı,memnunmusunuz?

ben kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır çekişi süper.üst kısmında tutma kısmı çıktı ,benden sonra akrabalar aldı bazı kısımları hassas dikkatli kullanmak lazım o fiyata çekişi harika...

bimin hazır su böreği yufkasından börek yapan varmı?Ben yaptım güzel olmadı varmı bir püf noktası.Başkasında yemiştim o çok güzeldi

Arkadaşlar bu hafta bim e Bluelight marka tansiyon aleti geliyor kullanan var mı ? Kaliteli mi?

ben bir tansiyon aleti aldım bimden markasını bilmiyorum ama kolda ölçmeli bilekten değil.
ah öğrenmeyi bilsek güzeldir de öğrenemedik
doktor gibi olmak gerekiyor kola yerleştirmesi zor geldi bana
keşke bilekten olanı alsaydım diyorum canım

ciddimi ya arkadaşım İsrail malı hemi:
uyuyorlarmı bu bim yetkilileri acaba
bende çok şeyi bimden alırım helede süt ürünleri, bisküvi bakliyat hatta deterjan memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…