Bim'deki ürünler hakkında..

Efsane baldo pirinç güzel 1'e 1,5 ölçü hiç şaşmıyor.
Bulut ekstra 750 ml lavanta yumuşatıcı güzel.
Triplex 5'li gofret güzel.
Günlük scarlet hijyenik ped güzel.
Hancı bergamut çay vardı çok güzeldi ama artık bulamıyorum.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

bulut lavantalı yumuşatıcı üzerine yumuşatıcı tanımıyorum çok haklısın

o efsane pirinci annemde çok seviyor ama geçen gün aldım elime paketi içinde resmen kıl vardı hatta görünce annemede söyledim bak efsane gibi görüyor musun dedim.
3 gün öncede migrosta Hindistan cevizi reçeli gördüm tam alacaktım onun içindede kıl vardı. böyle şeyler he beni mi buluyor acaba

ben ekler'ini çok seviyorum ve bulut yumuşatıcı cidden güzel. 12 lik pet le cola'ya da bayağı alıştım,coca cola bağımlısı olarak.

arkadaşlar bu gün itibari ile şimdi bimden geliyorum
davul fırın gelmiş, 55 tl çok uygun
kırmızı renk
bilirsiniz çok kullanışlı iyi pişiriyor, portatif özelliği cezbedici
bilgi vermek istedim
tek kişilik nevresim 27
alez
canını seven koşsunnnnnnnnnnnn............

cuma günleri aktüel ürünlerden ilgimi çeken güzel şeyler bulamıyorum bu aralar. Galiba ala ala bişey kalmadı offf

Dost yoğurt

Yağ sökücü (en iyi markalardan bile daha etkili)

Tuvalet kağıdı (hem ucuz hem kalitesi çok kötü değil)

Kayseri Mantısı (gayet lezzetli) bayadır almadım bu arada aklıma gelmişken alayım

Kepekli sandviç ekmeği (diyet günlerimin vazgeçilmez kahvaltısı)

Dondurulmuş patates

İthal fındıklı çikolataları ismi aklıma gelmiyor

şimdilik aklıma gelenler bunlar ama genelde alışveriş için gideriz...

Benim eve giderken yol üstünde bim var herşeyimi neredeyse oradan alırım her gün bişeyler alırım toplu alışveriş zor oluyor benim için...
Oldum olası bimden alışveriş ederiz zaten ama burada bim, a101 ve Migros var diğerleri hep yerel market o yüzden bimi daha çok tercih ederim
ne aldığımı yazmamayım çünkü evimdeki her türlü madde ve malzemeyi oradan alıyorum ekmek olsun çay olsun temizlik maddeleri olsun aklınıza ne gelirse...

ya bugün17li plastik saklama kabı seti varmış indirim listesinde var ama markette görmedim ya az geldi ve hemen kapıldı ya da hiç gelmedi

Bimden her zaman çiğ köfte, dost ayran , bademli şekerleme ve soslu fıstık alırım. Çok seviyorum bademli şekerlemeyi.

Çoğu şeyi güzel gerçekten,karamelli çıtır bı gofreti var yuvarlak yuvarlak adı aklıma gelmiyor şimdi çok lezzetli.

zincir marketlerin tümünde vardır bu uygulama, anlaşma yapılmadan önce tüm kalite belgeleri ile birlikte emin olun sağlık bakanlığından dahafazla denetliyorlar, ve ayrıca bu kontrollerinide nerdeyse 2-3 ay aralıklarla hatta aylık periyodlar ile yapan marketler var , yazınıız okuyunca bir gıda firmasında çalışmış kişi olarak söylemek istedim ,

bimin deterjanlarını yeni keşfettim.....güzel temizliyolar....hem de çok ucuz.....

bi de çıtçıtlı siyah kutular vardı yine gelir diye almadım....ama gelmedi....vaktiyle almak lazım demekki....

klozet jel, bulaşık makinesi kokusu, ma sante tiramisu denedim beğendim...

Bu haftaki aktüel ürünlerinden 7 li saklama kabı, renkli ikili bıçaklardan aldım. Bıçaklara bayıldım, hemen kullanmaya başladım...

Daha önce çıtçıtlı kutulardan almıştım, keşke yine gelse...

Yünlü çorapları, ara ara gelen çocuk eşofman, pijama takımları da çok güzel...

mantısı iğrençti geçende aldım içi hep sert kalıyo ve içindekinin tadı çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…