Bim'deki ürünler hakkında..

Kızlar Bim iyi iyi derken geçenlerde 6 litre düdüklü tencere aldım hoşuma gitmişti....Denemek için bulaşık makinasında yıkadım birde ne göreyim ohaoldumsmile tencerenin tabanından paslar akıyor, hemen götürüp iade ettik tabi :umursamaz:

tatlım bim'in genelde kendi ürünleri daha güzel
o tür tencere çanak vs. sorun çıkarabilir ama
diğerlerinde bi sorun yaşamadık biz

canım yorgunluktan sanırım yanlış yazdım kaydirigubbakcemile3 hem oda spreyi olarak kullanıyosun hemde koltuk ve halıya sıkıyosun güzel ve uzun süreli bi koku bırakıyor dene bak göreceksin reklamlarda glade gösteriyor şimdi hemen hemen aynısı ve sadece 2 lira tavsiye ederim canım

bu hafta oyuncak geldi 8 liraya harika bişeydi çocuklarbayldı mağazaya git aynısı 30 lira çok memnun kaldım birde domestos sprey normalde 6 liradır 3 liraydı bu hafta hemen depoladım valla sprey özellikle mutfakta çok işe yarıyor

kızlar bu topik ne guzel olmuş boyle
yeni gordum
ben de bimden surekli alısveris yapıyorum
daha hiç sorun yasamadım

o bezin rengi hardal sarısı rengi mi ben de de var ondan nerden aldım die düşünüyodum. ilk dört saat suda bekletin yazıyodu üztünde beyaz sabunla bi kaç kez yıkayınca ip toz bırakmıyo ben sade suy ve o bezle camlarımı pırıl pırıl yapıyorum

çamaşır deterjanını bingo üretiyormuş bingoda çalışan bi abla söylemişti.bi farkı yok dedi.

ben geçen yıl almıştım.hiç paslanma filan olmadı...

bende hep bimden yapıyorum alış verişimi....çokta memnunum ancak ve ancak Scarlet pedin özelliğini değiştirmişler...yenisini hiç beğenmiyorum...

bugün bime gittim künefe yoktu.dondurulmuş ürünlere baktım 1 tane bile yoktu.belkide bitmiştir bilemiyorum.cokacimcoook

bimden royelin çikolatalı pastasını aldımm..gerçekten çok güzelmişş. beğendimm

Nestlenin sıcak çikolatasını aldım çok beğenerek içiyoruz sıcak su ilave ederek içtik süt ilede yapılıyormuş tavsiye ederim onuda ..

pasta süper evet ama ıyıce çozulsun daha guzel oluyo ert gun mesela..
bızde profterolunu denedık 1,5 tldizemuszemus
guzeldı bıdakıne kazandıbı alcamsempatiksalakcinni

bende çikolatalı pastasını çok beğendim ama dışarda çok kaldığı zmanda sanki eriyo gibi

Son düzenleme:
yine güzel ürünler var ben daha önce pasta setinin kırmızısını almıştım çok memnunum

oyuncakları çok güzel oluyo..benim kız daha anlamıyo ama..ben yinede alıyomm..ileride oynar.diye..süpürge seti var..onu alacam bu hafta..
sekin sıcak çikolataı var bu hafta..onun tadı nasıl acaba..nestleninki gibi güzelmii

geçende içimin salepini almıştık ..çok beğendik müptelası olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…