Bim'deki ürünler hakkında..

iyi akşamlar arkadaşlar.bimde yarın arabalar için dvd oynatıcı satışa çıkacak.fiyatı 134.90 .markasını hiç duymadığımi için ormak istedim.acaba aranızda bi tarz bi ürün kullanan var mı?
yarın yine güzel oyuncaklar var bimde.param hep oğluşum için oyuncaklara gidiyor.

cipsleri ve osmanoğlu sütlü tatlıları ve meyve suları çok güzel

bende bimde hiç künefe görmedim ama a101 diye bi market var orda var
çikolatalı pastasından yedim bende eşimde beğendik bugunde yünlü tayt ve kilotlu çoraplardan gelmiş
4,5 tlye bakalım aldım güzele benziyolar

Arkadaşlar sizin ordaki bim lerdede öğle tatili için kapatıyorlarmı yemekteyiz diye yoksa sadece burdamı var bana çok saçma geldide

öğle tatili için değil canım sadece cuma günü cuma namazı saatinde kapatıyolar bütün bimler aynı

bilmiyorumkismileAnladım canım teşekkür ederim demekki ben hep cumaları gitmişim

Arkadaşlar sizin ordaki bim lerdede öğle tatili için kapatıyorlarmı yemekteyiz diye yoksa sadece burdamı var bana çok saçma geldide

burdada öğle tatili nedeniyle Bimler 1 saat kapalı.. hihoyyyt

mr. bee krem deterjan ,
osmanoğulları süt tatlıları ( galiba adı buydu CADIARZU) , şiddetle tavsiye ederim ,
:dance:

Son düzenleme:
öğle tatilinde kapalı olması bencede çok saçma.Hatta tek kötü yanı bu.devlet dairesi sanki.

bende en çok dost yoğurt ve süt, aknaz kaşar peyniri, üçgen peynir alıyorum.
bu ara keçi peynirine takıldık. çok beğendim.
ayrıca adana, sucuk, döner alıyorum.
temizlik malzemeleride çok güzel.
hiç memnun kalmadığım ürün olmadı. hatta geçen sene hatipoğlunun montunu aldım. birkaç tane daha montum, kabanım olmasına rağmen bu kış ondan başka mont giymedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…