Bim'deki ürünler hakkında..

Akşam, böcüklerime nevresim takımı aldım 2 tane, biri batmanli, diğeri prensesli bişe. Bide minik tosunuma spidermanli duvar saati aldım, süper oldukaydirigubbakcemile5

geçen Bimden fiber bez aldım
4 saat sıcak suda bekletdim yıkayın diyor yıkadım
ama biyeri sildikçe pamuklarını bırakıyor
çok sinir oldum
4 sene önce ilk fiber bez çıktığında annem almıştı
Bimden aldık bu sefer hiç beğenmedim ya klava:

kuzu bende dün örümcekmenli duvar saati aldım çete çingene yeğenime gerçekten çok şugar idi . . .

bi çoko tutkunu olan ben buradan okuduğum tavsiyelerle Bim in çukulatasını denedim ve bayıldım . . .

dost yoğurdun kaymaklısı zaten gayet güzel . . . içimin zaten ülkerin yoğurdu . . .
nevresim olayına girmiyorum ama daha çok çabuk renk veriyor nevresim takımları çarşafları . . .

nevrsim takımı almışdım bende diğer pahalı ürünlere göre gayet iyi...kaç kere yıkadım ne rengi soldu ne
de çekme gibi bir problem oldu..memnunum şimdilik..

nevrsim takımı almışdım bende diğer pahalı ürünlere göre gayet iyi...kaç kere yıkadım ne rengi soldu ne
de çekme gibi bir problem oldu..memnunum şimdilik..

markasına göre değişiyor demek ki . . .
kuruyemişlerinden daha öncede bahsetmiştim . . .
gerçekten çok başarılı Simbat . . .

bende aldım bimden o bezlerden

aa çok ilginç bende aldım bimden o bezlerden çok memnunum
ama ben 4 saat sıcak suda bekletmedim öyle bi yazıda görmedim ondanmı olduki acepCADIARZU

arkadaşlar bimde ben hiç künefe görmedim.:sm_confused:sürekli giderimde yani markası ne acaba

bim den aldığım tüm ürünlerden memnun kalıyorum
özellikle bulut marka yumuşatıcı
dost süt
deterjan grubunun hepsi
mesela bim de satılan kazandini denediniz mi hiç harika
çorapları bimden alırım çok hesaplı 1 pakette 2 çift var
bi çok şeyi bimden alırım çok hesaplı ve güvenilir

künefe dondurulmuş ürünler reyonunda bulunuyor hiç denemedim ama
sürekli görüyorum madem beğendiniz bende deneyeyim

bende tüller için beyazlatıcısnı aldım dün,burada okudğum güzel mesajlardan sonra.
tüllerimi yıkdaıktan sonra yorumumu yazarım.

slm kızlar bende süt ürünlerini oradan alıyorum çok memnunum künefeyede yarın bir bakayım hiç dikkat etmedim tşkler arkadaşlar

aaa...künefemi varmışbilmiyorumkismile ben neden görmedimki şimdiye kadar. bayılırım künefeye olsada yesek:lepi:

ben bim in bozasını çok seviyorum gerçekten çok lezzetli birde oda ve kumaş spreyi çok güzel gerçekten kalıcı tavsiye ederim herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…