Bim'deki ürünler hakkında..

bayanlar,eger banyo ve mutfagınızda fayans aralarında renk degısımlerı kırler varsa bimin guldal isimli pas ve kireç çozucusu birebir..anında kabartarak temızlıyor..kesinlıkle tavsıye ederım..

ya arkadaşlar bimin çalışanları çok kaba sizin öneriniz üzerine gittim 2 kez.Çok kabalar neden böyleler anlayamadım? böyle olursa müşteri kaybederler.

bende hep bimden yapıyorum alış verişimi....çokta memnunum ancak ve ancak Scarlet pedin özelliğini değiştirmişler...yenisini hiç beğenmiyorum...

eskisinde naylon karışımı vardı sanki ama yenisi paumklu ben çok begenedim :lepi:

pamuklu daha sağlıklı değil mi??

tabiki herkesin düşüncesine saygı duymak lazım.

Pasta önermişsiniz güzel ama muratbey lor peyniri çok kuru diğer önerdiğiniz ürünleri de denicem size güveniyorum.Ama bir daha gitmem sanırım.Burdakileri siz de görseniz alışveriş yapmazdınız.Balıkesirdeki Bim e gitmiştim.Çalışanları çok şekerdi.Şansıma böyle denk geldi demek

valla canım bende burda hiç görmedim öle bi çalışan.
aksine çok kibarlar..
ama sen neden seni üzmesine fırsat veriosunki bitanem..
bildir haddini..
nihayetinde biz müşteriyiz valla mecbur ilgilenicekler...

muratbeyin kaşarı çok güzel canımm..ben çok beğendimm..

Bizim burdada 2 bim var ikisininde çalışanları çok yardımcı,poşetlere dolduruyolar,hoşgeldiniz iyi günler deyip duruyolar çok şekerler kaydirigubbakcemile3

kızlar çok güzel muhabbet etmişsiniz gidip bime yüz süresim geldii delikafaduldendelikafadulden

ben bekarken bimin ürünlerin çok önyargılıydım ucuz ya hani beğenmiyordum güya sonra evlendim kime gidipbir şey yesem veya tarif alsam özellikle bimin ürünlerini tavsiye ediyorlardı; kabartama tozu, unu, yufkası vesaire. yavaş yavaş derken ben de gözüm kapalı müptelası oldum delikafadulden

hatta eşimin tayini çıktığı zaman ev araştırırken ilk bimin şubesi var mı diye bakıyordum delikafadulden

neyse ben hiç bakliyat ürünlerini kullanmadım

Bimin hangibakliyat ürünlerinden memnunsunuz bana tavsiye lütfen sempatiksalakcinni

aknaz marka trakya peynirinden aldınız mı? Memnun musunuz?

biz bi kere aldığımızda güzeldi. sonraki alışımızda çok tuzlu çıktı. aslında ilk aldığımız fena değildi. umuşak oluyo genelde. ben sert peynir severim.
bizde sonra demek ki her sefer aynı olmuyo bu peynir diyerek bıraktık.

SELAMLAR
ben bim'in kuru fasülyesini çok beğendim.nohıtuda aynı şekilde.hemen haşlanıyorlar.üstelik önceden ıslatmamıştım.acil kurufasülye yapmam gerekiyordu.düdklüye bi attım 1 saat içinde yumuşacıktı.her zaman taze oluyor ürünler.çünkü sürekli tükendiği için ynisi rafa diziliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…