Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar bimin çalışanları çok kaba sizin öneriniz üzerine gittim 2 kez.Çok kabalar neden böyleler anlayamadım? böyle olursa müşteri kaybederler.
bende hep bimden yapıyorum alış verişimi....çokta memnunum ancak ve ancak Scarlet pedin özelliğini değiştirmişler...yenisini hiç beğenmiyorum...
tatlım bizim burda hiç oyle degiller. sana mı denk geldi acaba?
Pasta önermişsiniz güzel ama muratbey lor peyniri çok kuru diğer önerdiğiniz ürünleri de denicem size güveniyorum.Ama bir daha gitmem sanırım.Burdakileri siz de görseniz alışveriş yapmazdınız.Balıkesirdeki Bim e gitmiştim.Çalışanları çok şekerdi.Şansıma böyle denk geldi demek
muratbeyin kaşarı çok güzel canımm..ben çok beğendimm..Pasta önermişsiniz güzel ama muratbey lor peyniri çok kuru diğer önerdiğiniz ürünleri de denicem size güveniyorum.Ama bir daha gitmem sanırım.Burdakileri siz de görseniz alışveriş yapmazdınız.Balıkesirdeki Bim e gitmiştim.Çalışanları çok şekerdi.Şansıma böyle denk geldi demek
muratbeyin kaşarı çok güzel canımm..ben çok beğendimm..
bimden royelin çikolatalı pastasını aldımm..gerçekten çok güzelmişş. beğendimm
aknaz marka trakya peynirinden aldınız mı? Memnun musunuz?
bugün bime gittim künefe yoktu.dondurulmuş ürünlere baktım 1 tane bile yoktu.belkide bitmiştir bilemiyorum.cokacimcoook
kızlar çok güzel muhabbet etmişsiniz gidip bime yüz süresim geldii delikafaduldendelikafadulden
ben bekarken bimin ürünlerin çok önyargılıydım ucuz ya hani beğenmiyordum güya sonra evlendim kime gidipbir şey yesem veya tarif alsam özellikle bimin ürünlerini tavsiye ediyorlardı; kabartama tozu, unu, yufkası vesaire. yavaş yavaş derken ben de gözüm kapalı müptelası oldum delikafadulden
hatta eşimin tayini çıktığı zaman ev araştırırken ilk bimin şubesi var mı diye bakıyordum delikafadulden
neyse ben hiç bakliyat ürünlerini kullanmadım
Bimin hangibakliyat ürünlerinden memnunsunuz bana tavsiye lütfen sempatiksalakcinni