Bim'deki ürünler hakkında..

Bu cuma çok güzel tencere tavalar geliyoo kızlar daha önce alanlar oldumu güzelmi...alcm çünkü.birde tül için deterjanı önerilmiş o nasıldır krem rengi tüllere olurmu bilen alan varsa cvp yazarsa çok memnun olurm...bind activitmi ne adı işte o...

Bende biber salçasını çok beğendm yeni alanlardanım..doğanay şalgamda çok güzel.onunda bime gelmesi iyi oldu..dün nevresim aldık anneme güzeldi pamuktu biz beğendik çok uygndu 30 tlcik....oda koksununkırmızısı harika ben bayıldm zaten bizim burdaki bimde kırmızı full satılmış hep yeşil fısfıslar kalmış...wc için aldım ben ama evede sıkılıyo kumaş içinde uygun çok hoş...[/QUOT

bimin ürünlerini beğeniyorum. haftalık ürünleride takip ediyorum. daha önce birkaç defa desenli tencerelerinden aldım. ocakta desenleri kararıyor. bime özgü bişey değil. karacanında desenli tavasını aldım desenleri bozuldu. kısacası desenlileri tavsiye etmiyorum

kızlaaaarr duyduk duymadık demeyin bu hafta bime maybelline rimeller gelıyor 9.95 e kacırmayın derim yetişen alıyoorr:KK55::KK55::KK55:..

ya bimin sole ayçiçek yağı bana bi garip geldi
geçen anneme gittim sole ayçiçek yağı ile patates kızartması yaptık bütün mutfak yangın çıkmış gibi duman altı oldu,aspitatörüde açtık banamısın demedi
ayrıca üstümüse sinen yağ kokusunuda anlatamam
ben evde ayçiçek yağını kızartmalar için -fındık yağınıda yemekler için kullanırım
ayçiçek yağı sole marka değil
ne okadr duman yapar nede koku sindirir üstüne

bimin bir tek temizlik malzemelerinden memnunum onlarda piyasada olanlardan farkı olmayıp koca koca satılmasına rağmen çok ucuza olduğundan
gerçekten herbir satılan temizlik ürünleri pahalılarıyla eş değer

pasta malzemeleri kremşantisi,pudingi,pandispanyası falan güzel oluyo genelde.
bi de party diye pringles a benzeyen bi cipsi var.acılısının tadı mükemmel.ama içi koruyucu madde dolu.

Burda krem şantisiyle ilgili kötü yorumlar okumuştum, kıvam tutmuyor vs. gibi.
Geçen hafta aldım ve gayet memnun kaldım ben. Kıvamıda çok güzel tuttu.
Çikolatalı sosu da bir harika!

Bu hafta bime ışılın sabunları kokulu kokulu geliyormuş bb krem geliyoo maybellıne rumel geliyoo ve çeşit çeşit reçeller geliyo..ayva reçelini alcm bende...

b b krem ne ya???
ya ben bulaşık makinesi deterjanı aldım ama geçenlerde birinden duydum sakın kullanma çizik çizik yapıyor dedi
korkuyorum şimdi kullanmaya normalde fairy kullanıyorum ne yapayım arkadaşlar tavsiye edermisiniz?

b b krem ne ya???
ya ben bulaşık makinesi deterjanı aldım ama geçenlerde birinden duydum sakın kullanma çizik çizik yapıyor dedi
korkuyorum şimdi kullanmaya normalde fairy kullanıyorum ne yapayım arkadaşlar tavsiye edermisiniz?

BEN KULLANDIM çizilme sorunu olmadı bende
tableti yanlız çok köpürdü ama tozunu baya kullandım
çizilme olmadı ama zamanla kokusu rahatsız etti bıraktım

En çok kozmetik reyonu hoşuma gidiyor başka yerlerdeki fiyatın 2-3 tl daha uygununu bulabiliyorum çünkü değişik şeyler geliyor bazen yakalarsam ne ala benden iyisi yok .

bim in makarna,salata,et sosları falan nasıldır.??
bir bilginiz var mı?

bu arada aktüel ürünlerdeki alaturka kıtırlar çok güzelmiş.tavsiye edrim

X