Bim'deki ürünler hakkında..

Bugün sıvı çamaşır deterjanı gelmiş. hem renkliler için olandan hem de siyahlar için olandan aldım. Geçen sefer yünlüler için olandan almıştım. çok güzeldi. İnşallah bunlar da güzel çıkar. Bill markası. almanyadan ithalmiş. kireç önleyicisi de gelmiş. ama ona güvenemedim tablet halinde olduğu için. düşük sıcaklıkta erimez belki diye.

Kirec cozucu kalmamis alamadim umarim gelir,zira calgon almiyorum. Favarim, file limonlari, salyongoz kremi, kavala kurabiyesi, tava yogurt, garnear, muhtesem otesi makyaj temizleme pedi, bulasik makinasi tuzu.ve harika wc kagidi

Fiyatlar uygun ama malzemeden kaliteden çalıyorlar..krem şantisini bir ara çok sık alıyordum geçenlerde bakkaldan inci markanınkini aldım inanın gerçek krem şantinin tadını unutmuşum aradaki fark dünya kadar pasta süsledim harika oldu....krem şanti taş gibiydi...kendine ait bir cipsi var bimin bir kaç sene önce almıştım eşim alma iyi değildir dedii ama aldım yiyemedik acayip bir yanmış yağ tadı vardı attım gitti...peynirini aldım peynir demeye bin şahit lazım ancak börek içine kullanılır...sütünü alıyordum ama içmiyorduk tatlı vs..yapmak için artık onuda almıyorum büyük markalardan şaşmıyorum pahalı olabilir ama 2 paket alacağıma 1 paket iyisinden alıyorum..sütünde ne yağ var ne bşy...dediğim gibi herşey uygun ama malzemeden çalmışlar....

baldo pirinci güzel ona lafım yok...
makarnasını aldım benimkimi öyle çıktı anlamadım suda haşlanmadan dağardılar :S
küp şekerin uygun olmasına aldanmayın küpleri minnacık bal***den 1 tane yetiyor bundan 2 tane...
toz şekeride öyle iyi şekerden 1 bardak yetiyor tatlıya ama o şekerden yetmiyor...
unu güzel...
kahvaltılıkları hiç gzl değil yağsız tatsız...
yumurtasını asla almam almadımda yazın denk geleniniz oldumu acaba çok pis kokuyor o bölüm(arkadaşım çalışıyordu bimde yumurtadan her gün kurt ayıklıyorlarmış) duyunca almadım...
sebzeleride almıyorum fare vs...yediği sebzeleri ayıklayıp gerisini yeniden paketliyorlarmış paketi atmak yasakmış..
sarmısağı güzel...
sıvı yağı çabuk bitiyor sanki buharlaşıyor...bilindik bir marka kullanıyorum baya gidiyor bana ama soleyi alınca hemen uçuyor deneyin farkı anlıcaksınız...
margarini fena değil..
kedili bisküvisi çok güzel....
yoğurdundanda bir ara kullanıyordum ama dolapta maşallah aylarca bozulmadan durduğunu farkedince onuda bıraktım....
wc kağıdı güzel onu hala kullanıyorum....
lahmacununu almıştım gzl değil..
pizzasını bir kaç defa aldım ama tereddütlü yedim başka yerdende alsam yine tereddüt ederdim bimin olduğu için değil...artık hazır almıyorum evde yapıyorum...
Anlıcanız üzere eskiden sıkı bir bim müşterisiydim :)) Ama artık değilim az ve öz alıyorum....hem ürünler uygun falanda olmuyor iyilerle kıyaslıyınca yine pahalı geliyor emin olun...malzemeden çalıyorlar....

En güzeli günlük şişe sütten evde yoğurt yapmak....çocuklara günlük şişe sütü içirmek...hazır gıdalardan elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum neticede hepsinde katkı maddesi var nereden alırsanız alın farketmiyor....hastalıklar bu yüzden çoğaldı onun için korkuyorum alışveriş yaparken çok dikkat ediyorum..evde yapabildiğimi evde yapıyorum yapamadığımıda az ama iyiisnden almaya çalışıyorum sağlımız söz konusu....

Rabbim çok kalabalık ailelerede yardım etsin herşey çok pahalı gerçektende....

Bulut güzel kokuyor ama çamaşırlar kuruyunca o kokuda uçup gidiyor çok acil almam gerekirse alıyorum ama genelde bingo ve yumoştan şaşmam vernelde aynı bulut gibi kalıcı değl.bide reklamda 7 gün diyor yalanın taa kendisi...uçup gidiyo..

Bimin saç boyası şampuanlarından hiç almadım ben....

Bende bulutu beyenmedim kokusu falan kalmıyor..bingo soft pembe kullanıyorum yıllardır harika kokusu kalıcı oluyor...
Bimin saç boyasını kullandım ama memnun kalmadım herşey ucuz gerçektende ama malzemeden çalıyorlar verim yok yani....şampuanlarını kullanma sakın biobilasın taklitini yapmışlar aldım o sanıpta almıştım ama berbat çıktı ucuz diye alıyoruz paramız çöpe gidiyor...sonra gerçeğini aldım sadece 4 tl..fazlasına ama aradaki fark dünya kadardı....

gecenlerde annemle ben güral porselenin 24 lü yemek takımından 2 tane aldım cokk güzel desenleri cokta memnunum makinaya da attım hiç deseninde renk gitme falan olmadı valla bazen çok güzel mallar geliyor

Bim 8 Şubat 2013 aktüel ürünler listesi
◦Çaydanlık takımı 5 parça 35 TL
◦Çift kişilik nevresim takımı 29.90 TL
◦Bayan kadife eşofman takımı 25 TL
◦Bayan pijama takımı 16.50 TL
◦Mp3 player lifemaxx 4gb 29 TL
◦Çift kişilik alez 14.90 TL
◦Bay-bayan bornoz 24.90 TL
◦Banyo havlusu 7.50 TL
◦El havlusu 2′li 6.50 TL
◦Silikon yastık 6.90 TL
◦Bayan çanta 18.90 TL
◦Makrome bileklik 24.90 tL
◦Peluş ayı 19 TL4
◦Peluş kalp yastık 9.90 TL
◦Sıcak su torbası 5.90 TL
◦Mutfak havlusu 2′li 4.90 TL
◦Porselen kupa 2.95 TL

bende döner aldım tavuk döner......ve içinden kıl çıktı kızlar...iğrençti ya yazarken bile midem bulanıyor:KK47::KK47::KK47::KK47:

Bu cuma çok güzel tencere tavalar geliyoo kızlar daha önce alanlar oldumu güzelmi...alcm çünkü.birde tül için deterjanı önerilmiş o nasıldır krem rengi tüllere olurmu bilen alan varsa cvp yazarsa çok memnun olurm...bind activitmi ne adı işte o...

Bende biber salçasını çok beğendm yeni alanlardanım..doğanay şalgamda çok güzel.onunda bime gelmesi iyi oldu..dün nevresim aldık anneme güzeldi pamuktu biz beğendik çok uygndu 30 tlcik....oda koksununkırmızısı harika ben bayıldm zaten bizim burdaki bimde kırmızı full satılmış hep yeşil fısfıslar kalmış...wc için aldım ben ama evede sıkılıyo kumaş içinde uygun çok hoş...

101 bize yakın hiç yok bim kapımızın önünde... Kızlar bugün bind activat tül beyazlatıcısını aldım tüllerim koyu krem desenli hemde hiç bozmadan temizledi..beyaz tüllerde daha net belli olur tabi bnmkiler zaten krem ama rengini bozmadı üstelik 2.95 tlcik çokta uygun...güzel temizledi...bimin kurabiyeleri çok güzel bende lohusayken gelene gidene almıştım bademli harika...fındıklıyı zaten artık kendimiz yapıyoruz...pişmaniyeside güzel ama bazen bayat olabiliyor bekleye bekleye dikkat etmek lazm
paketten belli olmuyo.hemen fişle geri veriyorum ben bayatsa..yoğurdu salçası peyniri sır ağdası çok güzel hep ordn alıyoruz...

X