- 13 Ağustos 2011
- 8.451
- 40
Yoğurdu çok güzel ama ne hikmetse son kullanma tarihi geçse dahi bozulmuyor.. Koruyucu madde olduğu buradan belli..
bozulmuyor mu babam bir kere dost yoğurt almıştı bimden ikinci günü bozulmuştu küf yapmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğurdu çok güzel ama ne hikmetse son kullanma tarihi geçse dahi bozulmuyor.. Koruyucu madde olduğu buradan belli..
kızlar yarın tencere seti geliyor ne düşünüyorsunuz ? züccaciyeye falan hiç sormadım fiyat ve kalite bakımından nasıl ki daha önce kullanan var mıdır acep?
kızlar yarın tencere seti geliyor ne düşünüyorsunuz ? züccaciyeye falan hiç sormadım fiyat ve kalite bakımından nasıl ki daha önce kullanan var mıdır acep?
Belki o mağazanın dolaplarında sorun varsa olabilir ama bana hiç denk gelmedi aksine dediğim gibi günler geçse bozulmuyor kıvamıda jöle gibi demir kaşık sokuyoruz hiç sulanmıyor bile yoğurt..
ben onu denemedim ama glade gibi olan çok güzeldi... kırmızısını çok beğendim. kırmızı meyvelermiş... baya bi güzel kokusu, durduğu yerde kokuyo, fiyatıda gladein yarısı 5 liraArkadaşlar bimin oda ve kumaş kokuları var, görmüşsünüzdür muhakkak.
Yanılmıyorsam room star adı. Airwick'in spreylerine benzer.
Geçen gün aldım çok memnun kaldım. 3 çeşit var 3'ününde kokusu ayrı güzel.
Ben vanilya esintisi olanı aldım ama bitince diğerlerinide deneyeceğim.
Tavsiye ederim.
ben onu denemedim ama glade gibi olan çok güzeldi... kırmızısını çok beğendim. kırmızı meyvelermiş... baya bi güzel kokusu, durduğu yerde kokuyo, fiyatıda gladein yarısı 5 lira
çekirdek içi gelmiş 75 kuruş çok güzel
Canım o glade'inkine benzeyenler glade kutularına uyum sağlıyorlar mı? Hiç denemedim ama merak ediyorum.
O çiğdem içine bayılıyorum ben. 75 kuruş ve içinde bayağı var :)
Hmm. Anladım canım. Denemiştim biliyorum onu.benim dediğim fısfıslı değil, böyle durduğu yerde kokuyo. resim nası ekleniyo bilmiyorum o yüzden ekleyemedim, googlea glade mango yaz görsellerde arat bunun bim ürünü işte