Bim'deki ürünler hakkında..

Belki o mağazanın dolaplarında sorun varsa olabilir ama bana hiç denk gelmedi aksine dediğim gibi günler geçse bozulmuyor kıvamıda jöle gibi demir kaşık sokuyoruz hiç sulanmıyor bile yoğurt.. :-)

kızlar yarın tencere seti geliyor ne düşünüyorsunuz ? züccaciyeye falan hiç sormadım fiyat ve kalite bakımından nasıl ki daha önce kullanan var mıdır acep?

kızlar yarın tencere seti geliyor ne düşünüyorsunuz ? züccaciyeye falan hiç sormadım fiyat ve kalite bakımından nasıl ki daha önce kullanan var mıdır acep?

Fiyatı uygun gibi bence. Ben çeyizime karacanın kini almıştım sapları hep yandı. yani fiyatı ne olursa olsun tencere tencedir bence. Taç ın teflonları çok iyi yalnız kolay kolay çizilmiyor. Çelikte değilde teflon da kalite önemli bence.

biz geçen yıllarda gelen setten almıştık annem evinde kullanıyo canım memnunuz bir şikayetimiz olmadı

Belki o mağazanın dolaplarında sorun varsa olabilir ama bana hiç denk gelmedi aksine dediğim gibi günler geçse bozulmuyor kıvamıda jöle gibi demir kaşık sokuyoruz hiç sulanmıyor bile yoğurt.. :-)

katı olur tabii ki çünkü hazır yoğurtlar da gıda jelatini var:KK34:

bu hafta şönil kaydırmaz yolluk aldım çok güzel birde çetikleri çok güzeldi onlardanda aldım 5 - 6 tane

tencere setini annem almıştı daha önce 2 sini
bana verdi ben memnunum bir şikayetim yok

Arkadaşlar bimin oda ve kumaş kokuları var, görmüşsünüzdür muhakkak.
Yanılmıyorsam room star adı. Airwick'in spreylerine benzer.
Geçen gün aldım çok memnun kaldım. 3 çeşit var 3'ününde kokusu ayrı güzel.
Ben vanilya esintisi olanı aldım ama bitince diğerlerinide deneyeceğim.
Tavsiye ederim.

Arkadaşlar bimin oda ve kumaş kokuları var, görmüşsünüzdür muhakkak.
Yanılmıyorsam room star adı. Airwick'in spreylerine benzer.
Geçen gün aldım çok memnun kaldım. 3 çeşit var 3'ününde kokusu ayrı güzel.
Ben vanilya esintisi olanı aldım ama bitince diğerlerinide deneyeceğim.
Tavsiye ederim.
ben onu denemedim ama glade gibi olan çok güzeldi... kırmızısını çok beğendim. kırmızı meyvelermiş... baya bi güzel kokusu, durduğu yerde kokuyo, fiyatıda gladein yarısı 5 lira

kızlar bime çıtçıtlı keten bot tipi ayakkabılardan gelmiş fiyatı da 15 lira ben görünce bayıldım ama param yoktu fazla..alamadım ama almayı düşünüyorum sizcede güzeller mi? yada almayı düşünen var mı

ben onu denemedim ama glade gibi olan çok güzeldi... kırmızısını çok beğendim. kırmızı meyvelermiş... baya bi güzel kokusu, durduğu yerde kokuyo, fiyatıda gladein yarısı 5 lira

Canım o glade'inkine benzeyenler glade kutularına uyum sağlıyorlar mı? Hiç denemedim ama merak ediyorum.
çekirdek içi gelmiş 75 kuruş çok güzel :KK70:

O çiğdem içine bayılıyorum ben. 75 kuruş ve içinde bayağı var :)

Bir çerez sever olarak soslu fıstıgına ve mısırına bayılıyorummm kilo aldım sırf bu yüzden ayrıca beyaz leblebiside nefiss onuda çok seviyorum. Topitanem vardı bide o da çok lezzetli. Annemde bimin herşeyini kullanır neredeyse memnun genelinden

Canım o glade'inkine benzeyenler glade kutularına uyum sağlıyorlar mı? Hiç denemedim ama merak ediyorum.

O çiğdem içine bayılıyorum ben. 75 kuruş ve içinde bayağı var :)

benim dediğim fısfıslı değil, böyle durduğu yerde kokuyo. resim nası ekleniyo bilmiyorum o yüzden ekleyemedim, googlea glade mango yaz görsellerde arat bunun bim ürünü işte:KK1:

sihirli sıvı, kireç sökücüsü harika.. bir de geçen hafta sınırlı sayıda gelen kayısılı sabun vardı, bilmiyorum rastladınız mı.. banyoma koydum, harika kokuyor :KK16:

benim dediğim fısfıslı değil, böyle durduğu yerde kokuyo. resim nası ekleniyo bilmiyorum o yüzden ekleyemedim, googlea glade mango yaz görsellerde arat bunun bim ürünü işte:KK1:
Hmm. Anladım canım. Denemiştim biliyorum onu.
Çok güzel kokuyor. Hele ilk koyulduğunda bütün eve etki ediyor kokusu tek odada olmasına rağmen.

kızlar bime 29 martta
çeyiz seti
çift kişilik uyku seti
2li deri kaplama tepsi
döküm tencere döküm tava
elektrikli süpürge
tuğralı çay seti
yemek masası takımı
mikrofonlu kulaklık
borcam set
tereyağlık
harem sürahi