Bim'deki ürünler hakkında..

En kalıtelı urunler mıgrosun dıyen arkadasa seslenıyorum muslumanlara ılk domuz etı ve yagını yedıren mıgros degılmıdır!ıckı satılan yerden alısverıs yapmak dınen caız degıldır lutfen dıkkatlı olalım, bımden buhafta bronzlastrcı almstm mendıl bı ıse yaramıo pek ınanmıyordum bole seylere ama ılk defa aldm yuzunuzdeyken abaygı esmersınz snra yıkayınca cıkıyor:) bımın peynırlerını begenmıyorum sut, yogurt yumurta hep ordan alıyorum sac bakım olayı nasıl acaba

Bugun ıkı tane havlu sac bonesı, ıkı paspas bır deterjan aldm sırf kutusundan. Sızler neler aldnz

Merhaba.Paspas dediğiniz yer temizleme sistemi olan(saplı mikrofiber bezden dikdörtgen ucu olan) paspas mı?Eğer oysa yeni almışsınız ama kalitesi nasıl?Kullandıysanız memnun kaldınız mı?Merak ediyorum.Tavsiye alırsam bende alıcam.Siz ya da kullanan biri cevaplarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

geçenlerde soya sosu aldım zaten ünlü markanındı
bol bol kendi ürettiği markasından da meksika ve acı soslardan birde salata sosundan aldım
çok beğendim kalmaz korkusu ile hemen gidip 2 şer tane daha aldım.
uygundu da fiyatı.
birde arkadaşımda yedim geçenlerde emin di sanırım markası bimden dondurucudan almış mantı şahaneydi 3 küsür dedi fiyatına mutlaka alıcam ondan da

Bim'in herşeyinden memnunum kekleri, çikolataları,peyniri vs.. Temizlik ürünleri mutfak için havlu kağıtları.. hep alırız çok memnunuz..

Ben aldığım herşeyden memnun kaldım yufka,yoğurt,garnitür,ketçap,mayonez hepsi yani bayağı memnunum özellikte erişte makarnasını topi tanem ve buona çikolatası harika harika...

bende makarna almıştım haşlamak için suya boşalttığımda incecik kurtların olduğunu gördüm tabi makarna çöpe gitti sonra uzun süre makarna yemek için kendimle savaştım:)

haa bu arada acı biberi güzel bide çikolata gibi ıvır zıvır şeyleri güzel fiyatı da uygun:)

Yoğurdu çok güzel ama ne hikmetse son kullanma tarihi geçse dahi bozulmuyor.. :KK52: Koruyucu madde olduğu buradan belli..

ilkler yağlı gevrek
topitanem
markasını unuttum üçgen peynir( tadı çok güzel karper üretiyormuş)
meyvesuyu( tamek üretiyor),
aktüel ürünlerden elektronik olmayanlar(elektroniklere güvenemiyorum)
biscolata mood'un fiyatı en uygun bimde
pembe konsantre yumuşatıcısı
kepekli ekmek
efsane baldo pirinç
peynirlerin orada duran ekmecik mantı( nugget kutusu gibi kutuda)
yoğurt
sıvı sabun ve ışıl beyaz sabun( hacışakir gibi olan)

ben bu ürünlerden memnunum kızlar... fiyatı uygun, kullanıyorum. bakliyatlarını denemedim ama en kısa zamanda onlarıda denicem.

X