- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
aynısı bende de oldu iade ettim gidip gösterdim,sorunsuz aldılar..
ben de tahmin ettim alıcaklarını yalnız işten çıkınca alıp eve geliyorum götürmek zor oluyo.bir daha eve yakın bimden almalıyım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynısı bende de oldu iade ettim gidip gösterdim,sorunsuz aldılar..
ben de tahmin ettim alıcaklarını yalnız işten çıkınca alıp eve geliyorum götürmek zor oluyo.bir daha eve yakın bimden almalıyım.
arkadaşlar bimin cef tava ve tencerelerini kullanan var mı ? memnun mu ?
5Lİ Tava setini almıştım çok memnunum ben..Hemde kaliteli cem markasından farkı yok..
ne süredir kullanıyor sunuz ?
Krep tavasi ve sosluk gelicekmis mutlaka almaliyimmmm
bende çok severim bimden alışveriş yapmayı.kullandıklarım :
- pasta tabanı kedi dili süsse petibör bisküvi pastalar için harika.
-kakaoulu pudingi de pasta yapımında kullanıyorum memnunum.
-dilimli kaşar peyniri acılı ezme kerem labne ve krem peynirini kullanıyorum.
-sütü suyu ve dost tava yoğurdundan memnunum.
-temizlik ürünlerinden 3lü temizlik bezi ve mikrofiber bezlerden kullanıyorum.yumuşatıcısı yağ çöz cifi ve çamaşır suyu temizlikte tercihim.
-lahmacunu merak ediyorum bi ara denicem
-aknaz peynir aldım ama istediğim gibi çıkmadı sanırım ben sert ezine peynirine alışık olduğumdan iyi gelmedi.börek için kullanılabilir.
-profiterolü falan süper.
-şu ara közlenmiş patlıcanı favorim.bi ara kırmızı biberini de kullanıcam.salatalık turşusunu da severek tüketiyoruz.
-peçeteleri kağıt havlu ve wc kağıtlarını da alıyorum.
-kremalı bisküvileride markalılardan farksız bana göre.
kullanmadığım bişey kalmamış anlaşılan
meraba arkadaşlar ben bulut yumuşatıcıyı gördüm kapağını filan açtım kokusu hoşuma gitti yanlız güvenemedim sizce nasıl bir ürün almaya değermi bide bimdeki saç boyasını kullanan varmı fiyatını hatırlamıorum ama ucuz bir şeydi şimdiden tşkürler