Bim'deki ürünler hakkında..

ben karşılaşmadım böyle bir sorunla cildin çok kuruysa ondan olabilir ağda yapmadan birkaç gün önce cildini sürekli nemlendirip birkaç gün sonrada ağdanı yap belki olmaz o zaman

arkadaşlar bimden bugün gelen saklama kaplarından aldım ama kilitli saklama kabı diye geçiyor. fakat kapakları çok sıkı tutmuyo üstündede balık simgesi var. takıp çıkarılıyo balık.acaba diyorum o balığı çıkarıp oluşan delikten havası çekilmesimi gerekiyor.böyle kaplar kullananlar varmı ama yanında hava çeken bir alet verilmedi.yoksa kapaklarının sıkılığı okadar heralde bugün alıpta olayı çözen varmı.yardımcı olursanız sevinirim:2:

tuvalet kağıdı, kağıt havlu ve mor yumuşatıcısı çok güzel, yumuşatıcının kokusu günlerce gitmiyor mis gibi... bide baklavalık yufkası çok iyi onun dışında çok gıda tüketmiyoruz bimden. Kakao kremşanti vs şeylere hiç para vermeyin kullanıp pişman olanları çok duydum. Bide közlenmiş biber almış kayınvalidem tuhaf bi koku vardı çöpe attık, az daha para ver kaliteli al...

Son düzenleme:
ilk defa yumuşatıcısından aldım bulut pembe olanından evin içi bile mis gibi koktu. havlulara yüzümü silerken kokusu beni mutlu ediyo.. kesinlikle tavsiye ederim..

evet bende aldım bimin yumuşatıcısından konsantre mavi olanından güzel ve uzun süreli bi kokusu var tavsiye ederim

Bu sabah gittim bulut pembe renkli yumuşatıcısını aldım denemek için umarım söylenenler kadar güzel ve kalıcıdır :) Ayrıca bugün yeni ürünler gelmiş yün korse atlet içlik vs gibi ama baktım çok kaşındıracak cinsten..
Ayrıca tealight mumlar gelmiş 4 tanesi 1 tl kokulu renkli çok hoşuma gitti onlardan aldım 5-6 paket :)

arkadaşlar burdaki öneri üzerine soslu tavuk kanatlarından aldım ama ben aynı şekilde tavsiye edemeyeceğim kesinlikle yiyemedik tadı hiç hoş değildi

bu soslu şeylere mesafeli yaklaşmak lazım bence.
genelde tadı bozulmuş ürünleri belli olmasın diye böle baharatlarla donatıp öle satıyolarmış.

çamaşır suyunu,oda parfumunu,peynır,ayran sut..bunlardan çok memnunum ozellıkle sucugundan...cok daha pahalı sucuklardan daha guzel geldı bana...
ama gecenlerde donerını aldım.oncekı aldıgı doner gıtmıs ve yerıne soslanmıs doner koymuslar bı deneyeyım dedım aldım eve geldıgımde actım ve ıgrenc kokusu vardı esım fark etmedı ama cok kotuydu tekrar dondum bıme bozlumus galıba dıye ordakı calısan bayan neresı bozuk dıye soylendısonrada kendısın de fark etıgını ılk alıdıgında ama kesınıkle tadında hıc bır kotluk olmadıgını soyledı...tadı fena degıldı gercekten ama ıcınde hep yagları cıktı...bır daha almayı dusunmuyorum..

canım bende kullanıyorum gerçekten çok güzel kokusu varrr

topitanem, antepfıstıklı ve fındıklı çikolatası, tırtıklı patates cipsi, pandispanyası, kaşar peyniri, yumurtası, file mandalinası, ıslak mendili güzel :)

bimi bizim sokağımıza açtılar hiç iyi olmadı. ekmek almaya gitsem ne bulsam alıp çıkıyorum. bademli drajelerine bayılıyorum. geçen sene bir çikolatada deterjan kokusu vardı onun dışında hiçbir sıkıntım olmadı. çok memnunum. her cuma da indirimli ürün peşindeyiz.

çok methettiler diye waffle aldım bimden,böyle beşli pakette yuvarlak bişi,
ama çok kötü çıktı yenmiyor ve anormal tatlıydı,attım direk çöpe
yoğurdu,ayranı,yumurtası harika onlara birşey demem(gerçi yumurta her hafta zam yiyor uzun zamandır),
bir de kaymağı piyasadaki en ucuz kaymak şuanda ve süper
hah unutuyordum az daha ısparta ekmeği var paketli satılıyor o da çok lezzetli,
saç kremini de aldım ama onu beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…