- 30 Aralık 2009
- 4.151
- 15.679
bimin ürünlerini çok sevioruz bizde, peynirleri mayonezi hemen hemen herşeyini aldık.. Ama bitek bu sıvı yağından memnun kalmadık, deneme amaçlı almıştık sole sıvıyağı geçen sene, ama dondu yağ:bbo: Hani böle tortu tortu olur ya öle olmuştu, kıştı biz aldığımızda baya katılaşmıştı:1ninca:
Ama uçma vs yapmadı.. Yinede biz ogünden sonra almadık sole, ya karadenizbirik yada yudum kullanıoruz...
bimi bizim sokağımıza açtılar hiç iyi olmadı. ekmek almaya gitsem ne bulsam alıp çıkıyorum. bademli drajelerine bayılıyorum. geçen sene bir çikolatada deterjan kokusu vardı onun dışında hiçbir sıkıntım olmadı. çok memnunum. her cuma da indirimli ürün peşindeyiz.
Ben hep bulut yumuşatıcısını alırdım ama son aldığımın kıvamı bozuk galiba, çok koyu ve sürekli makinamı tıkıyor. Sulandırarak koymama rağmen dibe çöküp yumuşatıcı gözünü tıkıyor ve makina içine çekemiyor. Sanırım bir şişeyi atacağım
En son pilates topu aldım hem de 2 tane ucuz diyeSüpermiş, iş sadece üşenmeyi bırakıp pilatese başlamaya kaldı :)
ben krem şantisini beğeniyorum. tadınımı begenmiyorsunuz kıvamınımı?
ben de bir çok ürününü beğenerek alıyorum, profitörolüne ise bayılıyorum yalnız kaç seferdir profitörolü bozuk çıkıyor,resmen ekşimiş son kullanma tarihi gelmediği halde!!!