Bim'deki ürünler hakkında..

bimin çoğu ürününden memunum ben
tuvalet kağıdı kağıt havlu filan hep ordan alırım
bikaç aydır bulaşık mainası deterjanınıda ordan alıyorum
hem uygun hemde güzel yıkıyor

kizlar buluttu adi sanirim yumusaticisi nasil?hic kullanmadim.ne dersiniz?:26:

yaaa benim arkadaşım kullanıyodu kokusu çok hoşuma gitti o çok memnundu, ama bi yerde okumuştum hiç yumuşatmıyo kalıcı değil kokusu gibi bişey yazmışlardı

bim de asetonsuz oje çıkartıcısı var mendil tarzı bir şey.içinden 30 tane çıkıyor.o kadar süper ki son yıllarda keşfettiğim en iyi ürün .1 mendille hem el hem ayak çıkartıyorsun,kokusu süper,sağlık açısından iyi,üstelik asetondan daha iyi çıkartıyor.fiyatı 3 lira falan ama aylarca gider.alın bana dua edin.

aaa evet görmüştüm ben de, neyse yarın alış veriş listemde aseton da vardı bari bunu alayım, sana dua edeyim

pringles gibi kutuda cipsleri var.kırmızısı ve acılısı güzel.ayrıca küçük yuvarlak bulaşık makinesi kokusu var.portakallı.konserve közlenmiş biberi ve garnitürü güzel.üzümlü kurabiye ve yağlı gevrek harika!!!mantıyada çok güzel diyorlar ama ben denemedim.

yumuşatıcısını kullnaıyorum ben
kokusu güzel hemende çıkmıyor
yumuşatmasıda iyi bence yumoş bingo
vernel hepsini kullandım havlularım
hep sert oluyordu bulut güzel yumuşatıyor

kizlar buluttu adi sanirim yumusaticisi nasil?hic kullanmadim.ne dersiniz?:26:

biz pembe olanını kullandık ben memnun kaldım şahsen çarşafları falan yıkamıştım yalar sonra kullandığımda hala kokuyordu çok şaşırdım neticede vernel kullanırdık o bile o kadar kalıcı değildi :)

gıda ürünlerinde pek bim ürünlerini kullanmıyorum ben
sayılıdır günlük sütünü alıyorum
mantısı güzel kuru bakliyat alıyorum bazen
şekeri güzel
birde poşet çayını kullanıyorum

bulut yumusatıcıyı da begenıyorum ben.
arkadaslarım sayesinde tanıstım onunla
cok güzel kokusu var

bikaçkerede yufkasını aldım ama hoşuma gitmedi
sadece bim değil normal marketlerdeki yufkalarda hoşuma gitmiyor gerçi
yufkacılarda daha taze oluyor

yumuşatıcısını kullnaıyorum ben
kokusu güzel hemende çıkmıyor
yumuşatmasıda iyi bence yumoş bingo
vernel hepsini kullandım havlularım
hep sert oluyordu bulut güzel yumuşatıyor

ay yazmıssınız bile pardon

bende konuyu yen,i keşfettim ben kullanmadımda efsane unundan herkes memnun
birde b ile başşlayan bulaşık deterjanını çok övüyorlar fairye boşuna o kadar para vermeyin diyorlar
ben büyük ıslak mendilinden çok memnunum

Bimde satılan homemax dikiş makinesini alan memnun kalan var mı gelecek hafta satışa sunuluyormuş memnun olan varsa bende almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…