Bim'deki ürünler hakkında..

Ben de BİM'den çok memnunum. Özellikle yoğurdu, çikolataları, hazır patatesi, hamburger köftesi, hamburger ekmeği, paket mısırı(evde bardakta mısır keyfi gibisi yok) vazgeçilmezlerim.
Bunun yanında sebze alışverişimi hep oradan yapıyorum çok tazeler.

ben de tahmin ettim alıcaklarını yalnız işten çıkınca alıp eve geliyorum götürmek zor oluyo.bir daha eve yakın bimden almalıyım.

İade için illa aldığınız yere götürmeniz şart değil size en yakın bim şubesinden iadeyi alıyorlar.. Ben Maltepe den aldım ürünü Şişli de iade ettim..

teksüt markasının 3 çeşit peynirli olan paketi var, 3,5-4 tl gibi bir şeydi, çok beğendim. tavsiye olunur :)

Yatak örtüsü vardı geçen hafta gelen
alan oldu mu acaba?

arkadaşlar bimin cef tava ve tencerelerini kullanan var mı ? memnun mu ?

bende çok severim bimden alışveriş yapmayı.kullandıklarım :
- pasta tabanı kedi dili süsse petibör bisküvi pastalar için harika.
-kakaoulu pudingi de pasta yapımında kullanıyorum memnunum.
-dilimli kaşar peyniri acılı ezme kerem labne ve krem peynirini kullanıyorum.
-sütü suyu ve dost tava yoğurdundan memnunum.
-temizlik ürünlerinden 3lü temizlik bezi ve mikrofiber bezlerden kullanıyorum.yumuşatıcısı yağ çöz cifi ve çamaşır suyu temizlikte tercihim.
-lahmacunu merak ediyorum bi ara denicem
-aknaz peynir aldım ama istediğim gibi çıkmadı sanırım ben sert ezine peynirine alışık olduğumdan iyi gelmedi.börek için kullanılabilir.
-profiterolü falan süper.
-şu ara közlenmiş patlıcanı favorim.bi ara kırmızı biberini de kullanıcam.salatalık turşusunu da severek tüketiyoruz.
-peçeteleri kağıt havlu ve wc kağıtlarını da alıyorum.
-kremalı bisküvileride markalılardan farksız bana göre.
kullanmadığım bişey kalmamış anlaşılan

Chef marka canim gelenler,guzel kullanilinca bence (metal surmeden) gayet guzel dayanito,gorumcem almisti kullaniyoda memnun.ki fiyatta uygun.Bu cuma geliyo bimin sitesinde var.

Son düzenleme:

lahmacununu almıştık bir ay önce çok kötüydü :26:
bi koku vardı biz sevmedik olduğu gibi çöpte aldığı soluğuuuuuu

meraba arkadaşlar ben bulut yumuşatıcıyı gördüm kapağını filan açtım kokusu hoşuma gitti yanlız güvenemedim sizce nasıl bir ürün almaya değermi bide bimdeki saç boyasını kullanan varmı fiyatını hatırlamıorum ama ucuz bir şeydi şimdiden tşkürler

en güzeli abur cuburları yaaa.geçen gittim aldım bir sürü yedim bir alem yaptım kendi çapımda ama çok kilo aldırıyor ya.kasiyere de söyledim abur cuburlaranıza bayılıyorum diye.o da bana dikkat bim kilo aldırır dedi.

ben kullanıyorum memnunum ama haftalarca duran bir kokusu yok tabi

Bulut güzel kokuyor ama çamaşırlar kuruyunca o kokuda uçup gidiyor çok acil almam gerekirse alıyorum ama genelde bingo ve yumoştan şaşmam vernelde aynı bulut gibi kalıcı değl.bide reklamda 7 gün diyor yalanın taa kendisi...uçup gidiyo..

Bimin saç boyası şampuanlarından hiç almadım ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…