Bim'deki ürünler hakkında..

bende konuyu yen,i keşfettim ben kullanmadımda efsane unundan herkes memnun
birde b ile başşlayan bulaşık deterjanını çok övüyorlar fairye boşuna o kadar para vermeyin diyorlar
ben büyük ıslak mendilinden çok memnunum

makina için olansa tozunu kullanıyorum memnunum
elde yıkama için olanı bence güzel değil fairi kullanıyorum ben

ben de geçen hafta çok amaçlı sepet vardıya ondan aldım temiz çamaşır sepeti olarak kullanıyorum plastiği çok kaliteli hasır görünümünde çok hoşuma gitti:)

Bende bu hafta vakumlu poşet aldım çok güzel birde oğluşuma şemsiye o da gayet güzel:KK9::KK9::KK9:

Bende bu hafta vakumlu poşet aldım çok güzel birde oğluşuma şemsiye o da gayet güzel:KK9::KK9::KK9:

vakumlu poşet bende almıştım hiç memnun değilim hatta hepsini çöpe atıcam
yorganları vakumlayarak koyuyorum bazanın altına bikaç zaman sonra hepsi eski haline geri dönüyor :KK47:

vakumlu poşet bende almıştım hiç memnun değilim hatta hepsini çöpe atıcam
yorganları vakumlayarak koyuyorum bazanın altına bikaç zaman sonra hepsi eski haline geri dönüyor :KK47:

aaa inş bunlarda öyle değildir bakalım hafta sonu kulandım biraz zaman geçsin kontrol edeyim barii

soslu tavuk dediğiniz tam olarak nasıl bişey kızlar markası fiyatı nedir yarın bakayım merak ettim :KK28:

ben şu top starın üzümlüsünü keke katmak istiyorum.çikolata erir hoş bir tat verir üzümlü kek de zaten sevilir diye düşünüyorum.ne dersiniz?

bugday ekmegını bılmıyorum ama bu hafta sonu ılk defa koy ekmegınden aldım cok guzeldı ama hemen bıtıyor bundan sonra hep ondan alıcam...

bim ekmeklerini bende beğeiniyorum tam tahıllı tam buğday ikiside güzel ama yinede uno tam tahıllı kadar değil :KK34:

Ben cofretlerine bayılıyorum 25 kuruş ama çok lezzetli.bide yoğurdu dost yoğurdun 4 köşe kapta olanıda çok iyi

Bence bimdeki 10 üründen 8 i inanılmaz adi.Krem şanti aldım krem şanti sarı bir krema oldu.İnanılı gibi değil.Ama suç bende.2. Defa alıyordum belki bu kez iyi çıkar demiştim aynı oldu.Dr. Oetkerin şantisini aldım başka yerden süper oldu.

kızlar ağda bantlarını kullananlarınız, kullanımdan sonra uyguladıgınız bolgede kuruluk veya pullanma gıbı bırseyle karsılastınız mı yoksa benım tenımden mı kaynaklanıyor yasadıgım sorun?

X