Bim'deki ürünler hakkında..

bir arkadaşımız önermişti trıplex gofret beşli paket 1tl.
ben aldım harika birşey. içinde fındık parçaları var. kesinlikle tavsiye ediyorum.
diğer gofretinden daha güzel bence.

bu hafta çok güzel oyuncaklar var hemde ucuz...inşallah o kadarda kalitelidirler

evrak çantası düşünüyordu eşim eger beğenirsek onu alalım diyorum yatak örtüleri çok uygun ve güzel ancak ihtiyacım olamadığı için almam heralde

yatak örtüleri güzele benziyodu ama işyerine gitrcemm için alamadım
kızıma süpürgeyle çay seti aldım ikiside güzel pil yok yanımda deneyemedim inş çalışır problem çıkartmaz

krep tavası aldım kızlar.sahan set alcaktım kalmamış 2 yere baktım.Hollanda waffle aldım çok lezzetli bişey.Hatta gidip 1 tane daha mı alsam diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

sahan seti çok küçüktü.resimdeki kadar büyük değildi ben almadım....

ben sahan seti almaya gittim kalmamış.kızıma asket potası aldım.
haftaya çok güzel oyuncaklar var.hem çok uygun...

aa saat cok guselmış bide pilli süpürge kızıma alıyım buyunce oynar cok uygun fıyatı
şimiden eli süpürge tutsun kaydirigubbakcemile2

Dayanamadım az önce 1 tane daha waffle aldım geldim.Birde nescafe espresso aldım yarı fiyatınaydı.sosis aldım miflöy hamuru taze yufka.

bende kızımla kendime krep tavası aldım torunuma legolu kamyon basket poası aldım sahan seti çok küçüktü almadım oyuncaklar harika hele krep tavası çok güzeller

ya kızlar bende yatak örtüsü almaya gittim erkenden okadarda bekledim ama yanlızca birtane getirmişler ya olurmu böyle lmaznuda ilk giren bayan aldı -tatlicadiarzu-

ya kızlar bende yatak örtüsü almaya gittim erkenden okadarda bekledim ama yanlızca birtane getirmişler ya olurmu böyle lmaznuda ilk giren bayan aldı -tatlicadiarzu-

orda çalışanlar almıştır canım 1 tane olamaz heryere eşit dağıtılmıyor mu?

bir ara knorun vardı çok güzel çıtır çıtır yapıyorducokacimcoook ama bugün baktım knorunkisini satıştan kaldırmışlar galiba değişik bir marka vardı onada güvenemedim almaya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…