Bim'deki ürünler hakkında..

değişik markada olsa alırım herhalde çünkü bim kalitesiz bişeyi almaz riske atmaz kendini.sağol canım cevap için.

yatak örtsü aldım çok güzell 2 tane aldım biri kendime biri hediye

diş fırçası aldım almadıysanız alın elektrikli çok güzel 2 tane ortopedik yastık,evrak antası ve saat da aldım hepsi çok güzel

erkek için boxerlar var.siyah,gri ve beyaz.valla bir kez aldım oğluma fena değildi.gittim 6 siyah 6 beyaz daha aldım.tanesi 2.90 haftalık ürünlerden değil ama bazı bimlerde hala var.

waffle alacaktım birkaç kez elim gitti ama vazgeçtim.güzel diyorsunuz keşke alsaydım.

yatak örtsü aldım çok güzell 2 tane aldım biri kendime biri hediye

diş fırçası aldım almadıysanız alın elektrikli çok güzel 2 tane ortopedik yastık,evrak antası ve saat da aldım hepsi çok güzel

ya nispet yapar gibi birde iki tane aldım denirmi:gitme::gitme::gitme::gitme:
alan var alamayan var demi:roflol::roflol::roflol:

Ben sahan setini krep tavasını oğluma takım setini ve araba kızıma da yemek setini aldım.2 tane yüzey temizleyicisini ve 2 tanede cam silini aldım.Oh pekde iyi yaptım. Sahan setini kullandım bile öncekiler çizilmişti attım yeni aldığımı açtım büyük değiller ama işimi görürler.

burada tavsiye eden arkadaşları dinleyip triplex gofretten aldım.. ama nasıl güzel ve lezzetli anlatamam:lepi:. bundan sonra her bime gidişimde alacağım ilk şey olacakcokacimcoook

bende krep tavası ,oğlusuma araba ve basket potası aldım.

Önümüzdeki cuma ne gelicek bi fikri olan varmı . bana yakın bim yok pek eşimin işyerinin ordan eşime aldırıyorum .

önümüzdaki hafta ful otuncak haftası.

oyun hamurları,filan hep oyuncak ...........

Son düzenleme:
Bim in baklava yufkasını öneriyormusunuz arkadaşlar?Ben börek yapmak istiyorum baklava yufkası ile.Kullanan varmı?

Evet canım, ben Bim'in Baklavalık yufkası ile börek yaptım.Çok güzel çıtır çıtır oldu.Tabi kullanımı biraz zor çok ince olduğu için ama börek harika oluyor.
Bim'in normal böreklik yufkasını da denedim ben, bana mı hep böyle denk geliyor bilmiyorum ama yırtık çıktı he bende.

Bu cuma çocuk nevresim takımı gelecek. bebelerime almayı düşünüyorum birer taneolumunekankayizsmile

Evet canım, ben Bim'in Baklavalık yufkası ile börek yaptım.Çok güzel çıtır çıtır oldu.Tabi kullanımı biraz zor çok ince olduğu için ama börek harika oluyor.
Bim'in normal böreklik yufkasını da denedim ben, bana mı hep böyle denk geliyor bilmiyorum ama yırtık çıktı he bende.

canım cevap için sağol.Acaba tüm şehirlerde aynı marka yufka mı satılıyordur?

sürekli bimden alışveriş yapan biri olarak süt yoğurt ve hazır gıdalarından ayrıca tuvalet kağıdı ve pedinden son derece memnunum ayrıca baldo pirincide çok güzel aklıma daha gelmiyor ama ben evimin alışverişini ordan temin ediyorum.

merhaba böreğin içine hangi malzemeleri koyuyorsun yaparken süt yumurta yoğurt v.s sürüyomusun bilgilendirirsen çok sevinirim:1hug:

ugg mi yok ben hıc görmedım :umursamaz:
yurutec guzelmş ona bakıcam yok yurutecımız
oyuncaklrda guzel domestosta kaçmazboshayallersmile

X