Bim'deki ürünler hakkında..

Bim'in hemen hemen herşeyinden memnunum diyebilirim.
Önceden Bim'i hiç sevmezdim.Market havasından çok depo gibi geliyordu.Şimdi ki oturduğum semtte Carrefour açılına kadar Bim harici doğru dürüst market yoktu.Mecbur alışveriş yapmak zorunda kalıyordum.Hemen hemen herşeyini denedim.Bim'in Aknaz kaşarını tavsiye ederim.İlk annemde yemiştim çok beğendim hemen aldım şimdi bende yiyenler almaya başladı.1 kiloluk paketlerde satılıyor.Sanırım daha azı yok.Şimdi aknaz'dan başka kaşar almıyoruz.Eşim herşeyi beğenmez o bile bu kaşarın üstüne kaşar tanımam diyor.Hatta satış elemanına sormuş sek süte yaptırdıklarını söylemişler.Onun haricinde dost yoğurdunu seviyoruz.Tereyağı güzel ve fiyatı uygun.Kahvaltıda kullanılmasa bile yemeklerde kullanılabilir.Milföyü de güzel ve fiyatı uygun.Dondurulmuş patatesleri,hamburger ekmeği,hamburger köftesi,ayrıca hazır chesscake,İnegöl köftesini henüz denemedim ama onun da güzel olduğunu duydum.Pirinci çok güzel iri ve lezzetli,Zeytinyağı...Ayrıca bill marka beyazlılar için çamaşır deterjanı varmış onunda güzel olduğunu duydum hatta çok da merak ediyorum.Çünkü çok met ettiler.Şuan deterjanım çok alamıyorum.Çiğ köftesi var onu da beğendim ama tabi çiğ köfte işi biraz damak zevkine göre değişir ama ben ben beğendim.Alırken kararsız kaldım.Fişini atmayın beğenmezseniz geri alırız deyince denedim.Onun haricin de meyve sularına ve lacola die kolası var onlara pek güvenemedim ve almadım.Onun haricinde saydıklarımı test ettim onayladım yani güzel:)))Bu kadar reklam yeter sanırım.

Bim'in hemen hemen herşeyinden memnunum diyebilirim.
Önceden Bim'i hiç sevmezdim.Market havasından çok depo gibi geliyordu.Şimdi ki oturduğum semtte Carrefour açılına kadar Bim harici doğru dürüst market yoktu.Mecbur alışveriş yapmak zorunda kalıyordum.Hemen hemen herşeyini denedim.Bim'in Aknaz kaşarını tavsiye ederim.İlk annemde yemiştim çok beğendim hemen aldım şimdi bende yiyenler almaya başladı.1 kiloluk paketlerde satılıyor.Sanırım daha azı yok.Şimdi aknaz'dan başka kaşar almıyoruz.Eşim herşeyi beğenmez o bile bu kaşarın üstüne kaşar tanımam diyor.Hatta satış elemanına sormuş sek süte yaptırdıklarını söylemişler.Onun haricinde dost yoğurdunu seviyoruz.Tereyağı güzel ve fiyatı uygun.Kahvaltıda kullanılmasa bile yemeklerde kullanılabilir.Milföyü de güzel ve fiyatı uygun.Dondurulmuş patatesleri,hamburger ekmeği,hamburger köftesi,ayrıca hazır chesscake,İnegöl köftesini henüz denemedim ama onun da güzel olduğunu duydum.Pirinci çok güzel iri ve lezzetli,Zeytinyağı...Ayrıca bill marka beyazlılar için çamaşır deterjanı varmış onunda güzel olduğunu duydum hatta çok da merak ediyorum.Çünkü çok met ettiler.Şuan deterjanım çok alamıyorum.Çiğ köftesi var onu da beğendim ama tabi çiğ köfte işi biraz damak zevkine göre değişir ama ben ben beğendim.Alırken kararsız kaldım.Fişini atmayın beğenmezseniz geri alırız deyince denedim.Onun haricin de meyve sularına ve lacola die kolası var onlara pek güvenemedim ve almadım.Onun haricinde saydıklarımı test ettim onayladım yani güzel:)))Bu kadar reklam yeter sanırım.

iyi günler
herkes bim ürünlerinin kalitesinden konuşmuş ama benim şansımamı acaba kötü ürün çıkıyor

ÖRN: antep fıstığı ezmesinden sürekli kabuk çıkıyor.
ÖRN: sosis tadı çok kötü zaten beşler firmasının ne kadar kaliteli ürün yaptığı ortaya çıktı.
ÖRN: Yumurta her zaman kırık, hususi ambalajı kapalı yapıyorlar ki kırıklar görülmesin diye direk müşteriyi aldatmaca.
ÖRN: artmatik iğrenç temizlik denen birşey söz konusu değil. lekeler olduğu gibi kalıyor.
ÖRN: sütü kesilmiş halde yani içerisinde topak topak süt kitleleri oluşuyor.
ÖRN: yoğurdu bir kere aldığımda üzeri küflüydü ve ekşiydi. sonrasında almadım bir daha.

gibi gibi gibi daha ne şikayetimde bulunayım ki

kızlar boşverin o kimyasal pahalı kokuları,ben bulaşık makineme ve buzdolabına kullanılmış limonu içini açıp koyuyorum,çok güzel kokuyor.
hele bulaşık makinesini açınca mis gibi limon kokuyor,hem de bedava.

yaklaşık üç yıldır sürekli alışveriş yapıyorum
yumurta bir defa bile kırık çıkmadı kutusunu açıp bakıyorum almadan
sütte de yoğurdunda da asla bir sorun yaşamadım
şansına mı hepsi böyle geldi acaba :26:

yogurt,süt ve yumurtayı yıllardır alırım hiç böyle birşeye şahit olmadım:26::26::26::26:
bir çok ürününden de memmunum

ürünü beğenmezseniz değiştirme şansınız var

bende yıllardır bimden alışveriş yopıyorum. yumurta, süt, yoğurt, peynir, zeytin özellikle temizlik malzemeleri çok iyi.

Ben de BİM'i çok seviyorum. Antep fıstığı ezmesini defalarca yedim hiç kabuk çıkmadı. Dost süt vazgeçilmezim, şimdiye kadar belki 200-300 tane tüketmişizdir, bir tane bile kesilmiş topaklanmış çıkmadı. Dost yoğurt da her zaman mis gibi tatlı ve taze. Sadece bir kez köy peyniri ekşi çıkmıştı, onu da geri aldılar. Bu aralar pek gidemiyorum, hasret kaldım valla

en doğrusunu ve sağlıklısını yapıyorsun canım hatta normalde sirkeyle makinada yıkamamızı öneriyorlaar parlatıcı yerine çünki düşününsene tam yıkama işlemi bitiyor durulama falan basıyor makina en son parlatıcıyı bardaklara al sana kimyasallı yemek ye su iç çok zararlı bencede bunun bir çözümünü bulmalılar artık ya yeter yani kimyasal basıyorlar hayatımızın her şeyine

bende yıllardır alıyorum hiç böyle şikayetim olmadı.
Yumurtasını ben kartonunu açar mutlaka bakar öyle alırım.
Sütü hep alıyorum hiç kesilmiş denk gelmedim.
Yoğutrdu da aynı şekilde.
Mutlaka tarihlerine bakıp al.
Sosis zaten yemiyorum ve almıyorum.
Deterjanı leke çıkarmıyor leke çıkartmak için başka bir ürün kullanıyorm.
Belki sana denk geldi. Böyle birşey olduğunda gidip hemen fişiyle göster.
Değişim yapıyorlar.

öncelıkle ben hiç bir ürününde bu tarz şeylere rastlamadım ki kullandıgımız urunler sürekli.boyle cıktıysa gidip gösterdınız mı? Bu konuda bile hiç tartısmasız ürün iade alıolar baska marketle gbi 40 kere soru sormuolar.Ki bir arkadasım calısıyordu yaslıca bir kadın sucuk alıp yiyip azcıgı kalınca getrip begenmedım bozuk deyıp yenısını alıyormus bır kac kere olmus bu baska urunlerde
ve bilsekte birsey yapamıyorduk yenısını verıyorduk dıyordu.Bizzat kendım yasadıgım bir olay ise reçel almıstık çılek fark etmemısız ama agzı acıktı muhtemelen birilerı actı denedi marketlerde bunları yapan cok bizde eve gelınce farkettık geri donduk verdik isim numara aldılar sonra o reçeli üreten üst firmanın müdürü aradı bizi bizzat kendisi ünlü ve pahalı br marka baska marketlerde satılırken neyse bu hatamızı telafi etmek isterız dediler bzde hata sizde deıldır musterıler yapmıstr ddk yok dedi adam adres aldı ve bize recel pekmez tahın 500grlık kargoyla gondermıs şok olduk

AaaaBravo valla o firmayı tebrik ederim

az önce holland caramel waffles ı keşfettim. starbucks ta yemiştim daha önce ama tabi bim deki çok daha uygun fiyatlı.
tost makinasında çok az ısıtıp hoooop mideye :) içinde 8 tane var ben şimdiden 3 tanesini yedim. zor tutuyorum kendimi valla. yaza az kalmışken bunu keşfetmem hiç iyi olmadı hiç hem de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…