Biz hep alıyoruz.
Hani böyle dilimlenmiş pakette değilmi.
Bimden bime de farkediyor demek
ay koku takmayıncada pıs pıs kokuyo tabak canaklar bence pıs kokmasından ıyıdır demı ama
tabii öyle ama. nebilim eşim bunlar durulanmamış diyorr..
benım bahsettıgım bulasık makına kokusu su 1mılyonluk lımonlu kokular varya ondan degıl onları sevmıyorum ben dıgerlerı portakallı falan varya ıste onlardan 2renklı onlardan denemedıysenız deneyın mutlaka kızlar calgonıtın kokuları 8lıra falan benım dedıgım 2 kusur cokta hos
bende kullanıyorum o bulaşık makinası için olan kokulardan gayette memnunum valla
Takmasan ne biçim kokuyo hele birde havalar ısındı iyice kokmaya başlar
fiyatı hatırşlamıyorum ama 2 renkli benim kide hatta gidip baktımm turuncu-yeşil..
Takınca bekletmemek gerekiyor. Kanser riski falan varmıdır acaba bilmiyoruz kii
Takınca bekletmemek gerekiyor. Kanser riski falan varmıdır acaba bilmiyoruz kii
kızlar misafirim gelecek bimden alışveriş yaparken eşim şekerpare gördü al kolay olur senin için dedi bende aldım ama daha önce hiç denemedim misafire ikram edecek lezzettemi lütfen bana bilgi verin..:26:
çok özel bir misafir değilse olabilir kötü olmuyor tadı şerbetini iyi ayarlamak gerek.
aslında banada ole gelıyor durulanmamıs hıssı verıyo o kokular bardaklarımı kullanırken hep suyla calkalıyorum oyuzden ama koku kullanmayıncada agır bır koku yumurta kokusu gıbı bır koku olusuyo
o çok tuzluydu dikkat et sarmadan önce bir bak
sağol canım tahmin ettim zaten...aldıgım yapragı gözden geçirmek için mutfaga gittim yaprak yerine yaprak sarması almışım zaten alırkende bu neden yuvarlak yuvarlak sarılmış demiştim meger sarma almışımfişinide bulamıyorum fişsiz degiştirirlermi acaba akşam aldım daha