Bim'deki ürünler hakkında..

ya bide bimde güldal çamaşır suyu var ondanda memnunum

güldal çamaşır suyunu yengem kullanırken duydum kokusunu iğrendim resmen iğrenç ve ağır kokuyor ahh nerde ace nerde o yani
aama yumuşatıcısını aldık en son annemle büyük boy bulut bak o güzel işte
birde ben nescafe sevmem ama geçen uğradığımda bir kutu vip nescafe aldım misafirlere falan iyi oluyor yani

allah allah ben beğenirim güldalı ama:26::26:

vip kahve gerçekten çok güzel bide vip süt tozu

Şimdiye kadar Kullandığım bimin en kalitesiz ürünü tuvalet kağıdıydı aman Allahım o nasıl bir ürün

Şimdiye kadar Kullandığım bimin en kalitesiz ürünü tuvalet kağıdıydı aman Allahım o nasıl bir ürün

unu da hiç güzel değil..ben hiç memnun kalmadım...

eskiden bebek bezi vardı.. 8 yıl önce filan.. valla nerdeyse primayla eşdeğerdi..fiyatı da 3'te 1'iydi...hala var mı?

Bimde ki süt yoğurt yeşil çaylar güzel.
Ama hazır patates iğrenç ötesi.
Acaba diğer dolap ürünlerini denesemmi diyorum ?

evet canım köy yumurtasının tadı gerçekte baya ağır olur. piyasada köy yumurtası diye satıyolar üstlerini temizlemiyolar diye köy yumurtası oluyor. bende köy yumurtası yiyemem tadı ağır geliyo bana.

hiç sebze meyve almadım bim'den..sanki oradan hep başka şeyler alınırmış gibi bir dürtü var içimde:))))

hatta bakmadım bile şimdiye kadar:)

eskiden fıstık ezmesi vardı....

Allah'ım o nasıl bir tat...nasıl bir lezzet....ne sivilcelendim kaşık kaşık götürdüğüm için:))))

ama artık yok maalesef

bana sanki bulaşıklarımda o koku gibi kokuyomuş gibi gelio..bu arada dün kepek ekmeği aldım içine bakmamıştım, küflenmiş çıktı...

bana sanki bulaşıklarımda o koku gibi kokuyomuş gibi gelio..bu arada dün kepek ekmeği aldım içine bakmamıştım, küflenmiş çıktı...

Biz hep alıyoruz.
Hani böyle dilimlenmiş pakette değilmi.
Bimden bime de farkediyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…