Bim'deki ürünler hakkında..

bende bugün bulut extra yumuşatıcı aldım 750 ml lik yoğun olanlardan yeşil ve morunu bakalım nasıl çıkacak

mantısı var 1.90 mı ne dondurulmuş.. onları 1 adet tabletle kaynamış suya atıyosun üstüne yoğurt ve yağ yakıyosun muhteşem oluyo tavsiye ederim kızlar üstüne soya sosu da dökebilirsiniz :KK56:

twisti kullanıp,memnun kalan var mı???
ben de almayı düşünüyorum...

bel ve karın için iyi bir alet bir çok insnaın yorumlarını okudum
çok memmun kalan insan var, ama kalırmı bilmiyorum az sayıda geliyor çünkü
internetten sipariş vericem ben eger kalmazsa
ayırırmısınız dedim? ayıramıyorlarmış..:KK43:

eşim demin diyor bim vaktin geldi snei yarın bime park ederim :KK52:

sütü yoğurtu peyniri vazgeçilmezim herşeyi alırım bulaşık makinası deterhanı parlatıcısı harika

hele şu gofretler yokmu 25 krşa 10 15 dolduruyorum sepete :KK9::KK9::KK9::KK56::KK56:

Son düzenleme:
Bende geçen gittiğimde aynalardan aldım gayette güzeller
Daha yapıştırmadım ama:KK1:

öncelıkle ben hiç bir ürününde bu tarz şeylere rastlamadım ki kullandıgımız urunler sürekli.boyle cıktıysa gidip gösterdınız mı? Bu konuda bile hiç tartısmasız ürün iade alıolar baska marketle gbi 40 kere soru sormuolar.Ki bir arkadasım calısıyordu yaslıca bir kadın sucuk alıp yiyip azcıgı kalınca getrip begenmedım bozuk deyıp yenısını alıyormus bır kac kere olmus bu baska urunlerde:KK52:
ve bilsekte birsey yapamıyorduk yenısını verıyorduk dıyordu.Bizzat kendım yasadıgım bir olay ise reçel almıstık çılek fark etmemısız ama agzı acıktı muhtemelen birilerı actı denedi marketlerde bunları yapan cok bizde eve gelınce farkettık geri donduk verdik isim numara aldılar sonra o reçeli üreten üst firmanın müdürü aradı bizi bizzat kendisi ünlü ve pahalı br marka baska marketlerde satılırken neyse bu hatamızı telafi etmek isterız dediler bzde hata sizde deıldır musterıler yapmıstr ddk yok dedi adam adres aldı ve bize recel pekmez tahın 500grlık kargoyla gondermıs şok olduk :KK53:
bim musteri sikayetlerine cok onem verir..eger bir urunden sorunu bime direk bildirirseniz,sorun yasadiginiz urunun firma yetkilileri size hemen donus yapar..o konuda bimin hassasiyetini alkisliyorumm:KK9::KK9:
pastaban
kakolu puding
balık,çubuk kraker
keten tohumu
aktiva yogurt
jelyy şekerleme(istemeyerek)
etimek

keten tohumu mu:KK53:hic farketmedim bimin nersinde satiliyo bacimm:KK9:

twist -twistttt:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ben gidene kadar bitmez umarım
nette en ucuzu 25 tl idi e bide kargo ücreti nerdeyse 30 ageliyo ama bunun fiyatı çok uygun
kalitesi nasıldır acaba

X