Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 18 mayısta yani haftaya cuma bime twist
spor aleti geliyor 8.90 fiyatı
twisti kullanıp,memnun kalan var mı???
ben de almayı düşünüyorum...
Kağıt havlusu ve disk pamuğu bir de süt devamlı bunları alırım
disk pamuğunu bende sevdim
kızlar 18 mayısta yani haftaya cuma bime twist
spor aleti geliyor 8.90 fiyatı
ben de almak istiyorum. inşallah ben gidene kadar tükenmez:)
disk pamugu ne ise yariyor canim:26:
ben yüzümü yıkadıktan sonra tonik sürmek için kullanıyorum.makyaj temizlemeyede kullanılır.oje çıkarmayada...v.s
bim musteri sikayetlerine cok onem verir..eger bir urunden sorunu bime direk bildirirseniz,sorun yasadiginiz urunun firma yetkilileri size hemen donus yapar..o konuda bimin hassasiyetini alkisliyorummöncelıkle ben hiç bir ürününde bu tarz şeylere rastlamadım ki kullandıgımız urunler sürekli.boyle cıktıysa gidip gösterdınız mı? Bu konuda bile hiç tartısmasız ürün iade alıolar baska marketle gbi 40 kere soru sormuolar.Ki bir arkadasım calısıyordu yaslıca bir kadın sucuk alıp yiyip azcıgı kalınca getrip begenmedım bozuk deyıp yenısını alıyormus bır kac kere olmus bu baska urunlerde
ve bilsekte birsey yapamıyorduk yenısını verıyorduk dıyordu.Bizzat kendım yasadıgım bir olay ise reçel almıstık çılek fark etmemısız ama agzı acıktı muhtemelen birilerı actı denedi marketlerde bunları yapan cok bizde eve gelınce farkettık geri donduk verdik isim numara aldılar sonra o reçeli üreten üst firmanın müdürü aradı bizi bizzat kendisi ünlü ve pahalı br marka baska marketlerde satılırken neyse bu hatamızı telafi etmek isterız dediler bzde hata sizde deıldır musterıler yapmıstr ddk yok dedi adam adres aldı ve bize recel pekmez tahın 500grlık kargoyla gondermıs şok olduk
pastaban
kakolu puding
balık,çubuk kraker
keten tohumu
aktiva yogurt
jelyy şekerleme(istemeyerek)
etimek
of yaa ben de aliyom bimden ama bigun de ustunde ne yaziyo diye bakmadim..makyaj pamugumu hii diyip aliyomm