Bim'deki ürünler hakkında..

benım bahsettıgım bulasık makına kokusu su 1mılyonluk lımonlu kokular varya ondan degıl onları sevmıyorum ben dıgerlerı portakallı falan varya ıste onlardan 2renklı onlardan denemedıysenız deneyın mutlaka kızlar calgonıtın kokuları 8lıra falan benım dedıgım 2 kusur cokta hos

benım bahsettıgım bulasık makına kokusu su 1mılyonluk lımonlu kokular varya ondan degıl onları sevmıyorum ben dıgerlerı portakallı falan varya ıste onlardan 2renklı onlardan denemedıysenız deneyın mutlaka kızlar calgonıtın kokuları 8lıra falan benım dedıgım 2 kusur cokta hos

fiyatı hatırşlamıyorum ama 2 renkli benim kide hatta gidip baktımm turuncu-yeşil..

Kızlar koku takmıştık. Çokta harikaydı.
bulaşık makinasında beklettik bulaşıklarımızı koku hep sinmiş gitmedide kaç gün koku yemek yiyemedik ya :KK25:

bende kullanıyorum o bulaşık makinası için olan kokulardan gayette memnunum valla
Takmasan ne biçim kokuyo hele birde havalar ısındı iyice kokmaya başlar:KK25:

bende kullanıyorum o bulaşık makinası için olan kokulardan gayette memnunum valla
Takmasan ne biçim kokuyo hele birde havalar ısındı iyice kokmaya başlar:KK25:

Takınca bekletmemek gerekiyor. Kanser riski falan varmıdır acaba bilmiyoruz kii :KK50:

Canım acaba şöyle yapsak normalde takılı kalsada yıkama esnasında çıkarsak makinadan belki faydası olur
Şu zamanda neyde kanser riski yokki:KK50:

kızlar misafirim gelecek bimden alışveriş yaparken eşim şekerpare gördü al kolay olur senin için dedi bende aldım ama daha önce hiç denemedim misafire ikram edecek lezzettemi lütfen bana bilgi verin..:26::KK30:

kızlar misafirim gelecek bimden alışveriş yaparken eşim şekerpare gördü al kolay olur senin için dedi bende aldım ama daha önce hiç denemedim misafire ikram edecek lezzettemi lütfen bana bilgi verin..:26::KK30:

çok özel bir misafir değilse olabilir kötü olmuyor tadı şerbetini iyi ayarlamak gerek.

aslında banada ole gelıyor durulanmamıs hıssı verıyo o kokular bardaklarımı kullanırken hep suyla calkalıyorum oyuzden ama koku kullanmayıncada agır bır koku yumurta kokusu gıbı bır koku olusuyo

bulaşık makinenizin içini ve giderini güzelce temizleyin.. o zaman koku gidiyor...

o çok tuzluydu dikkat et sarmadan önce bir bak

sağol canım tahmin ettim zaten...aldıgım yapragı gözden geçirmek için mutfaga gittim yaprak yerine yaprak sarması almışım zaten alırkende bu neden yuvarlak yuvarlak sarılmış demiştim meger sarma almışım:KK53::KK52: fişinide bulamıyorum fişsiz degiştirirlermi acaba akşam aldım daha:KK53::KK1:

sağol canım tahmin ettim zaten...aldıgım yapragı gözden geçirmek için mutfaga gittim yaprak yerine yaprak sarması almışım zaten alırkende bu neden yuvarlak yuvarlak sarılmış demiştim meger sarma almışım:KK53::KK52: fişinide bulamıyorum fişsiz degiştirirlermi acaba akşam aldım daha:KK53::KK1:

valla kimisi değiştiriyor bizden aldığınız belli diyor bilmiyorum bim malı başka marketlerdede bazen aynı marka görüyorum ben sarmasından
yarın şansıızı deneyin
sarmasıda eh fena değil kimisi çok beğeeniyor ekşi biraz

X