- 20 Mayıs 2011
- 1.425
- 11
aynalar ve mikrofiberler nasıldı
Soğuk reyondaki hazır tatlılar kaldırılmışartık gelmeyecekmiş, sebebini öğrenebilen var mı?
twist -twistttt
ben gidene kadar bitmez umarım
nette en ucuzu 25 tl idi e bide kargo ücreti nerdeyse 30 ageliyo ama bunun fiyatı çok uygun
kalitesi nasıldır acaba
Soğuk reyondaki hazır tatlılar kaldırılmışartık gelmeyecekmiş, sebebini öğrenebilen var mı?
yok canım yeaaa hepsiburada com da 9 tl falan kargosuda bedava hatta alıyodum bimde görünce bime bakım olmazsa netten alimm dedim arkadasım hepsi buradadan aldı idi
soğuk reyondaki hazır tatlılar kaldırılmışartık gelmeyecekmiş, sebebini öğrenebilen var mı?
yok canım yeaaa hepsiburada com da 9 tl falan kargosuda bedava hatta alıyodum bimde görünce bime bakım olmazsa netten alimm dedim arkadasım hepsi buradadan aldı idi
twist nedir kızlar,cahil kaldım ben
bende bugün bulut extra yumuşatıcı aldım 750 ml lik yoğun olanlardan yeşil ve morunu bakalım nasıl çıkacak
spor aleti sağa sola çeviriyosun kendini canım
ben de artık extra yumuşatıcısını alıyorum bulut markanın...çok memnunum,özellikle açık yeşil olanından...
kızlar bimin saç boyasını a plus yani kullanan varmı çok merak ediyorum nasıl bişey acaba:26:
Aynaların yapışkanları iyi... 1 SENEDİR DURUYOR hatta asılıyorum gelmiyo o derece :))))))
kızlar bugün bimden aldığım a plus boyayla annemin saçını boyadım çikolata kahve rengi beklediğim gibi koyu olmadı baya açıktı ve altında önceden daha koyu renk olmasına rağmen hepsini aynı renk yaptı hatta koyu karamel gibi bi renk oldu annem de çok beğendi ben de rengine karar verirsem bimden alıp boyamayı düşünüyorum
Ayrıca saçlarını yumuşacık yaptı ve annemin tüm beyazları da kapandı.