Bim'deki ürünler hakkında..

bugün kızıma bisiklet aldık ben daha görmedim ama inşallah iyidir servisine götürecekmişiz onlar kuracakmış.
daha önce alıp kullanan oldu mu aranızda.

bende bugün oğluma ayakkabı ve kovboy oyuncağı aldım
bakalım ayakkabılar rahat gibi duruyo kaç güne parçalıcak

pardon sizemi danışacaktım hanımefendi bim marketlerinin avukatımısınız? siz katkı maddeli şeyleri yemeyi seviyorsanız herkes de sevecek diye bişey yok artı benim yazdıklarım yalnızca beni bağlar kimsenin haddi değil yorum yapmak

haklısınız sizi bağlar.ama uyarmak şart.mesela ben hiçbir üyenin ''adiler'' demesini istemem.ve uyarmakta son derece hakkım.herkesin hakkı.:KK71:

Katıldığım bir toplantıda helal gıda meselesine girmişti konuşmacı.çok fazla kulak veremedim ama bimdeki birçok ürünün güvenli ve helal olduğunu söyledi araştırıldı demek ki..helal deyince aklınıza sadece et ürünü gelmesin sağlığa zararlı katkı maddesi de içermemesi gerekiyormuş.süt ürünlerinde yörsan dendi (meyveli yogurt hariç) bimdeki efsane markasını duydum dediğim gibi gibi dinleyemedim pek keşke not alsaydım...bu arada tanesi 1 tl ye köy yumurtası aldım geçen çocuklar için,bakiyim nasıl oluyomuş organik yumurta dedim:),o kadar ağır ki yiyemiyorum öyle mi olur normalde acaba?

yok canım ağır olmuyor.annem oğlum için köyden getirtiyor,yani tam organik çimlerle büyümüş tavukların yumartası.biraz küçük oluyor.rengi turuncu oluyor (sarı değil,sarı-turuncu arası da değil)tadı ise nefis oluyor.

pardon sizemi danışacaktım hanımefendi bim marketlerinin avukatımısınız? siz katkı maddeli şeyleri yemeyi seviyorsanız herkes de sevecek diye bişey yok artı benim yazdıklarım yalnızca beni bağlar kimsenin haddi değil yorum yapmak

karabiber arkadaşım haklı,düzgünce anlatabilirdiniz,neden kimsenin haddi değilmiş yorum yapmak,yaparız pekala da.

ben size kötü şekilde demedimki
ama yinede ağresif yaklaşmışsınızz
hemm bim çalışanları okadar efendikii güzelce anlatsanız satenn alıyacaklardıı

Son düzenleme:
Katıldığım bir toplantıda helal gıda meselesine girmişti konuşmacı.çok fazla kulak veremedim ama bimdeki birçok ürünün güvenli ve helal olduğunu söyledi araştırıldı demek ki..helal deyince aklınıza sadece et ürünü gelmesin sağlığa zararlı katkı maddesi de içermemesi gerekiyormuş.süt ürünlerinde yörsan dendi (meyveli yogurt hariç) bimdeki efsane markasını duydum dediğim gibi gibi dinleyemedim pek keşke not alsaydım...bu arada tanesi 1 tl ye köy yumurtası aldım geçen çocuklar için,bakiyim nasıl oluyomuş organik yumurta dedim:),o kadar ağır ki yiyemiyorum öyle mi olur normalde acaba?

ben de sütte ve yoğurt'ta yörsan'dan şaşmam...

yıllar önce doğumumu yaptıran doktor söylemişti

ha bide su böreği yufkası var dı ondanda çok memnunum yaptım gayet güzel oldu aynı su böreği yaaaa:KK52:

X