- 15 Ağustos 2007
- 11.603
- 10.114
off kızlar y anasıl midem bulanıyo anlatamam ben bime sadece ucuz olduğu için değil kalitesine güvendiğim içinde gidiyodum o sosislerden sucuklardan alıp yemiştik pazar günü olmasa müşteri hizmetlerini arayıp saydırıcam bime gidincede ordada bi ton saydırmayı düşünüyorum szde tepkinizi gösterin lütfen ayrıca ben 100 de 100 dana eti değil işte ondan ucuz diye şüphelenmedim ama okudukça tarım bakanlığının sitesinden midem kalktı artık belirli ürünler dışında kesinlikle alışveriş yapmam haram olsunve annemlerin dolabında uludağ marka aldığı ürün duruyodu hemen çöpe attım adiler
salam sosis süt ürünleri tavuk et yumurta bunları burdan alanlara şaşıyorum ben pınara güveniyorum en çok hiçbir rahatsızlığımız olmadı zaten kaşarı sütü başka marka alsam eşim ağzına sürmez.ekici beyaz peyniri de tek geçerim kim ne derse desin bazı şeyleri fiyat belli ediyo pazardan 2çeşit çilek aldım bugün biri 6lira biri 4liraydı dünyalar kadar fark var arada tabi istisnalar kaideyi bozmaz.
he bi de bimin bulaşık tabletini geçen şikayet ediodu hanımlar bime bizim burda.zamanla bulaşıkları çiziyomuş mahvediyomuş kullanmayın derim.
oyuncaklara çin malı demiş arkadaş ta fisher priceın bisürü oyuncağı kızımın barbieleri hepsi çin malı.o kadar takıntılı olmaya gerek yok bence oyuncakta.ama mesela 12li pastel boya vardı bi hafta 80kuruşa:) buda alınmaz yani..onun dışında haftalık ürünlerini merakla bekliyorum kaliteli oluyo
sütü yoğurtu süt tozuyla yapılıomuş diye duydum.bizde salam sosis pek tüketilmez ona bişey diyemem ama mesela yumurtası da çok ucuz diil mi ya o kadar da olur mu yani akıl almayınca benim de içimden almak gelmiyo.oyuncak aslında plastik hepsi çok zararlı keşke herşeyin ahşabı yapılsa ama bence gene de en çok dikkat edilmesi gereken tüylü oyuncaklar bu sizin aylarda falan alerjiyi tetikliyo ona çok dikkat edilmeli
vip kahve almayın iğrenç
bu kadar kötü konuşmaya gerek
diceklerinizi güzelcede anlatabilirsiniz
beyazlatıcı macundan deneyim o halde
Kızlar yumurtalarla ilgili söyleyeceklerim var
Aylarca katkısiz antibiyotiksiz helal şartlarda üretilmiş yumurta aradım gimdesin sitesinde bir firmaya rastladım hemen telefon actım yumurtaları nereye sattıklarını öğrendim bimede veriyoruz dediler çok şaşırdım
Artık gönül rahatlığıyla yumurta yiyoruz
İlgilenenlerin dikkatine...
çok sağol canım...
nasıl değerli bir bilgi verdin...
helal gıda olayına ben de çok önem veriyorum. tavuk için de çok şey söyleniyor biliyorsun. marka verilebiliyor mu bilmiyorum ama ben bir tane buldum.. isteyene mesaj atabilirim.