Bim'deki ürünler hakkında..

geçen yıl cam doğrama tahtası aldım ama o bıçağın camın üstündeki sesi biraz sinir bozucu kaldırdım kullanmıyorum

Ben de çok heveslenmiştim ama kaçırmıştım.
Cam daha sağlıklı olur diye düşünmüştüm.
Biraz büyüktü sanırım,bir de ses olayı varmış demekki.

Bim in günlük pedi Cok ucuz diğer markalara göre aşırı ucuz ve cok kullanışlı en beğendiğim ürünlerden biri o. Salyangoz kreminden memnun kalmadım ama johnson göz makyajı temizleme pedleri süper ve makyaj temizleyicilere kıyasla Cok ucuz hem de otuz tane icinde. Bi ped bi günlük makyaji temizlemeye yetiyor zaten

kızlar bımın bıde acılı ınce kucuk bıber tursusu var. cok lezzetlı yanı acı ama hemen gecıyo tadı agzında kalmıyo yakmıyo acı seven ama az acı sevenler ıcın cok superrr

kızlar gıda ve tarım bakanlığının incelemisinde" İstanbul’da kurulu Etsan Gıda Sanayi A.Ş’nin Apikoğlu markalı acılı kangal sucuk yüzde 100 dana eti olarak tanıtılan sucukta “kanatlı eti” ve İstanbul’da kurulu Karizma Beşler Et tesislerinde üretilen Uludağ markalı soyulmuş sosiste “yabancı doku ve iç organ” tespit edildi. (anka) "diye okudum..

apikoğlunu hatırlayamadım ama bimde uludağ markalı ürünler vardı değil mi?

uyarı için yazıyorum zira ben de sıkı bir bim müşterisiyim :26:

Evet arkadasım bende az önce okudum yazıyı bimde satılıyor uludağ marka sosis...üretici firmada tutuyor.Güvenim iyice sarsıldı.Apikoğlunu da duyunca ne yiyeceğiz ne içeceğiz iyice şaşırdım.

Haberde bu:

PEYNİR ÜRETİCİLERİ

-“Hasan Dede” marka yağlı tulum peyniri üreten Akgökseller Gıda ve Süt Mam. Tar. Ürn. Canlı Hay. Oto. Taş. San. ve Tic. Ltd. Şti. Konya (nişasta ve bitkisel yağ tespiti) (parti seri no:01.12.2012)

-“Yalçıntepe” marka tam yağlı tulum peyniri üreten Birsen Güven Gıda San. ve Tic. A.Ş Kayseri, (bitkisel yağ tespiti) (parti seri no:11.04.2012)

-“Güldemce” marka yağlı tulum peyniri üreten Güldemce Gıda İnş. Otomotiv San. Tic. Ltd. Konya, (bitkisel yağ tespiti) (parti seri no:01.01.2013)

ET ÜRETİCİLERİ

-“Yemek” marka pişmiş dana eti üreten Efraim Usta Lokantası Nazım Çakmak Çınarlı Mh. N. Erim Cd. Kayacı Sk. No:2 İzmit/Kocaeli, (tek tırnaklı eti)

-“Apikoğlu” marka acılı kangal sucuk yüzde 100 dana eti üreten Etsan Gıda Sanayi A.Ş Tepeören-Tuzla/İstanbul, (kanatlı eti tespiti) (parti seri no:4701)

-“Uludağ” marka soyulmuş sosis üreten Karizma Beşler Et Tesisleri Kemerburgaz Cad. No 76 Kağıthane /İstanbul (yabancı doku, iç organ tespiti) (parti seri no: SN 08–P1)

Sosis olayı iğrenç ya kesinlikle almam bi daha

Kızlar 3 lü tencere takımı aldım çoook güzel boyutlarida güzel tam benlik bide kelepce kek kalıbından adım onu denemedım daha

aslında sırf bu markalar için değil ünlü markalar dahi olsa kimbilir neler vardır içlerinde ..

ben inanılmaz seviyorum maalesef bu tür ürünleri

hiçbirini yememek lazım aslında

kızlar zaten bımdekı sucuk sosıs salam turu seyelrı asla almadım almamda almanızıda tavsıye etmem dger mallarına dıycegım yok ama cok ucuzlar yanı o fıyata bı sucuk yenemez zaten...

En ünlü markada bile çıkmış şimdi biz kime güvenicez..Sağlığımız elden gidiyor kimse buna dur demiyor devlette göz yumuyor..

bizde uludağ marka sucuk almıştık tadı berbattı sakın almayın direk çöpe gitti ama dağhan acılı sucuğu çok güzel onu herkese tavsiye ederim ama içinde neler vardır bikemem tabisi en iyi markalarda bile neler çıkıyoo fazla tüketmemek en iyi çözüm galiba

bind bulaşım makinesi tabletini çok övdüler bende yeni kullanmaya başladım bakalım...

bind bulaşım makinesi tabletini çok övdüler bende yeni kullanmaya başladım bakalım...

ben de bulaşık makinası için tablet alırken mutlaka birim fiyatını hesaplar alırım 0.20 kuruştan fazla olmamasına dikkat ederim ,calgonitin kampanyalarını kaçırmıyordum lakin şok marketteki alman teknolojisiyle üretilmiş 50 tanesi 8.95 tl ye satılan meganit tableti alıyorum çok da memnunum.
bizim burada şok marketteki bim ve A101 deki benzer ürünler aynı fiyata satılıyor
bind acivitten bir arkadaşım da çok memnundu.
paramızı çöpe atmaya hiç gerek yok.

hatta bugün makinamda yarım tablet kullandım bulaşıklar tertemizdi.

yarım tablet kullanan var mı kızlar ?

En ünlü markada bile çıkmış şimdi biz kime güvenicez..Sağlığımız elden gidiyor kimse buna dur demiyor devlette göz yumuyor..

bir ara bazı markaların içerisinde domuz eti ve türevleri uyarısında bulunan mailler geliyordu .

sosis salam sucuk ürünlerini midem resmen eritmiyor o sebeple heves etmem.
çok şükür ki çocuklar da aynı sebepten dolayı heves etmiyorlar , büyük oğlum özellikle sosis aldırmaz anne ağzımdan gaz çıkardıkça çok pis kokusu geliyor diye

sucuğu genellikle afyonun itimat cumhuriyet ahmetipek ve de yöremizdeki güvenilir kasaplardan alıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…