Bim'deki ürünler hakkında..

Çöp torbalarını çokkkk bozmuşlarrrrrr
Daha kovadan çıkarırken yırtılıyo eskileri böyle değildi..

Bir önceki sayfada da kızların sorduğu gibi chef güveç setini, çatal kaşık setini merak ediyorum. Chef ürünlerini kullanan yok mu hiç ya??

''Yuva dondurulmuş patates ve Yuva pizza'' çok çok güzel. Ama mantısı bi o kadar kötü,içinde bir gram et yok,gerçi o paraya ancak o kadar olur.
iyide onların içinde zaten soya var....

bime bugun gelen cam dograma tahtası için tüm akrabalarımı ayaklandırdım..çok ucuz çok saglıklı ama kullanışlımı bilemem...neyseki buldum bakalım nasıl olacak
bende baktımda çok kocaman ya...benım tezgahım ufacık zaten bıde tahtayı koyarsam yandım....çok şıktı çok beğendim renk renk desen desen....hem de çok sağlıklı ama kullanmak için büyük bi mutfak tezgahı lazım.....

kızlar bende bugun bebek destek minderi aldım....emzirme önlüğü de alacaktım da renk beğenemedim....

Çatal kaşık takımını ben aldım memnunum paslanma yapmıyor yine aynı fiyattan satmışlardı kurban bayramında sanırım..

Chef marka mı ? Yanından geçmem baya oluyor annem almıstı kendine krep tavası nasıl birşeyse yandı hemen dibini görmeniz lazım.. Yapışıyor birde..
Memnun kalmadık ben söyleyeyimde sizler bilirsiniz . Hayatta almam

kızlar bugün o patates dilimleyicisinden aldım.aranızda kullanan varmı umarım iyidir.birde o cam tepsi değilde ekmek kesme tahtasımı ne çok hoştu babam bu çabuk kırılır dedi almaktan vazgeçtim ama aklm çok kaldı açıkcası.son olaraktn 13 nisanda gelecek olan çelik çatal kaşık setini kullanan var mı nasıl ve ne marka acaba günlük için almak istiyordum:18:

bendede var krep tavası ama tavanın dış rengi fena halde attı 1-2 kullanımda bide mehtap üretiyormuş neden daha kaliteli üretmiyorki

evet çöp torbalarını gerçekten bozdular hiç iyi değil artık
birde ben ekmeğide ordan alıyorum tam buğday ekmeği ve çok seviyoruz onu.
birde bebekler için diş kaşıma kaşığımı damak kaşığı mı bişey varmış bugün uğrarsam bakıcam sizin haberiniz varmı bundan..

''Yuva dondurulmuş patates ve Yuva pizza'' çok çok güzel. Ama mantısı bi o kadar kötü,içinde bir gram et yok,gerçi o paraya ancak o kadar olur.

o pizzayı ben hiç beğenmedim, onun yerine kipada yine ucuz bir pizza var ondan aldım Mantı ise yıllardır favorim , zaten soyalı oldugu için et beklentisi olmadan yiyorum

bim hem ucuz her ürün olmasada genelde temizlik malzemeleri oldukça kaliteli çıkıyor dikkat edilmesi gereken tek durum aldığınız gıda malzemelerinin tarihleridir ve haftada bir gün cuma günü sanırım bim özel ürünler getirir örnek yemek takımı bahce malzemeleri vs vs piyasanın cok altında fiyatları var ve fişinizi sakladığınız taktirde aldığınız her ürünü 1 yıl geçmiş bile olsa kesinlikle iade etme hakkına sahipsiniz ...

ben de temizlik ürünlerini çok beğeniyorum...

çamaşır suyu, temizlik bezi... herşeyi oradan alıyorum...

eşim bimde çalışıyor çokta memnunum alışverişimi oradan yapıyorum 20 nisanda süper mallar gelecek ama yalova ve istanbuldaki kampanyalar aynımı bilmem bizimki uyuyor sorardım ama mesela lisanslı nevresim takımı rapunzel gelecek 29.90tl a ben barbie ninkini 75.00tl ye almıştım yarı fiyatına gelsin alacağım kilim gelecekmiş 25.00 mutfağa düşünüyorum çok hoş cuma günleri çok güzel kampanyaları oluyor prinç un süt mantı zeytinyağı bile süper... mesela yoğurt aldın ekşi çıktı hemen iade alıyorlar bozuk ürünleri falan geri verebiliyorsun...sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz...

Merhaba bir sorum olacak benim mesela 24 Şubatta ayın ürünleri baslıgı altında ürünler gelmişti ..
Maske, yağlar falan .. Onlar her ay sonunda olmuyor mu ,, yani her ay sonu ürünler gelmiyor mu ?

Baktım da bu ayın ürünü sadece şampuan tek ürün yani ..

Teşekkürler ..

Ayrıca dediğiniz nevresim takımı tek kişilik mi ? Ve kalitelerinden memnun musunuz ? Geçenlerde çift kişilik çarşaf yastık takımı almıştım henüz kullanmadım ama memnun kalırım inşallah .. Bimin tekstil ürünlerinden genellikle memnun herkes bende yastık kılıflrını çok denedim güzel gerçekten.

Ben kullanıyorum canım 2 sene önce aldıgım çatlamıştı bime yeniden gelmesini bekliyordum ve gecen cuma nihayet yeni dilimleyicime kavuştum patatesi kavuracağım camanda önce ondan dilimleyip sonra kup halıne getırıyorum zaten şeklini bozmadan çıkıyor elınle tut al ve enıne kes süper oluyor güle güle kullan alışınca vazgeçemeyeceksin

4 lü rendeden alan oldumu?

rende setini ben aldım çok güzel ve kullanışlı rendelediğin şeyler alttaki sklama kabına doluıyo bu yüzden çokda kullanışlı ben memnunum yani

chef marka tencere setini geçen sene aldım bir yıl oldu kullanıyorum memnunum benim tencerelerim ne yandı ne karardı nede renk attı

jenywilly bez aldım oğluma normalde prima kullanıyorum.
idareten alayım dedim. burda da çok iyi diye okumuştum.
ama ne yazık ki oğlumun poposunu pişik yaptı kıpkırmızı.
primaya geri döndüm tabi ki.
tabi her bebeğin cildi farklıdır.
bize yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…