Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bimin atletlerine bayılıyorum
önyargıyla almıştım ama çok memnun kaldım
bugün gittim 3 tane daha aldım tavsiye ederim
bende a plus saç boyası aldım hem fiyatı uygun hemde renk olarak beğendim kızlar tavsiye ederim.diğer marka boyalardan pek bi farkı olduğunu düşünmüyorum.
bende almayı düşündüm beyazlar kapatıyor mu ki?
ben anneme aldım canım çok beyazı var annemin gayet güzel kapatmış ama uçlara göre dipler daha açık oluyor tabi dipleri biraz fazla bekletmek gerekiyor gerçi bence bu durum her saç boyasında var.ben çok beğendim canım anneciğime yakıştırdım
çoook teşekkürler canım loreal exellence kullanıyorum beyazları kapatmadı.sorayım demiştim
a plus saç kremi güzel tavsiye ederim
bime bugun gelen cam dograma tahtası için tüm akrabalarımı ayaklandırdım..çok ucuz çok saglıklı ama kullanışlımı bilemem...neyseki buldum bakalım nasıl olacak
geçen yıl cam doğrama tahtası aldım ama o bıçağın camın üstündeki sesi biraz sinir bozucu kaldırdım kullanmıyorum
Ben kullanıyorum canım 2 sene önce aldıgım çatlamıştı bime yeniden gelmesini bekliyordum ve gecen cuma nihayet yeni dilimleyicime kavuştum patatesi kavuracağım camanda önce ondan dilimleyip sonra kup halıne getırıyorum zaten şeklini bozmadan çıkıyor elınle tut al ve enıne kes süper oluyor güle güle kullan alışınca vazgeçemeyeceksin
ayy bende istiyordum ya çok kararsızdım iyimidir diye :s3lü tencere seti hemen bitmiş, millet talan etmiş.
Paslanmaz çelik çatal kaşık takımı aldım. İnceledim almadan da güzel, parlak, ağır hem. Günlük kullanıma olur yani.